deVLOER
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,3
8,7
9,3
9,3
Reviewscore
9,1
Reviews 68
Aanvraag


Bolderweg 2
1332 AT, Almere Toon ligging )
Verstopt op de Creative Campus op industrieterrein de Vaart in Almere-Buiten, combineert dit voormalig waterzuiveringsgebouw een industriële setting met een verrassend licht designinterieur.

deVLOER inspireert, daagt uit tot en draagt bij aan een open communicatie en laat mensen balanceren op het randje van hun comfortzone. Alle meubels zijn verplaatsbaar om voor iedere meeting de juiste sfeer te creëren en dit vrijstaande pand is alleen exclusief te huur. Met een sublieme catering als kers op de creatieve taart zorgen we dat een meeting in deVLOER verankert.

Wij verhuren geen zaaltje, wij verkopen een beleving.

Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Industriële locatie, Museum & galerie, Partycentrum, Studio- & concertlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
deVLOER is alle dagen geopend en kan ook voor meerdere aaneengesloten dagen worden gehuurd. Flexibiliteit staat bij ons op 1, dat geldt dus ook voor de openingstijden en de (uitstekende) cateringmogelijkheden!
Sociale media:
Catering:
Wij geloven dat een goede catering een must is voor iedere bijeenkomst. Wij hebben een sublieme cateraar die altijd verse, veelal biologische gerechten levert. Van een vers komkommer of romescosoepje met chorizo bij de lunch tot kipspiesje met citroengras bij de borrel. Haar gekarameliseerde appeltaart is inmiddels een begrip onder de vaste klanten. En of je nu een gebraden lamsbout met specerijen kiest of een pasta carbonara met rucolasalade, je eet er gegarandeerd je vingers bij op! Niet voor niets winnaar van Nationale Meeting award (2015), De publieksprijs voor Meetinglocaties (2014) en de Beste vergaderlocatie van Nederland. (2014)
Parkeermogelijkheden:
Er is op het terrein rondom deVLOER voor 500+ auto's aan gratis parkeerplekken. En er stopt een stadsbus voor de deur!
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 20 16 21 10 68
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 20 16 21 10 68
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 8,7 8,6 8,9 8,5 8,7
Gemiddelde score zaal 9,4 9,1 9,5 9,1 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 8,6 9,6 9,4 9,3
Gemiddelde score boeking 9,5 8,9 9,4 9,2 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 8,8 9,3 9,0 9.2
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,1
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Hank Ydema
VBA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  10-07-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Presentatie Syntus Gemeente Almere VBA
Uitstekend verzorgd, goede parkeermogelijkheden, gastvrij, fijne locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-09-2017 21:40

Dankjewel Hank voor deze mooie review!
Fijn te lezen dat het je goed is bevallen.
Ik hoop je snel weer te treffen.

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 04-09-2017 21:40
profiel foto
Tineke Hepping
Praktijk-Traningen.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  13-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

mest:be- en verwerken en co vergisten
De locatie is goed bereikbaar. De sfeer is verrassend anders, fris en gastvrij. De technische voorzieningen zijn goed.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-09-2017 21:42

Dankjewel Tineke voor deze mooie review!
Wij vonden het heel leuk jullie over deVLOER te hebben en hopen dat deze keer aanleiding is voor herhalingen!

Graag tot de volgende keer!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 04-09-2017 21:42
profiel foto
Denise van Toorn
IMI Precision Engineering
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 9 10
Meetingdatum:  14-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Customer Event
Afgelopen woensdag hebben wij ons Customer Event bij de Vloer georganiseerd. Dit is de tweede keer dat wij gebruik maken deze locatie, wederom een zeer goede ervaring. Het eten was bijzonder goed, de zaal groot en gemakkelijk in te delen in elk gewenste opstelling. Bediening ook perfect.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-06-2017 13:55

Dankjewel Denise voor deze mooie review, ik vond het heel leuk jullie weer over deVLOER te hebben en te merken dat jullie er een mooie dag van hebben gemaakt, een leuke groep mensen!
We hebben het met heel veel plezier gedaan!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 16-06-2017 13:55
profiel foto
Timon Bulten
De Wijde Blik
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 7 10 10
Meetingdatum:  23-05-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Fijne plek en vriendelijke gastheer!
Armand was direct een heel vriendelijke gastheer. Boeken ging vlekkeloos, het contact was heel fijn en ook bij aankomst was Armand overal klaar voor. Een leuk praatje, oprechte interesse in het evenement en de klant, goeie koffie en de rust zelve. Armand had zelfs nog twee cadeautjes voor onze gastsprekers!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-06-2017 11:13

Dankjewel Timon voor deze mooie woorden, ik heb het met heel veel plezier gedaan, het is heerlijk om iedereen weer met een glimlach te zien vertrekken! Veel dank en heel graag tot ziens!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 01-06-2017 11:13
profiel foto
Ingrid Ligthart
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 10
Meetingdatum:  19-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Bijeenkomst Travel Managers Face2Face Travel
Zeer geslaagde bijeenkomst gehad op een unieke locatie. Ruime parkeergelegenheid en een prettige ontvangst. We konden de zaal indelen zoals we wilden. Wij hadden een aantal gastsprekers / presentaties tijdens deze dag en het was zeer goed geregeld. De stoelen konden geplaatst worden zoals we wilden waardoor je niet echt een ' vergadergevoel ' had maar iedereen wel bij de les bleef. Goede Wifi.
Vrolijke en verzorgde locatie. Heerlijke catering, echt chapeau!
Enig nadeel is dat het soms wat hol klonk. Het werd al snel rumoerig, zeker als er iemand opstond om koffie of thee te pakken. Voor ons een goede reden om goed op te letten en niet te veel te kletsen :-). Al met al voor herhaling vatbaar!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-05-2017 15:28

Veel dank Ingrid voor deze mooie review! Ik vond het bijzonder leuk jullie te mogen ontvangen en ik werd er heel blij van te merken dat iedereen het zo naar z'n zin had. Ik zie jullie uiteraard graag weer terug in deVLOER!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 30-05-2017 15:28
profiel foto
Henk Geurtsen
Flex-Experts
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 10
Meetingdatum:  22-05-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Echt anders dan anders!
De inrichting is modern en door zijn opzet uitermate flexibel. Hierdoor zeer geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.
Eenmaal een keer hier geweest kom je zeker terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-05-2017 15:23

Dankjewel Henk, fijn te horen dat het zo goed is bevallen! Ik vond het ook erg leuk jullie over deVLOER te hebben en zie jullie heel graag weer terug!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 30-05-2017 15:23
profiel foto
Kevin Harmsen
Raet
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  22-05-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Erg top
Snel geschakeld (we kwamen heel last minute met het verzoek).
Persoonlijk contact top (zelfs via watsapp etc)
Goede begeleiding op de dag zelf
Goede catering

Kortom super

1 tip; Betere spreektafel voor de presentator en HDMI aansluiting. Nu veel kabeltjes door elkaar met weinig ruimte en opties.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-05-2017 15:21

Dankjewel Kevin, het was bijzonder leuk jullie te mogen ontvangen en bij te staan! We zien jullie graag weer terug!
Dank ook voor de tips, daar kunnen we wat mee!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 30-05-2017 15:21
profiel foto
Tessa Cornelissen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  03-04-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Fijne, mooie, 'anders dan anders' locatie
Op 3 april zelf voor het eerst op deze fraaie locatie geweest voor het deelnemen aan een klankbordgroep. Bij binnenkomst in de 'vergaderruimte' viel meteen de hoeveelheid licht in deze ruimte op en ook de keuze voor de kleurrijke en aparte stoelen. Erg origineel en absoluut niet saai! Ook het gebak (vooral citroen-lavendel) viel bij diverse mensen erg in de smaak!
Leuke en handig te bereiken locatie die zeer zeker voor herhaling vatbaar is!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-04-2017 09:36

Dankjewel Tessa voor deze mooie review! Goed te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad.
Het was mooi te zien hoe enthousiast jullie waren, vooral over de citroen-lavendel taart ;-)
Wij kijken uit naar jullie volgende bijeenkomst in deVLOER!!

Hartelijks,

Armand

Laatst gewijzigd op: 19-04-2017 09:36
profiel foto
Paula Bok
Kredietbank Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  10-04-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Fijne, ontspannen locatie die inspireert en ruimte geeft
Het was fijn dat de ruimte flexibel was in te richten. De belichting was ook super. Goed voor de foto’s en de gehele sfeer.
Het speelse karakter paste goed bij onze middag. De faciliteiten waren verder top.
Al met al een locatie waar wij zeker nog weleens naartoe zullen gaan, ook voor vergaderen op een andere manier een zeer geschikte locatie.
De catering en verzorging de gehele middag was top!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-04-2017 10:03

Dankjewel Paula, voor deze mooie woorden, dat is waarvoor wij het doen!
Het was mooi te zien hoe jullie de ruimte naar eigen wens en behoefte hebben gebruikt.
We kijken uit naar jullie volgende bezoek!

Hartelijks,


Armand

Laatst gewijzigd op: 10-04-2017 10:03
profiel foto
Esther Schippers
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  10-01-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Flexibele vergaderlocatie die aansluit bij ieders wens
Op 10 januari heb ik een team overleg. Ons team is verdeeld over twee locatie: Den Haag en Leeuwarden. DeVloer ligt logistiek heel gunstig en is goed bereikbaar. De roze koe is een goed herkenningspunt wanneer je het terrein oprijdt. De locatie zelf is van alle gemakken voorzien en het allerbelangrijkste is dat de zaal en de materialen (scherm/stoelen/tafels) direct te verplaatsen zijn zodat je a la minute in één ruimte meerdere settings kan creëren. Toppunt van flexibiliteit! De catering is daarnaast de kers op de taart. Drinken en eten zijn uitmuntend.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2017 16:16

Dankjewel Esther voor deze mooie review! Goed te horen dat jullie het zo fijn hebben gehad, wij hebben jullie met veel plezier bediend en zien jullie graag weer terug in deVLOER!!

Hartelijks,


Armand

Laatst gewijzigd op: 10-02-2017 16:16
profiel foto
José Mersie
GoedeStede
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-12-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Fantastisch kerstdiner
Woensdag 21 december vierde woningstichting GoedeStede haar jaarlijkse kerstbijeenkomst op een externe locatie. En een hele bijzondere locatie! De catering van het Walking Dinner was uitmuntend, de gastheer (Armand bedankt!) en gastvrouwen bijzonder vriendelijk, de locatie heel gezellig en erg mooi met al dat wit en felle kleuren. De middag was tot in de puntjes georganiseerd, en dat resulteerde in hele tevreden medewerkers. Kortom, missie geslaagd!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-01-2017 16:20

Dankjewel José, voor deze prachtige woorden! Wij hebben dit met heel veel plezier voor jullie gedaan en het is heerlijk te horen dat jullie ervaring zo goed is geweest! Wij zien jullie uiteraard graag terug in dit verse nieuwe jaar, wij kijken er naar uit!!

Hartelijks,


Armand

Laatst gewijzigd op: 02-01-2017 16:20
profiel foto
Bart Veenman
Lyoness
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  31-12-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Fantastisch inspirerende meeting
Geweldig ontvangst, perfecte setting en heerlijke catering. Een zeer effectieve en succesvolle salestraining kunnen hebben dankzij deVLOER!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-01-2017 16:23

Dankjewel Bart voor deze mooie review!
Wij zijn niet alleen heel blij met Lyoness als klant maar uiteraard ook met het voordeel dat wij onze klanten kunnen bieden dankzij onze klantenkaart via Lyoness, win-win!

Tot in 2017!!

Hartelijks,


Armand

Laatst gewijzigd op: 02-01-2017 16:23
profiel foto
Aafke Osse
Maak Ruimte
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  16-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Suer service op top plek
Anne is een perfecte gastvrouw met gevoel voor smaak in de entourage, maar ook in het eten. Een aanrader!!

En het is er echt gezellig, warmer dan deze foto doet vermoeden!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-01-2017 16:53

Hi Aafke,

Dank je wel voor je prachtige review en wat goed dat je inmiddels al meerder groepen onze kant op hebt gekregen ;-) Ik hoop dat we je in 2017 weer in de watten mogen leggen. En voor wat betreft de foto's, zullen we gaan kijken of we de warmte meer kunnen benadrukken! (Ik heb er voor nu in ieder geval een warmere foto tussen gezet ;-))

Groet,
Anne

Laatst gewijzigd op: 02-01-2017 16:53
profiel foto
Wilma Beerda
Gemeente Almere
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  29-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

aan alles is gedacht
Onze 2 trainingsdagen bij de Vloer waren zeer geslaagd. De vloer is een toplocatie, die zich onderscheidt door de optelsom van een geweldige (sfeervolle/ruime/goed ingerichte/flexibel te gebruiken) vergader/trainingsruimte, het meedenken bij de boeking (maatwerk!), de persoonlijke aandacht tijdens de dagen én de geweldige catering. Aan alles is gedacht en alles klopt bij de Vloer!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-01-2017 16:37

Dankjewel Wilma, voor deze mooie review. Fijn te horen dat jullie het zo fijn hebben gehad, dat is precies waar wij het voor doen!
Wij hopen jullie in het nieuwe jaar opnieuw in de watten te mogen leggen!

Hartelijks,


Armand

Laatst gewijzigd op: 02-01-2017 16:37
profiel foto
Martine Kruyning
2xCeed
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  02-12-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Wat een toplocatie!
Dit verwacht je niet als je aankomt op het Macpark. Wat een aangename verrassing. Een absolute aanrader. Ik kom zeker terug!!! Ook mijn complimenten aan de eigenaar. Zeer prettig om mee te schakelen en mijn wensen in te vullen.

Reactie locatie
Datum reactie: 29-12-2016 15:13

Wat een mooie woorden Martine, hier doen we het voor!
We claimen natuurlijk wel dé Hotspot op de Creative Campus te zijn, fijn als dat ook écht zo uitpakt voor onze gasten!

Tot in 2017!
Anne

Laatst gewijzigd op: 29-12-2016 15:13
profiel foto
Jeroen van Dam
Dactari Dierenartsencoöperatie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  22-12-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

De moeite van het reizen waard!
Als jaarafsluiting hebben we met het hele bedrijf twee dagdelen workshop georganiseerd bij de Vloer met aansluitend een kerstdiner ook bij de Vloer.
Alles was top geregeld, de service tijdens de dag is onzichtbaar en daardoor uitmuntend. Persoonlijk waardeer ik de kleine creatieve 'touches' die deze locatie onderscheid van andere. Alle medewerkers waren ook super enthousiast!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-12-2016 12:54

Dankjewel Jeroen voor deze prachtige review! Het was een feestje om dit voor jullie te mogen en kunnen doen!
Hopelijk zien wij elkaar in 2017 weer, wij kijken er in elk geval naar uit!

Hartelijks,


Armand

Laatst gewijzigd op: 24-12-2016 12:54
profiel foto
Richard Kooiman
To my loved ones
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 -
Meetingdatum:  27-08-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

DeVloer als filmlokatie voor docu Stress to Impress
Voor de tweede maal mochten wij gebruik maken van de prachtige zaal van deVloer. De zaal was voor ons eenvoudig om te toveren tot een schikte interviewsetting door de mooie kleurige stoelen en overige inrichting. Voor onze gasten is de zaal ook goed met de auto te bereiken, de bus stopt ook vlak bij....

Anne Kien, bedankt voor je gastvrijheid!

Ps. Meer info over onze docu's? Neem eens een kijkje op www.tomylovedones.nl

Reactie locatie
Datum reactie: 29-12-2016 15:11

Heel graag gedaan Richard en prachtig om te zien dat deVLOER wederom zo'n mooi decor is voor jullie bijzondere werk. Succes met de werkzaamheden en ik zie jullie voor de volgende docu vast weer verschijnen. We gooien de inrichting gewoon nog eens om, ziet niemand dat het wéér dezelfde locatie is ;-)

Anne

Laatst gewijzigd op: 29-12-2016 15:11
profiel foto
Marcella Zambon
KAW
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 8 10
Meetingdatum:  22-11-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Inspirerende locatie!
De dag starten met een warm welkom en heerlijke lekkernijen, wie wil dit niet?
Een prima ambiance om voor de tweede keer hier onze bureau dag te organiseren. Niets ontbreekt het bij De Vloer! Van techniek tot de catering, alles is tot in de puntjes verzorgd.
Opgeladen en vol nieuwe ideeën gingen wij aan het einde van onze bureau dag met een goed gevoel naar huis. Tot de volgende keer!

Reactie locatie
Datum reactie: 14-12-2016 08:57

Dank je wel voor je mooie woorden Marcella en goed om te horen dat de dag wederom een succes was!
We verheugen ons vast op volgende bureau dag! ;-)

Hartelijks,
Armand

Laatst gewijzigd op: 14-12-2016 08:57
profiel foto
Bianca Tops
Voiceworks
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  08-12-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Een pareltje verstopt in Almere
De vloer,

Een out of the box vergaderlocatie waarvan ik mij kan voorstellen dat als je binnenkomt je even denkt wat moet ik hiermee? Juist het feit dat het een andere setting heeft zorgt ervoor dat de meetings een hele andere vibe krijgen. Doordat er grote stoelen staan en je dus niet direct aan de tafel met je laptop gaat zitten zorgde dit bij ons voor meer focus. De laptop bleef uit, er werd tussendoor niet gewerkt en er was daardoor een goede interactie tijdens de meeting. De prijs kwaliteit is voor ons doorslaggevend geweest in het afsluiten van een vergaderstrippen kaart waardoor we nog voordeliger uitkomen. Anne zelf is flexibel, ze heeft aan een woord genoeg en ze ademt hospitality dus wat een verademing ten opzichte van andere locaties.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2016 10:06

Hi Bianca,

Dank je wel voor je mooie woorden en wat goed om te horen dat de klik wederzijds is. Het is voor ons minstens zo belangrijk dat die klik én het wederzijds vertrouwen er is, alleen dán kunnen wij er voor zorgen dat de dingen geregeld zijn voordat je er om vraagt ;-)
We hebben de strippenkaarten voor 2017 al klaarliggen! ;-)

Anne

Laatst gewijzigd op: 13-12-2016 10:06
profiel foto
Marieke van Dijk
Kairos
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 10
Meetingdatum:  01-12-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


DeVloer is een fantastische locatie met een fijne, moderne en toch ontspannen sfeer. De ontvangst door is geweldig en de catering verrukkelijk! De open ruimte is op meerdere manieren in te richten. Zo is er genoeg ruimte voor onze foto studio en kunnen we de andere clinics in de andere hoeken van de zaal draaien. Anne en team staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Een echte aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2016 10:17

Hi Marieke,

Wat is het toch bijzonder om jullie vaste stek te mogen zijn voor de open inschrijvingen van de Coverworkshop! (http://coverworkshop.com/) Wat een mooi concept en wat passen we goed bij elkaar ;-) Het is voor ons iedere keer een feestje als jullie langskomen dus we zijn ook heel blij dat data in 2017 alweer zijn geboekt! We kijken er naar uit!

Anne

Laatst gewijzigd op: 13-12-2016 10:17
profiel foto
Robin Ras
Countus
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  30-11-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Een van de beste locaties in Almere
Prettige sfeer, lichte en ruime plek. Goede catering en dito koffie. Ruime parkeergelegenheid. Industriele omgeving, dus het was oorspronkelijk een beetje 'zoeken' op het Creative Campus terrein, maar er staat nu Rosa, een roze koe voor de deur. Medewerkers en leiding doet bovendien zijn/haar best om verwachtingen te overtreffen.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2016 10:18

Dank je wel Robin! Roza geniet inmiddels een paar weken van haar stek en blijkt een uitstekende verkeersagent ;-)

Anne

Laatst gewijzigd op: 13-12-2016 10:18
profiel foto
Leyla Amrani
Yarden Uitvaartverzekeringen nv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  22-09-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Heidag CZ Yarden Uitvaartverzekeringen nv
Een top locatie, goede service/lunch, alles is goed verzorgd! zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2016 10:19

We kijken uit naar jullie volgende bezoek Leyla! Fijn dat het zo goed bevallen is.

Laatst gewijzigd op: 13-12-2016 10:19
profiel foto
Nicolette van Wingerden
Rho adviseurs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  16-09-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Hier komen we een volgende keer weer terug. Aanrader!
Wat een geweldige middag hebben wij gehad. Een bevlogen gastvrouw, met passie voor haar locatie. De cateraar die werd geadviseerd was ook top.
Deze zaterdagmiddag hebben wij De Vloer gebruikt als centrale locatie voor onze afdelingsaftrap/brainstorm/uitje. Met vestigingen over heel Nederland is het lastig om iedereen op een goede plek bij elkaar te krijgen voor een vruchtbare sessie. Maar dat is hier helemaal gelukt!
Van alle deelnemers niet alleen reactie gehad op de leuke middag an sich, maar ook specifiek "complimenten voor de uitgekozen locatie". Iedereen voelde zich direct thuis en dit bracht de juiste vibe met zich mee voor deze middag.
Kortom: ontzettend geslaagd.

Waarschijnlijk tot snel, Anne!

Reactie locatie
Datum reactie: 23-09-2016 15:27

Wat heerlijk om te horen (en te zien!) dat jullie zo hebben genoten, Nicolette! We hopen dat we jullie snel weer mogen ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 23-09-2016 15:27
profiel foto
Sanne Kooiman
To my loved ones
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 7 10 -
Meetingdatum:  20-09-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie (ook op camera)
Twee keer hebben wij voor documentaire-platform 'To my loved ones' filmopnames mogen maken in deVLOER. Daar waren wij natuurlijk hartstikke blij mee, want deVLOER is een prachtige locatie en stond erg goed op onze camera.

Daarnaast hadden we alle rust, tijd en ruimte om ons werk goed uit te voeren, en werden we erg vriendelijk ontvangen. Het is ons zo goed bevallen dat we daarna nog een tweede keer opnames hebben gemaakt voor een ander project. deVLOER, ontzettend bedankt! :)

Reactie locatie
Datum reactie: 23-09-2016 15:28

Hi Sanne,
Wij voelen ons op ons beurt weer vereerd dat we het podium hebben mogen zijn voor jullie prachtige documentaires! Keep up the good work.
Liefs Anne

Laatst gewijzigd op: 23-09-2016 15:28
profiel foto
Henk Strating
HS Arbeidsvoorwaarden b.v.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 7 9 9
Meetingdatum:  13-07-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Heerlijke plek!
De Vloer is een heerlijke plek gebleken voor onze Summerclass Anders Onderhandelen die we met 13 deelnemers verzorgden. 's Morgens werkten we plenair, 's middags in groepen. Voor beide leent De Vloer zich uitstekend. De prima catering is de slagroom op de taart, (bijna) letterlijk en zeker figuurlijk! Bovendien is Anne een bekwaam en attent gastvrouw die er precies is op de momenten dat het nodig of gewenst is. 17 augustus 2016 hopen we de Summerclass nog een keer te kunnen herhalen, als dat lukt zeker weer in De Vloer.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-09-2016 16:33

Goed om jullie weer over deVLOER te hebben Henk. OP naar de volgende masterclass!

Laatst gewijzigd op: 19-09-2016 16:33
profiel foto
Ellen van Stempvoort
Bayer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  14-07-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Zeer flexibele, klantgerichte locatie met frisse uitstraling
Ik heb op vrijdag 13 mei een brainstorm georganiseerd bij De Vloer. De communicatie vooraf en tijdens de meeting verliep erg prettig. Anne is heel flexibel, denkt mee en uit alles blijkt dat ze dat ook erg leuk vindt. Dit geeft veel positieve energie. De indeling van de locatie kan volledig worden aangepast, waardoor het voor verschillende doeleinden geschikt is. De catering was erg goed. Ik ben zeer tevreden, een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-09-2016 16:35

Dank je wel Ellen, voor je mooie woorden. Niet eerder hebben we op het plafond geprojecteerd en de ruimte met de stoelen in tweeën gedeeld, het was voor ons nét zo'n succes als voor jullie!

Laatst gewijzigd op: 19-09-2016 16:35
profiel foto
Denise van Toorn
IMI Precision Engineering
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 10
Meetingdatum:  24-06-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Barbeque
Leuke locatie, enthousiaste mensen, een heerlijke barbecue en mooi weer. Zeker een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 10:01

Goed om te horen Denise, kom nog eens terug als het regent ;-) Het terras is fijn maar binnen in deVLOER is het ook zeker de moeite waard!

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 10:01
profiel foto
Zuleikha Meijen
zulutions
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 8
Meetingdatum:  12-06-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

Mkb doorstart
Mooie locatie en wat een hartelijk ontvangst. Ik overweeg er nu zelf workshops te geven. Echt een verademing! Zuleikha Meijen, online marketingbureau zulutions

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 10:01

Dank je wel Zuleikha, je bent uiteraard van harte welkom om jouw trainees bij ons aan het werk te zetten!

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 10:01
profiel foto
Barendine Biesheuvel
Projectbureau Stad
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 10 10
Meetingdatum:  16-06-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Bijeenkomst Projectbureau Stad (Gemeente Almere)
De Vloer is een fantastisch zaal om een bijeenkomst te houden. De service van Anne Kien is zeer goed. Wij hebben er ook geluncht en afgesloten met een borrel. Fantastisch en zeer professioneel georganiseerd. Ook de catering tijdens de bijeenkomst (koffie/thee, etc) was goed geregeld.
Vriendelijke en professionele ontvangst.
Een locatie en de mensen zijn uitstekend.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 10:02

Wat een prachtige review Barendine en wat fijn dat jullie zo'n goede dag hebben gehad met elkaar.
Heel graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 10:02
profiel foto
Meike Schiereck
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 7 9 9
Meetingdatum:  09-06-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle en inspirerende ruimte met topservice en catering
De Vloer biedt binnen één ruimte verschillende hoeken aan waarin door gebruik van meubilair en accessoires een eigen ruimte wordt gecreëerd. We hadden een workshop waarbij met 4 groepjes tegelijk werd gewerkt én een fotoshoot plaatsvond en we hebben geeln last van elkaar gehad: dat vind ik knap gebruik van ruimte!

Verder heerlijke, niet-standaard culinaire verwennerij. Echt een aanrader dus!

De omgeving ziet er niet inspirerend uit maar is als je wat beter kijkt toch voorzien van kleine details die verschil maken: vliegers met vogels, bij veel bedrijven een hippe loungeset of picnictafel buiten waardoor ook een buitenopdracht een prettige bezigheid is. Nu hadden wij wel heel erg mooi weer...

De Vloer: dank voor een heerlijke dag!

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 10:05

Wow Meike....Wat een mooie woorden en wat fijn om te lezen dat deVLOER ook daadwerkelijk doet wat we beloven...een mooie bijdrage leveren aan het succesvol zijn van een bijeenkomst. Nu is de Coverworkshop van Kairos Consultancy sowieso al een feestje natuurlijk maar we dragen met liefde ons eigen steentje bij! ;-)

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 10:05
profiel foto
Frank Olthuis
Accenture
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
6 7 9 9
Meetingdatum:  02-02-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0


Lokatie - tikkie industrieel, niet helemaal helder waar te parkeren
Zaal - Top
Boekingsproces - Minste onderdeel. site accepteert geen American Express, waardoor niet online te boeken valt. Uiteindelijk wel goed opgelost door de eigenaresse.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 10:06

Dank je wel voor je review Frank. Goed om te horen dat deVLOER zo goed is bevallen! Inmiddels kun je bij ons óók met je creditcard terecht hoor!

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 10:06
profiel foto
Wilma de Marée
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  22-09-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Workshop Kerngroepsessie Nuon
Prachtige locatie en mooie omgeving. De zaal was prima geschikt om de juiste sfeer en inspiratie te creeëren voor deze workshop. Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst bij deVloer waarvoor hartelijk dank. Wij zullen zeker een volgende keer terug komen! Johanna Weidenaar, HRM Manager Klanten BtC Nuon.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:48

Dank je wel Johanna, altijd leuk om jullie over deVLOER te hebben!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:48
profiel foto
Karen Sperna Weiland
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 8
Meetingdatum:  29-09-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:49

Wat een prachtig cijfer! Dank, dank, dank!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:49
profiel foto
Dennis Kragten
NLvoorelkaar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 10 9
Meetingdatum:  17-09-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

De Vloer veegt de vloer aan met de meeste vergaderlocaties
Prachtige locatie, ambiance perfect, anders dan anders. De perfecte ruimte om in een in een ongedwongen sfeer anderen te informeren en inspireren. Kortom, wij kijken terug op een zeer geslaagde powersessie online innoveren in het sociaal domein bij De Vloer! Dennis Kragten, NLvoorelkaar

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:49

Dank je wel Dennis, het zou leuk zijn als we jullie concept nog eens in huis zouden hebben!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:49
profiel foto
Rianne de Kleine
Flevoziekenhuis
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  15-09-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Bijeenkomst Flevoziekenhuis
Wij hebben al vaker een bijeenkomst georganiseerd bij De Vloer en zijn zeer tevreden over deze gelegenheid. De zaal is heel flexibel ingericht en nodigt vooral uit voor een bijeenkomst in informele setting. Catering is prima verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:50

Het is altijd goed om te horen dat onze gasten het zó fijn vinden dat ze terug komen. Dank je wel voor je mooie review Rianne en graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:50
profiel foto
Marieke Zantwijk, van
Gemeent Almere
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  28-10-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Teamdag
We hebben een fantastische dag gehad.
Locatie was charmant, rustig en inspirerend.
Boeking is goed verlopen, catering was van topkwaliteit, evenals de gastvrouwen.
Er is prima rekening gehouden met dieetwensen.
Echt een aanrader en we komen zeker terug.
Dank jullie wel.
Gemeente Almere,
Marieke van Zantwijk

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:51

Marieke, wat is het toch een feest om jullie over deVLOER te hebben! We verheugen ons nu al weer op de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:51
profiel foto
Alie de Vries
Gemeente Almere
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  06-10-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


Prima teamdag gehad op een hele goede locatie, ingericht naar onze wensen. Tav catering: er wordt heel goed rekening gehouden met dieten en allergien (oa gluten en lactose).

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:55

Graag gedaan Alie, we snappen hoe vervelend het soms is dat je niet alles kunt eten. Het minste dat we kunnen doen is daar rekening mee houden, toch? Tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:55
profiel foto
Esther Schippers
100%YOGA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-09-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1 deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 2

Out-of-the-box locatie die past bij creactie
deVLOER diende deze dag voor mij als ideaal toneel voor het filmen yogavideo's. 100%YOGA biedt online yogalessen aan die op bijzondere locaties worden gefilmd. deVLOER voldoet hier meer dan voldoende aan. Niet alleen een aangename ruimte qua licht en geluid maar ook zeker qua meubelen die allen gemakkelijk verplaatsbaar zijn om een optimale setting te creeren. En ze hebben ook nog lekkere koffie/thee en hapjes.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:57

Wij hadden geen idee dat deVLOER zo'n heerlijke serene 'vibe' had. ;-) Succes met je 100%YOGA, Esther! http://www.100procent-yoga.com/

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:57
profiel foto
Rens Koekenbier
Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  17-06-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Bijzondere locatie
Voor een presentatie en bijeenkomst voor ondernemers op bedrijventerrein De Vaart was De Vloer uiteraard de aangewezen plek. Locatie en faciliteiten zijn ronduit goed en iedereen was tevreden.

Rens Koekenbier
Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:58

Goed om te horen Rens. Het is weer bijna BBQ-tijd!Komen jullie weer?

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:58
profiel foto
Marja Hollander
Over-gemeenten
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 10 7
Meetingdatum:  26-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Leuke locatie
Leuke zaal, goed en inspirerend ingericht. Goede verzorging gedurende de dag.


Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2016 14:59

Dank je wel Marja!

Laatst gewijzigd op: 16-02-2016 14:59
profiel foto
Saskia Huisman
Gemeente Almere
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 10
Meetingdatum:  02-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

Trainingen voor Gemeente Almere
Anne is erg gastvrij en maakt persoonlijk een lekkere kop koffie voor iedereen. De vergaderlocatie ziet er erg vrolijk en inspirerend uit en elke keer weer anders. De catering was top! Zulke lekkere broodjes heb ik nog niet gegeten. De volgende keer boeken we weer graag bij de Vloer.
Hartelijke groet,

Gemeente Almere
Saskia Huisman
Beleidsondersteunend medewerker
Aankoopcentrale Regio Flevoland

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-03-2015 08:59
profiel foto
Saskia Huisman
Gemeente Almere
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  02-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training voor Gemeente Almere
Wij hebben 2 trainingen gehad bij Anne.
Zij is erg gastvrij en zet erg lekkere koffie. De catering was heel erg lekker. Anne vindt het erg belangrijk dat je naast goed vergaderen ook goed moet eten. Ook mensen met een allerlei diëten kunnen bij de Vloer terecht. De inrichting van de vergaderruimte is lekker vrolijk en er kan veel. Lekker om even bij te komen en de gekleurde stoelen zitten prima na een dag vergaderen. Kortom een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug Anne.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-03-2015 07:45
profiel foto
Leonie Klein
Arizona Chemical
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  24-02-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Professioneel, praktisch en leuk!
Aangename en leuke locatie die de mogelijkheid biedt om zowel in een grote groep of meerdere kleinere groepjes te werken. De VLOER is een flexibele ruimte: ruim en modern maar ook knus met een speels en praktisch interieur.
Het boeken ging vlot; vriendelijke en professionele service.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:44

Dank je wel voor je mooie review Leonie, fijn dat het zo goed is bevallen!

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:44
profiel foto
Esther Schippers
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  18-02-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Goed bereikbare locatie en voorzien van alle benodigdheden
DeVloer is een professionele ruimte voorzien van alle gemakken zoals beamer, wifi, enz. Gemakkelijk bereikbaar met auto en OV.

Onze dag verliep op rolletjes wat komt door de professionele werkwijze, die DeVloer hanteert. Mijn ervaring is dat DeVloer staat voor heldere communicatie, proactief meedenken en service gericht.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:40

Dank je wel Esther, voor ons was het ook een feest om jullie de hele dag (én deel van de avond) over deVLOER te hebben. Leuk dat AEGON de weg naar deVLOER (weer) heeft gevonden!

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:40
profiel foto
Sander Kamp
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 7 9 9
Meetingdatum:  09-02-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Aangenaam werken
Zeer aangename ruimte met vele mogelijkheden. Mooi ruim, goede faciliteiten en aangename en persoonlijke verzorging.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:39

Goed om te merken dat jullie groep het als prettig heeft ervaren, Sander. Graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:39
profiel foto
Yvonne Santing
Tempo-team
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  05-02-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Leuke, informele locatie met mogelijkheden
Leuke, informele locatie met veel mogelijkheden om in groepjes uit elkaar te gaan en toch het groepsgevoel te kunnen behouden omdat alles in 1 ruimte is.

De bar zorgt voor een gezellige 'hang' plek tijdens de koffiebreaks en het eten.
Ook de catering was goed; lekkere broodjes tijdens de lunch en heerlijke tapas aan het eind van de dag!!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:42

Fijn om te horen dat het concept 'werkt', Yvonne. En voor de volgende meeting geen sneeuw meer op de wand! ;-)

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:42
profiel foto
SAAone GWW
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  22-01-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

SAAone GWW
Bijzonder leuke locatie (huiselijk), vriendelijk verzorgd, eten was goed!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:43

Dank je wel Cor, 50 (hoofdzakelijk) mannen over deVLOER gaat prima! Goed om te horen dat jullie van de tapas hebben genoten.

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:43
profiel foto
Ilse Ruijters
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  26-09-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

Perfecte plek voor een boekpresentatie
De slogan van De Vloer is: 'De Vloer biedt ruimte aan creativiteit'. Daarom voelde ik me als thrillerschrijfster hier ook als een vis in het water. Gastvrouw Anne Kien is een geweldige dame die actief met je meedenkt. Mooie locatie en een zeer (ont)spannende middag...

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:38

Dank voor je mooie woorden Ilse! Het was een eer om jou met jouw psychologische thriller "De onderkant van sneeuw." (een aanrader!!!)deVLOER te geven.

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:38
profiel foto
florinecmh
Meatsaver barbecue
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  05-08-2014
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Meatsaver feest
Via mijn vader gehoord dat het boeken van de locatie super vriendelijk ging en er werd meegedacht alsof het haar eigen feest was. De catering doen wij normaal zelf met barbecues van Meatsaver maar dit keer hebben we ons enorm laten verwennen met tapas. Het servies paste enorm goed bij het interieur. Dit maakte het extra feestelijk. De gastvrouw was er bij om alles in goede banen te laten leiden. Ik raad De Vloer zeker aan!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2014 11:33

Dank je wel Florine voor je reactie! Zoals afgesproken gaan we in de zomer zeker een barbecue van jullie over deVLOER halen!

Laatst gewijzigd op: 05-11-2014 14:41
profiel foto
Recht door Zee Casemanagement
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 9 9
Meetingdatum:  23-11-2014
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

Een vergaderlocatie zoals een vergaderlocatie bedoeld is!
Bij de Vloer is namelijk alles mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om bij de open haard te zitten, maar ook om gebruik te maken van de flexibele stoelen, die uitnodigen tot bewegen en actie. Iedere setting is mogelijk.

Ik heb kennis gemaakt met de Vloer voor een 1op1 coaching sessie. Anne Kien is een fantastische gastvrouw, die met haar klanten meedenkt en voor iedere uitdaging een oplossing heeft.

Recht door Zee geeft regelmatig trainingen aan MKB ondernemers. Voor de trainingen die wij in 2015 gaan houden zal ik zeker gebruik gaan maken van de Vloer.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2014 11:38

Wat een mooie woorden, Monique. Goed om te horen dat deVLOER ook voor de 1 op 1 sessies geschikt is. (Dat wisten wij natuurlijk al lang ;-))
Ik zie uit naar de samenwerking voor 2015!

Laatst gewijzigd op: 04-11-2014 08:13
profiel foto
msvandijk
Kairos Consultancy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  31-10-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1 deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 2

Flexibele ruimte met moderne sfeer draagt bij aan resultaat
Anne Kien is een geweldige gastvrouw met aandacht voor detail en ook een daadkrachtige ondernemer die met jouw bedrijf meedenkt om tot creatieve oplossingen te komen. Zij maakt de Vloer tot een flexibele locatie met een moderne uitstraling die bijdraagt aan het resultaat van je meeting. Je krijgt gewoon meer gedaan in een lekkere omgeving!

Eerder in het jaar hadden we een training met een groep van 25 en dat was super. Nu een strategiesessie met 5 man en ook daarvoor was de locatie top!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2014 11:40

Hai Marieke,

Wat fijn dat deVLOER jullie wederom de ruimte kon geven voor een creatief proces! En wat leuk dat je er foto's bij hebt geplaatst van jullie (briljante!) Magazine-concept voor teams waarbij deVLOER deels als fotostudio is ingericht.
Ik zie uit naar jullie strategische plannen voor 2015 en onze mogelijke rol daarin!

Laatst gewijzigd op: 03-11-2014 12:51
profiel foto
CdKruijff
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  22-10-2014
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

Toplocatie!
Door de fijne sfeer en de flexibiliteit van zowel de locatie als de gastvrouw hebben wij een top-brainstormsessie kunnen houden met veelbelovende resultaten. Complimenten voor het tappasbuffet! (zie foto) Deze locatie is écht one of a kind! Wij komen hier zeker vaker terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2014 11:41

Dank je wel Cilla, voor het compliment. Ik heb de heren van de catering doorgegeven dat jullie hebben genoten!

Laatst gewijzigd op: 28-10-2014 21:53
profiel foto
armand
ACN Europe
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 9
Meetingdatum:  16-04-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Bedrijfspresentatie
Wij hebben inmiddels meerdere presentaties gedaan in deVLOER. Elke keer weer zijn we weer verrast over wat deze ruimte voor ons doet. Het is een soort thuiskomen, de ruimte voelt zo fijn dat je merkt dat de gasten veel meer openstaan voor de informatie, wat een zeer positieve bijdrage levert aan het resultaat. Daarnaast is de gastvrouw er alleen op het juiste moment en de catering van uitstekende kwaliteit. Bovendien is er goede en gratis parkeergelegenheid. Voor ons is dit helemaal de manier waarop wij het graag willen, we zullen dus nog vaak gebruik maken van deVLOER!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-09-2014 11:03

Goed om te horen dat deVLOER zo aansluit bij jullie wensen!Jullie zijn uiteraard altijd welkom!

Laatst gewijzigd op: 22-09-2014 11:03
profiel foto
zwaanhilde
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 7 9 9
Meetingdatum:  19-09-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Goede service!
Met 23 dames een schrijftraining in de zeer flexibele zaal van DeVloer.
Het was een plezier, de sfeer is er goed, de catering is prima, alles mag en kan. De uitstraling is modern en comfortabel. Alle voorzieingen aanwezig.
De aanrijdroute was niet helemaal duidelijk, en deze is dan ook direct aangepast op de website. Dus het enige punt van kritiek is al opgeheven. Waar vind je dat?

Reactie locatie
Datum reactie: 22-09-2014 11:07

Dank je wel Sieneke voor de mooie woorden én voor de inspirerende middag waar ik tussen de bedrijven door van mee mocht genieten. Een mooie kickoff voor jullie bijzondere platform.
Succes met Dactylus en ik hoop jullie nog eens te mogen ontvangen!

Groet Anne

Laatst gewijzigd op: 22-09-2014 11:07
profiel foto
Anitamorelisse
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0


De Vloer staat voor creativiteit, inspiratie, flexibiliteit, gastvrijheid en ook heel belangrijk; goede catering.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-09-2014 14:41

Super dat deVLOER zo goed bevallen is, Anita! Ik hoop dat ik er de volgende keer zelf ook kan zijn.

Laatst gewijzigd op: 17-09-2014 14:41
profiel foto
gittabrands
Kingsday
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  02-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima vergaderlocatie!
Prima locatie, prettige ontvangst, goede catering en verdere afhandeling van zaken.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-09-2014 14:42

Kijk, dat horen we graag. Dank je wel en wellicht kun je de volgende keer zelf sfeer komen proeven. Je bent van harte welkom, Gitta!

Laatst gewijzigd op: 17-09-2014 14:42
profiel foto
Carin
Off the Map
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 10 9
Meetingdatum:  05-06-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Create your own space!
Bij De Vloer kun je perfect je eigen 'ruimte' inrichten. In elke zin van het woord. Van een zitje bij de openhaard, het hangen aan de bar of juist aan tafel of in de kring, alles kan. Er kan zelfs geschreven worden op de muren. De locatie leent zich daarom perfect voor een actieve en creatieve sessie. Alles kan. En iedereen die er binnenloopt wordt automatisch uitgenodigd om te denken in mogelijkheden. Deze 'ruimte' geldt ook voor de catering en de fantastische flexibiliteit van Anne!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:47

Dank voor je mooie woorden Carin. Inmiddels zijn jullie vaste klant bij deWERKPLAATS, het brainstormconcept van deVLOER. Bijzonder om op die manier een bijdrage te leveren aan jullie proces!

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:47
profiel foto
Fruiter3
Athlon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 9
Meetingdatum:  27-06-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Informeel en Inspirerend - Exceeds Expectations
Een geweldige locatie voor een workshop, brainstorm en/of presentatie. Leuke, informele setting die het creatieve denken en handelen inspireert. Uitstekende catering en verzorging gedurende de hele dag. Anne heeft hier een concept neergezet wat de verwachting absoluut overtreft.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:48

Goed om te horen Folkert! Leuk dat je ons weet te vinden en zelfs anderen op deVLOER attendeert!

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:48
profiel foto
Elly Smit
Arizona Chemical
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 10
Meetingdatum:  03-06-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
deVLOER, Almere - MeetingReview - Review foto 1

Fantastische lokatie en gastvrouw!
We hebben een team building dag voor een groep van 20 personen bij deVLOER gedaan. Het was er geweldig! De lokatie is uitstekend. Erg geschikt voor dit soort bijeenkomsten, maar ook voor kleinere groepen. De catering was heerlijk en ook met dieetwensen werd zonder problemen rekening gehouden.
Anne is een uitstekende gastvrouw die alles prima in orde heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook in het traject naar de meeting toe, dacht ze met ons mee en bracht ze suggesties naar voren. Heerlijk om zo met iemand samen te werken.
Wij komen zeker weer een keer terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:51

Voor ons was het fantastisch om te zien dat deVLOER letterlijk de ruimte gaf aan jullie workshop. Met twee grote cirkels met een doorsnede van 3 meter op de grond werd deVLOER optimaal gebruikt. Leuk!

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:51
profiel foto
Debby
Politie midden nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  08-07-2014
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Super bijeenkomst bij de vloer!
Na een flink aantal locaties bekeken te hebben, kwam ik uit bij de vloer. Ik zocht een locatie voor ongeveer 40 personen, die niet standaard was. Wat een verademing was dit! Een inspirerende locatie die de brainstormsessie echt op gang heeft gebracht. De catering was heerlijk en de gastvrijheid van de gastvrouw was super. Een echte aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:53

Dank je wel Debby! Goed om te horen dat het zo goed is bevallen. Vooral de switch in het interieur voor de tweede dag heeft zijn vruchten afgeworpen. Lang leve een flexibele inrichting en verplaatsbare meubels! ;-)

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:53
profiel foto
marcvisch
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  10-06-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Toplocatie waar alles tot in de puntjes is verzorgd
Vanaf het moment dat je een stap over de drempel zet geeft Anne het gevoel dat je thuis bent. Industriële gebouwen afgeschreven in Almere klinkt als een onmogelijkheid, maar het is de realiteit. En het oude waterzuiveringsstation is omgetoverd in een toplocatie die in een handomdraai om te zetten is qua indeling. Daarmee is de ruimte voor vele doeleinden geschikt.
Achter de schermen draait alles perfect zodat je als gast nergens meer aan hoeft te denken. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Redelijk goed bereikbaar met openbaar vervoer, maar uitstekend per auto. Meer dan voldoende parkeerruimte.
Extra vermelding verdient de cateraar die aan De Vloer verbonden is. Fantastische lunch en diner genoten.
Als een goede locatie de helft is van een geslaagde bijeenkomst, dan kan het hier haast niet meer mislukken.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:55

Dank Marc, een mooi compliment! (heel veel eigenlijk ;-))

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:55
profiel foto
ballorig
Ballorig
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 6 10 9
Meetingdatum:  02-06-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergadering Ballorig bij De Vloer; een prettige ervaring
We hebben ons bezoek aan De Vloer als zeer prettig ervaren. We hebben lekker gegeten en we zijn erg vriendelijk onthaald. Zeker voor herhaling vatbaar.Contact via www.ballorig.nl/contact

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:57

Dat is goed om te horen! Wel ben ik benieuwd naar die 6 voor de locatie...? En graag tot een volgende keer natuurlijk!
Groet,
Anne

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:57
profiel foto
ndiender
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  01-04-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Anne denkt proactief mee in het programma en de mogelijkheden voor een interactief intermezzo. De locatie dwingt je om continue met elkaar in verbinding te komen en te blijven. Wanneer we met elkaar in gesprek zijn kan het geluid rumoerig overkomen en is het moeilijk om boven de groep uit te komen. De catering was prima en ook qua hoeveelheid precies goed. Ook is er rekening gehouden met hallal en vegetarisch. We hebben hier een succesvolle start kunnen maken met onze afdeling.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:57

Het was goed én leuk om jullie over deVLOER te hebben! Voor ons is het ook iedere keer weer mooi om te zien dat het concept werkt.En de percussieclinic sloeg natuurlijk alles!
Dank voor jullie bezoek én je reactie.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:57
profiel foto
Ondernemers enZO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 7 10 9
Meetingdatum:  13-03-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Anne Kien, eigenaresse van deVLOER is een ondernemer die snapt hoe het werkt. Ze is gastvrij, stelt iedereen snel op het gemak. De locatie en de sfeer in het pand is heel ontspannen en voelt aan als een huiskamer maar met een professionele uitstraling. Ook al ben je met een kleine of grote groep, de locatie is daar prima geschikt voor.Ondernemers enZO

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 13:59

Dank je wel Susan, voor je mooie woorden. En nog bedankt voor het leuke filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=e-HHGwoRmPs

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 13:59
profiel foto
leonie handgraaf
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 10
Meetingdatum:  06-03-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


De Vloer is DE plaats om een kennis/netwerkbijeenkomst te organiseren. De out of the box locatie is fantastisch! Juist je gasten uit hun comfort zone halen (ook al is dat even heel spannend) draagt heel veel bij aan het succes van je evenement. Daarnaast is het contact met Anne geweldig. Ze denkt mee en draagt heel veel bij met een grote mate van flexibiliteit. Zo ontzettend fijn. En dan de catering... Nikki maakt er elke keer weer zo'n feest van met zelfgemaakte gerechten. Altijd van een hoog niveau. Onze gasten waren zeer aangenaam en positief verrast! Voor herhaling vatbaar.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 14:01

Hi Leonie, super om te horen dat het wederom goed beviel in deVLOER! We verheugen ons op de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 14:01
profiel foto
Marja Bokhorst
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-02-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Het boeken van deze locatie ging enorm vlot. Het antwoord kwam snel en de bedoeling van onze teamdag werd goed begrepen.De ruimte was warm en verrassend. Vooral fijn dat er verschillende plekken zijn waar je even kunt zitten. De lunch was heerlijk en heel gevarieerd. Ook de verzorging van koffie/thee/water en iets lekkers etc. was prima! Kortom: deze locatie is een echte aanrader!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 14:01

Wat een mooie cijfers Marja, dank je wel! We kijken uit naar de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 14:01
profiel foto
twkeizer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  13-02-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


deVloer is een toplocatie om aan de slag te gaan op de manier zoals jij dat wilt. Het is een inspirerende ruimte die je geheel naar eigen wens kan inrichten. Daarnaast ben je niet gebonden aan de stadaard openingstijden en is de catering van hoge kwaliteit.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 14:04

Dank je wel voor je reactie én de mooie beoordeling. Het is altijd goed om te horen als mensen het goed hebben in deVLOER. Zeker als het leden van de MPI betreft. Een mooi compliment!

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 14:04
profiel foto
D-filali
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 - 9
Meetingdatum:  19-12-2013
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


De Vloer is een ontzettend leuke, creatieve omgeving om in te zijn. Niet voor niets hebben we hier al eerder een presentatie gegeven. Dit keer gingen we voor een intieme eindejaarsborrel waar we het hele jaar ook hebben gepasseerd met het team. Dit alles in een ontspannen sfeer, met heerlijke hapjes en flexibele medewerkers. Echt een aanrader!!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 14:05

Leuk om jullie weer over deVLOER te hebben Dounia, volgend jaar weer?!
Groet,
Anne

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 14:05
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle