• Dutch
  • English
Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
8,9
8,8
8,5
9,1
Reviewscore
8,8
Reviews 19
Aanvraag


Koningstraat 7
7315 HR, Apeldoorn Toon ligging )
Bilderberg Hotel de Keizerskroon is een centraal bereikbare locatie met gratis en ruime parkeergelegenheid. De ligging naast Paleis het Loo maakt uw bijeenkomst of training tot een bijzondere ervaring omdat uw gasten tijdens uw pauze heerlijk door het voorpark van het Paleis een wandeling kunnen maken. De Maitre B’ van de Keizerskroon, uw vaste aanspreekpunt tijdens uw bijeenkomst zorgt ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om een workshop voor 4 personen of een presentatie voor 200 personen: het team van de Keizerskroon zorgt voor een geslaagde bijeenkomst.
Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Sociale media:
Catering:
Bilderberg onderscheidt zich al jaren in de markt door haar passie voor eten en drinken. Deze opgebouwde kennis hebben we vertaald in het ontbijt, lunch en break concepten. Speciaal voor onze gasten tijdens bijeenkomsten. Want wij vinden dat eetmomenten bijzonder zijn. Om energie op te doen, culinair te genieten en met elkaar in gesprek te zijn.
Parkeermogelijkheden:
Aan de overzijde van Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt de ruime parkeergelegenheid alwaar ongeveer 100 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Van deze voorziening kan kosteloos gebruik worden gemaakt.

Daarnaast beschikken wij over een overdekte garage voor maximaal 10 auto’s. Hier kan tegen betaling van een vast tarief per dag gebruik van worden gemaakt.

Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 8 1 0 6 19
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 8 1 0 6 19
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,0 10,0 - 8,7 8,8
Gemiddelde score zaal 8,6 9,0 - 8,3 8,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 10,0 - 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking 9,3 - - 8,8 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,7 - 8,7 8.8
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 8,8
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Leo Valk
Hostmanship Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 9 9
Meetingdatum:  31-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn - MeetingReview - Review foto 1 Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn - MeetingReview - Review foto 2


Graag wil ik jullie bedanken voor het aangename verblijf en de uitstekende verzorging die we mochten ervaren tijdens de bijeenkomst op 31 oktober.
De ontvangst, de aandacht van het bedienend persoon en de verzorging tijdens de meeting en na afloop in het restaurant waren zeer aangenaam. Ook het verhaal van Carla over haar ervaringen met Hostmanship sloot uitstekend aan op interesse van de deelnemers en was daardoor waardevol.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-11-2017 15:30

Fijn dat u de verzorging van de bijeenkomst zo heeft gewaardeerd. Dank voor een geslaagde dag en het delen van de foto’s van de ervaringswand!
Carla Maessen
General Manager

Laatst gewijzigd op: 17-11-2017 15:30
profiel foto
Brigitte Bogaars
ABNAMRO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 9
Meetingdatum:  05-10-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Masterclasses Vermogensbheer ABNAMRO oktober 2017
Begin oktober hebben we 2 Masterclasses georganiseerd met in totaal 200 deelnemers.
Vooraf hebben we onze ideeën en wensen op locatie besproken met mevrouw Maessen en mevrouw Van Loenen en deze samen omgezet naar praktische oplossingen waarbij voldoende ruimte bleef voor last minute aanpassingen.
De technische ondersteuning was steeds beschikbaar en de mogelijkheid om de avond van te voren met ondersteuning van de hotelstaff op te bouwen gaf veel rust.
De ontvangst van de deelnemers liep op rolletjes. De deelnemers mochten meteen bij aankomst hun bagage afgeven aan een medewerker van het hotel. Zij zorgde voor zorgvuldige opslag.
De gastvrijheid van het hotel zorgde voor comfort. Lunches en diners waren uitgebreid, van goede kwaliteit en rustpunten in het drukke programma. Speciale dank aan Gerard en Jos en hun team. Zij waren voortdurend beschikbaar en droegen oplossingen aan wanneer dat nodig was.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-11-2017 11:24

Hartelijk dank voor uw mooie review, mevrouw Bogaars. Wij zijn blij om te lezen dat uw masterclasses geslaagd waren en dat wij dit voor u mochten verzorgen. De complimenten voor de service worden met het team gedeeld.
Carla Maessen
General Manager

Laatst gewijzigd op: 13-11-2017 11:24
profiel foto
Livia van Helvoort
Unie van Waterschappen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  31-08-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Bijzondere service, prachtige locatie, er wordt meegedacht
Al tweemaal heeft de Unie van Waterschappen bij De Keizerskroon een tweedaags event georganiseerd voor haar leden. Inmiddels hebben we direct voor volgend jaar weer geboekt.
De service is vriendelijk, persoonlijk, maar ook doortastend. Er wordt goed met je meegedacht.
Het eten is lekker, er is veel mogelijk, ook voor mensen met dieetwensen.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2017 15:24

Hartelijk dank voor uw mooie woorden naar aanleiding van uw tweedaagse evenement bij ons. Ontzettend fijn dat u onze service zo heeft gewaardeerd. Dank dat wij dit voor jullie mochten doen.
Carla Maessen
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2017 15:24
profiel foto
Marie-Louise Buckens
Vakmedianet
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 7 8
Meetingdatum:  28-09-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Aandacht
Tijdens onze tweedaagse, hebben we een zorgeloos verblijf gehad bij Bilderberg de Keizerskroon.

Prima zaal, goede catering maar bovenal zeer gastvrije verzorging.
Het vaste team van De Keizerskroon heeft aandacht voor haar gasten en oog voor detail.
Als er even iets anders loopt dan gepland, is dat geen issue.

Centraal in het land, gratis parkeren en de omgeving van Paleis Het Loo, de groene Veluwse achtertuin en de stad Apeldoorn op steenworp afstand, maken het plaatje compleet.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-10-2017 12:14

Hartelijk dank voor uw beoordeling op MeetingReview! We zijn blij om te lezen dat we hebben mogen bijdragen aan een succesvolle tweedaagse van uw bedrijf. Uw complimenten over de gastvrijheid van het team worden ook zeker doorgegeven. Graag verwelkomen wij u opnieuw bij De Keizerskroon!
Carla Maessen
General Manager

Laatst gewijzigd op: 11-10-2017 12:14
profiel foto
Ben Kathmann
BDO accountants & adviseurs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  07-04-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

BDO-reünie
Tevoren hebben we veel wensen geformuleerd, welke alle zijn vervuld door het fantastische team van hotel De Keizerskroon, die zeer goed aanvoelden wat voor deze groep gasten echt belangrijk is. Het diner met 84 gasten was echt TOP en bepaald een prestatie van de keukenbrigade- onder leiding van chef-kok Steve Sykes- om er voor zo'n groot gezelschap ook culinair een hoogtepunt van te maken.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-05-2017 16:19

Beste heer Kathmann,
Hartelijk dank voor ook deze review. Wij hebben genoten van uw gezelschap. Graag tot een volgende keer!
Hartelijk groet, team De Keizerskroon

Laatst gewijzigd op: 11-05-2017 16:19
profiel foto
Yvonne Wingelaar
Menzis
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-05-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Ze maken "Why settle for less" echt waar!
Vorige week hebben we een Preventiedag gehouden waarbij wij ± 150 gasten hebben mogen ontvangen. De avond ervoor zijn we gaan opbouwen en Jos was zo behulpzaam. Dat voelt als thuiskomen. De dag zelf is super verlopen. Gerard was er voor ons en ook zijn collega's willen je zoveel mogelijk uit handen nemen. Hierdoor konden we met zijn allen de puntjes op de i zetten en hebben we echt een super bijeenkomst gehad. 's Middags was Jos er weer en elke keer als ik dacht, nou heb ik even iemand nodig voor het een of ander was hij er al weer. Zo kan je dus een spannende dag, relaxed doorlopen. 's Avonds heeft Jos nog een snelle maaltijd geregeld voor een collega die nog terug naar Groningen moest. Top! Ik dacht dat luxe bij Leisure hoorde maar luxe en corporate gaan heel goed samen. Vooral bij De Keizerskroon. Bedankt allemaal en tot de volgende keer.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-05-2017 09:42

Beste Yvonne,
Hartelijk dank voor de review. Wat fijn ook via deze weg te vernemen dat jullie Preventiedag super verlopen is. Wij kijken er naar uit jullie snel weer te mogen ontvangen!
Hartelijk groet, team De Keizerskroon

Laatst gewijzigd op: 10-05-2017 09:42
profiel foto
Eunice van Luit
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  14-04-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Perfecte service en bediening. Weten mijn wensen en handelen hierna.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 14-04-2015 16:21
profiel foto
Marja Riezebos
Owens Corning
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  22-12-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Global Meeting December 2014
Wij hebben afgelopen jaren meerdere malen van de faciliteiten bij Bilderberg hotel De Keizerskroon gebruik gemaakt. Onze eerdere ervaringen hebben ertoe geleid dat wij ook een Global meeting daar hebben georganiseerd. Voor deze meeting moesten er speciale "hokjes" voor de tolken geregeld worden; alles was perfect geregeld.Door de professionele, adequate en vriendelijke houding van het personeel is ook deze meeting weer een groot succes geworden in de Keizerskroon.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 22-12-2014 16:09
profiel foto
Jolanda Wijnbergen
St.Pensioenfonds Achmea
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  15-12-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Super
Meer dan plezierige plek om te vergaderen, toonbeeld van gastheerschap, locatie fantastisch (naast paleis het Loo), uiterst flexibel. Vergaderen zonder zorgen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 22-12-2014 15:40
profiel foto
jaap
FOI
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  23-09-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

prima locatie vriendelijke ontvangst
de drie trainingsdagen bij de Keizerskroon heb ik als zeer prettig ervaren. prima zalen; uitstekende ontvangst en service; goede lunch

Reactie locatie
Datum reactie: 03-12-2014 17:22

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw trainingsdagen prettig zijn verlopen en dat u en uw gezelschap hebben genoten van een goede lunch. Dat is belangrijk voor een training. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Carla Maessen

Laatst gewijzigd op: 03-12-2014 17:22
profiel foto
peter.vink
Centraal Beheer Achmea
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Workshop
Prima service vooraf (het reserveringstraject). Goed en snel geholpen. Gevraagde voorzieningen op de dag zelf waren perfect georganiseerd. Voldoende parkeerplaatsen, fijne ontvangst. Behulpzaam persooneel ook gedurende dag was continue beschikbaar. Persoonlijke aandacht, maar niet overdreven op de voorgrond. Prima gefaciliteerd. Mijn volgende boeking "buiten de deur" heeft zeker de voorkeur nu bij De Keizerskroon.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-12-2014 17:23

Dank voor de dikke pluim voor het team. Leuk dat u het reserveringstraject benoemt in uw review, dit is iets waar wij veel aandacht aan besteden. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Carla Maessen.

Laatst gewijzigd op: 03-12-2014 17:23
profiel foto
Henk Jan
prowareness
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  27-08-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Apeldoorn is mijn favoriete training locatie
Ik geef op jaarbasis meer dan 20 trainingen in verschillende locaties. Apeldoorn is nog steeds mijn favoriete locatie. En dat begint al op weg naar apeldoorn, mooi tussen de bossen langs het Loo. De service van De Keizerskroon is echt fantastisch, kan niet beter, het eten is prima, de zalen zien er netjes uit en faciliteiten zijn in orde en parkeren voor de deur.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 12-09-2014 10:04
profiel foto
flemen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 -
Meetingdatum:  03-07-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0


Een zeer prettige locatie om een lezing te geven.
Een fijne, hartelijke ontvangst, duidelijke communicatie en sfeervolle zaal.
Ik zou hier zeker graag nog een keer komen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 03-07-2014 15:56
profiel foto
M.Hoefnagels
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  17-06-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training in de Veluwezaal
Als trainer kom ik op veel verschillende locaties. Bij de Keizerskroon is het als een soort thuiskomen.
Het warme ontvangst, er loopt iemand mee naar de zaal, alwaar Gerard je staat op te wachten om te zorgen voor een nog warmer bad.
Hij vraagt wat je nodig hebt en helpt je daar bij. Kopje koffie, krantje, wifi, enz.

Tijdens de lunch kreeg Gerard hoogte van mijn strakke programma na de training vanwege de avond vierdaagse.
Bij vertrek had hij een tasje klaar gemaakt met twee broodjes, een flesje water een stukje fruit en nog wat lekkers. Dat noem ik nou een 9+ moment.

Ik kijk er naar uit weer bij de Keizerskroon te mogen trainen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 27-06-2014 16:12
profiel foto
ivbr
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 8
Meetingdatum:  16-06-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Personeel en met name Gerard is geweldig goed.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 25-06-2014 14:46
profiel foto
MarjoRijkers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  05-11-2013
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


De Lage Landen Leadership team heeft een internationale bijeenkomst gehad in hotel de Keizerskroon in Apeldoorn.Locatie, je moet het hotel omarmen, kleinschalig en huiselijk, geeft mensen een goed gevoel, mooie en rustige omgeving.Meetingruimte Willem I en II samengevoegd, zeer comfortabel, ruimtelijk en veel daglicht.Catering, perfect; ontbijt, tijdens de meetings en ook het diner was heel erg goed.Personeel, zeer servicegericht en erg flexibel. Boekingsproces, professioneel en altijd snelle reactie op vragen/acties.We hebben één avond Paleis 't Loo bezocht incl. diner, echt een aanrader, dit wordt ook door de Keizerskroon geregeld.Heel hartelijk dank aan het team van de Keizerskroon!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
profiel foto
EismaBouwmedia
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- - - 9
Meetingdatum:  12-11-2013
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Keizerskroon heeft ons diner verzorgd in Paleis Het Loo: voor onze 100 gasten in de Balzaal daar hebben zij een heerlijke avond gepresenteerd. Complimenten.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
profiel foto
1gulden
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 - - -
Meetingdatum:  10-10-2013
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Op 10 en 11 oktober hebben wij een training georganiseerd welke in de Keizerskroon heeft plaatsgevonden.Hieronder 1 van de reacties van een deelnemer.1.Zeer servicegericht en enthousiast personeel;2.Uistekend, bijna overdadig goed eten;3.WIFI is prima4.Omgeving perfect voor deze cursus ivm omgeving. 5.Hoewel gedateerd, keurig en net en schoon hotel Kortom: ik ben enthousiast ?

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
profiel foto
jansuh
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- - - -
Meetingdatum:  07-10-2013
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Namens het NBA verzorg ik regelmatig trainingen bij de Keizerskroon. Ik ervaar de gastvrijheid als zeer persoonlijk en prettig. De dienstverlenende instelling van het personeel compenseert de wat gedateerde zalen in ruime mate. De catering is van een hoog niveau en het naastgelegen Paleis Het Loo nodigt uit om in de pauzes te gaan wandelen. Al met al een dikke plus voor deze locatie die ook door de deelnemers als 'goed' wordt gewaardeerd

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle