Chassé Theater
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
8,9
8,8
8,7
8,7
Reviewscore
8,8
Reviews 40
Aanvraag


Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK, Breda Toon ligging )
Gastvrije ontvangst in een theatrale setting! Met 3 theaterzalen (225, 650 en 1430 plaatsen) en 3 cinemazalen (68, 117 en 118 plaatsen), 6 prachtige foyers en drie restaurants is vrijwel elk evenement bij ons mogelijk. Wij denken graag met u mee en hopen dat u een keer bij ons langs komt voor een rondleiding en kennismaking.
Type:
Bar, Bioscoop, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater
Geschikt voor:
Brainstorm, Conventie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Workshop
Openingstijden
09:00 - 01:00
09:00 - 01:00
09:00 - 01:00
09:00 - 01:00
09:00 - 01:00
09:00 - 01:00
09:00 - 01:00
Sociale media:
Catering:
Wij hebben drie restaurants onder ons indrukwekkende golvende dak: de Brasserie, FRONT en Gerecht. Wij werken samen met een leuke, jonge cateraar Taste and More maar zijn voor zakelijke bijeenkomsten niet gebonden aan een bepaald cateringbedrijf. Wij laten de keuze graag aan u!
Parkeermogelijkheden:
Er is een groot aantal parkeergarages en parkeerterreinen onder en rondom het Chassé Theater. Bijelkaar ongeveer 2.500 plaatsen, meer dan voldoende dus. Vanuit Chassé Parking loopt u binnendoor meteen de grote foyer van onze locatie binnen, wel zo makkelijk!
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 9 9 18 2 40
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 9 9 18 2 40
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 8,9 9,1 8,6 9,5 8,8
Gemiddelde score zaal 9,0 8,9 8,6 9,0 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 8,9 8,5 9,0 8,7
Gemiddelde score boeking 9,1 9,0 8,7 10,0 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,0 8,6 9,4 8.8
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 8,8
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Yolanda Sjoukes
BN DeStem
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  18-05-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

De Kiezer Aan Zet, debat met kiezers en kandidaat-kamerleden
BN DeStem organiseerde samen met het Chassé Theater een verkiezingsdebat in een theaterzaal. De insteek: Brabantse kandidaat-kamerleden (onder wie staatssecretaris Dijkhoff) praten met kiezers (mensen uit de regio) over zaken die door lezers zijn aangedragen.
Na afloop van het debat was er een borrel met kiezers en kandidaat-kamerleden. De opkomst was erg groot voor een verkiezingsdebat: ruim 300 mensen kochten een kaartje voor 2,50. De borrel erna gaf een goede gelegenheid aan kiezers om hun kandidaat-kamerleden nog eens te spreken. We zijn goed begeleid in de organisatie (de titel is zelfs bedacht door de directeur van het Chassé) en ook als het gaat om faciliteiten zijn we goed verzorgd. Als BN DeStem vinden we het vooral heel fijn dat het theater er ook het belang van inziet om een podium voor de democratie te zijn.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-05-2017 09:49

Bedankt voor je mooie woorden Yolanda. Het was een succesvol zeer geslaagd evenement, waar ook wij met veel plezier op terugkijken. Dank voor jullie enthousiasme.
Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 13:32
profiel foto
Herman Kalse
ADA Software & Services Holland BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  02-03-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Freek de Jonge - De peiling 5
Een voorstelling van Freek op niveau niet zuur, De zin en onzin van het politiek spel wordt goed uit d e doeken gedaan: er valt dus genoeg te lachen! DE kloof tussen burger en politiek kan alleen overbrugd worden door door het dal te gaan.... Kortom: een show van een kaliber die je verwachting overtreft

Reactie locatie
Datum reactie: 13-03-2017 10:25

Fijn dat jullie genoten hebben Herman!

Groeten, ook namens Charlotte, Jacqueline

Laatst gewijzigd op: 13-03-2017 10:25
profiel foto
Willemien Wiersma
NHTV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 9
Meetingdatum:  21-12-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1


Onze complimenten naar het personeel van Chassé en Taste! We hebben een ontzettend leuk, goed verzorgd feest gehad.
Alles tot op de puntjes goed geregeld. Chassé is een top locatie in Breda voor evenementen.
Dank jullie wel!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-01-2017 15:19

Dank je wel Willemien voor je mooie woorden. Jullie ook bedankt voor de fijne samenwerking, er stond een prachtig feest waar we met plezier op terugkijken! Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 14:22
profiel foto
Kees Hermes
ABAB Accountants B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  22-12-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Hans Klok House of Horror
Als extra beloning voor onze inzet in 2016 heeft ABAB Accountants ons team vandaag laten genieten van een heerlijk diner en daarna van de show van Hans Klok. Van de ontvangst tot aan het vertrek (laat op de avond) was alles prima geregeld. Dank Chasse en op naar een volgende bijeenkomst.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-01-2017 09:20

Fijn dat jullie genoten hebben Kees. Heel graag tot een volgende keer.

Groeten, Jacqueline

Laatst gewijzigd op: 09-01-2017 09:20
profiel foto
Peter Smulders
Genootschap Onze Taal
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 - - -
Meetingdatum:  22-12-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2

afstemming congres
In mijn rol van congresorganisator heb ik tijdens het hele verkenningstraject heel goed contact gehad met Nicole Gatzen. Zij reageert snel, zoekt kordaat me naar oplossingen voor opgevoerde problemen, en stond ons als potentiële congreshouder steeds uiterst attent en klantvriendelijk ten dienste.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-12-2016 15:08

Beste Peter, wij hebben met veel plezier meerdere malen jullie congres georganiseerd. Hopelijk tot gauw! Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 13:53
profiel foto
Rebecca Heye
Stichting Jonge Ambtenaren
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  30-09-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

Gastvrije & pro-actieve ontvangst!
Op 30 september jl. vond in het Chassé de kick-off voor de Jonge Ambtenarendag 2017 plaats. Deze dag bereiden we voor met Chassé medewerkster Inge Middeldorp en dat verloopt tot op heden zeer soepel en prettig! Onze kick-off bijeenkomst was tot in de puntjes verzorgd en op het laatste moment konden er nog wat zaken worden aangepast / aan het arrangement worden toegevoegd. Thanks Inge en collega's, we kijken uit naar 30 maart 2017!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-11-2016 10:40

Hoi Rebecca!

Wij zien ook heel erg uit naar de komst van de Jonge Ambtenaren op 30 maart 2017! We gaan er een mooie dag van maken. Die fijne samenwerking is zeker wederzijds dus dat gaat helemaal goed komen!

Groeten Inge

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 13:40
profiel foto
Johan Oudijk
NHTV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  30-08-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

NHTV introductie voor de 1e jaars studenten van NHTV
Sinds 4 jaar organiseren we de introductie voor onze 1e jaars studenen Vrijetijdsmanagement en Toerisme in Breda (voorheen te Poppel in Belgie) Een van de belangrijkste redenen daarvoor was om studenten ook kennis te laten maken met de stad Breda. Dinsdag 30 augustus gingen zo'n 1400 studenten de stad Breda in om kennis te maken met allerlei culturele instellingen. De dag werd afgesloten in het Chasse Theater. Naast een welkoms woord van Miriam Haagh (wethouder Breda), Hein van Oorschot (College van Bestuur NHTV) en Geesje Prins (adjunct directeur Chasse Theater) was het tijd voor een optreden van Boom Chicago. De studenten hebben dit onderdeel van de dag gewaardeerd met een 8,9. Er was een enorme goede sfeer en de studenten genoten van de comedians.
het Chasse was zeer behulpzaam bij het assisteren van de organiserende studenten, ook voor hen was het een mooi leerproces en een ervaring die zij niet meer vergeten. Volgend jaar komen we weer!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-11-2016 09:36

Dat is leuk om te lezen, het is ook altijd zo'n bijzonder evenement: al die nieuwe, jonge studenten die voor het eerst kennis maken met onze mooie stad. Heel fijn om hier aan bij te kunnen dragen. Van harte welkom weer volgend jaar!

Groeten, Jacqueline Verschoor

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 14:21
profiel foto
Isabelle Leijser
Breda Actief
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 -
Meetingdatum:  29-09-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2

Dé Vrijwilligersmarkt Breda in Chassé Theater
Voor de eerste keer maakte Breda Actief gebruik van de foyer van het Chassé Theater tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda. 600 leerlingen, op zoek naar een maatschappelijke stage, en 400 nieuwe vrijwilligers stonden te poppelen om op 29 september Dé Vrijwilligersmarkt Breda te bezoeken. In de huiskamer van Breda, beter bekend als het Chassé Theater, werd iedereen warm onthaald door maar liefst 60 organisaties op zoek naar nieuwe vrijwillige toppers. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement bracht Breda Actief vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet bij elkaar.
De afstemming en samenwerking met Inge Middeldorp en ook andere collega's van Chassé Theater was erg prettig. Er wordt gedacht in mogelijkheden zowel tijdens de voorbereidingen, uitvoering als evaluatie van het event.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-11-2016 11:32

Isabelle en Renée, jullie ook heel erg bedankt voor de leuke en fijne samenwerking! Wat een mooi evenement hebben jullie in het Chassé neergezet. Ik kan niet wachten jullie volgend jaar weer in het Chassé Theater te zien met al jullie vrijwilligers.
Groeten, Inge

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 13:35
profiel foto
Ilse Lubbers - Dalhuisen
D&B Eventmarketing
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-06-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2

45-jarig jubileum zakelijke opdrachtgever
In verband met het 45-jarig jubileum van een zakelijk opdrachtgever organiseerden we op 4 juni een feestelijk event voor 900 personen waarbij alle zalen zijn gebruikt voor verschillend entertainment en een heuse theatershow door eigen medewerkers. De samenwerking voorafgaand en tijdens het event was zeer professioneel, flexibel en prettig. Wanneer de gelegenheid zich voordoet zullen we dan ook zeker weer terugkeren bij Chassé Breda.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-08-2016 11:50

Dank je wel Ilse! Wij vonden het ook een prachtig evenement. Heel gezellig ook, goeie sfeer! Heel graag tot een volgende keer!
Groeten, Jacqueline Verschoor

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 13:39
profiel foto
Esther Mulder
Kamer van Koophandel
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 8
Meetingdatum:  11-07-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Succesvol ZZP'en
Ik ben voor het ZZP event Succesvol Ondernemen voor het eerst in contact gekomen met het Chassé Theater. De combinatie van het Theater en de foyer was voor ons event perfect, een leuke inspirerende locatie voor onze doelgroep!

De contacten om tot een afspraak te komen en de uiteindelijke uitvoering heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Het personeel van beveiliging, conciërge, catering, techniek tot eventmedewerkers waren zeer enthousiast en bereid om mee te denken/werken.

Chassé Theater is zeker een locatie om te onthouden.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-07-2016 09:40

Wat was het leuk, dit laatste evenement van het seizoen! Dank voor het vertrouwen, en voor je positieve woorden. Ik zal het delen met de collega's.

Fijne zomer, Jacqueline
http://linkfotografie.nl/0712-breda-startersavond-chasse/

Laatst gewijzigd op: 22-07-2016 09:40
profiel foto
Annelies Groenen
Installatie Werk Brabant-Zeeland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  29-03-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 22-07-2016 09:41

Dank voor de mooie rapportcijfers!

Laatst gewijzigd op: 22-07-2016 09:41
profiel foto
Susan Koenders
Foodservice Network
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  17-03-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte plek voor een groot congres
Het Chassé Theater was een perfecte plek voor ons tweedaagse congres met 250 pax.
Het was goed verzorgd en het team stelt zich zeer proactief en meedenkend op.
De zaal waarop we op het podium zaten ipv andersom was heel mooi. En goed om 'anders denken' te stimuleren bij onze gasten.

Reactie locatie
Datum reactie: 21-07-2016 12:10

Fijn dat jullie opzet geslaagd is en leuk om daarover mee te mogen denken. Dank voor je review Susan en graag tot een volgende keer!
Namens het hele team van het Chassé Theater

Laatst gewijzigd op: 21-07-2016 12:10
profiel foto
Erik Peekel
Aaaaha! the Actor Factory
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  12-07-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Ruim 400 VIP-deelnemers
Ruim 400 ondernemers kwamen samen voor inspiratie en om te netwerken. Ik mocht de deelnemers verbinden met elkaars en elkaars inzichten/tips. In het Chassé Theater was alles tot in de puntjes geregeld, dat droeg bij aan een heel succesvol evenement. Iedere deelnemer voelde zich VIP-gast.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-07-2016 09:51

Wat een sfeertje he Erik? Dat vonden wij zelf eerlijk gezegd ook. Hele positieve stemming, de naderende zomer hielp ook mee. Maar zeker ook jouw bijdrage! Dank voor je review. Groeten, Jacqueline

Laatst gewijzigd op: 15-07-2016 09:51
profiel foto
Ron van Steenis
UWV
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 9
Meetingdatum:  25-02-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Inspiratiedagen 50+ Werkt!
Voor de reeks Inspiratiedagen zijn wij op zoek gegaan naar aansprekende locaties. Zo kwamen we ook terecht bij Chassé. We hebben de locatie enkele malen bezocht en alle keren werden we gastvrij ontvangen en werd er zeer goed gekeken naar onze wensen en de mogelijkheden van de locatie. Gezamenlijk hebben we oplossingen gevonden en aanpassingen gedaan. Deze goede samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in een geslaagd event met een gemiddelde klantwaardering van 8.0.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-07-2016 09:52

Wow, dat wist ik niet eens (van die 8.0!). Wat fijn voor jullie! Dank voor je review Ron, het was prettige samenwerken.

Groeten en fijne zomer,

Jacqueline

Laatst gewijzigd op: 15-07-2016 09:52
profiel foto
Anja Pieters
Avans Hogeschool, Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  07-07-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

ATGM diploma-uitreiking
Vorige week wederom onze diploma-uitreiking in het Chassé Theater gehouden. Enorm prettige samenwerking, goede service, mooie locatie en fijn personeel. Ik kan alleen maar positief zijn. Al het personeel is enorm dienstverlenend en je merkt gewoon dat je met een ervaren partner samenwerkt, iets dat voor mij als organisator erg prettig is.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-07-2016 08:57

Beste Anja, ook dit jaar zag alles er weer tiptop uit voor de uitreiking. Tot snel weer! Groetjes Nicole

Laatst gewijzigd op: 13-07-2016 08:57
profiel foto
Sandra Verhoeven
Rabobank Breda
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  27-06-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Rabobank Inspiratiebijeenkomst
Het is altijd prettig om een (zakelijke) bijeenkomst in het Chassé Theater te organiseren. Er is een fijne samenwerking waarbij de organisatie van het Chassé met ons meedenkt. De techniek is perfect. Door de live-registratie is er op iedere plaats in de zaal goed zicht op wat er op het podium gebeurt.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-07-2016 16:24

Sandra,

Dank voor je fijne review! Het was weer een mooie en gezellige Inspiratiebijeenkomst. Ik hoop jullie snel weer te zien. Fijne zomer!

Groeten Inge

Laatst gewijzigd op: 11-07-2016 16:24
profiel foto
Daphne Goudsmit
Productiehuis Plezant
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  29-03-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Altijd fijn om in het Chasse te zijn
Meerdere malen hebben wij met onze theaterproducties in het Chasse mogen staan. Elke keer een positieve ervaring door de mooie locatie, de goede faciliteiten en de vriendelijke, bekwame en betrokken medewerkers. Kortom wij komen altijd graag terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2016 10:53

Dank je wel Daphne, wij zien jullie ook heel graag weer terug. Tot een volgende keer!

Jacqueline Verschoor

Laatst gewijzigd op: 20-06-2016 10:53
profiel foto
Maartje Dijkstra
Human Business Support
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  10-06-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Herman van Veen en Edith Leerkens
Met 8 zakelijke relaties hebben wij een avond genoten van eerst een 3 gangen menu in Brasserie: lekkere gerechten en vriendelijke bediening! Vervolgens hebben wij de fantastische jubileum voorstelling van Herman van Veen bijgewoond. Samen met Edith Leerkens en zijn bandleden heeft hij ons energie gebracht, ontroerd en meegenomen in de wondere wereld van de Nederlandse taal en daarbuiten. Het was zeker en vast voor herhaling vatbaar! Herman heeft er weer fans bij!

Reactie locatie
Datum reactie: 14-06-2016 11:24

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben Maartje. Met dank aan Herman van Veen!

Heel graag tot een volgende keer,

Jacqueline Verschoor

Laatst gewijzigd op: 14-06-2016 11:24
profiel foto
Hilde de Mug-Marechal
Provincie Noord-Brabant
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 -
Meetingdatum:  29-03-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Brazil Network Day
Op 29 maart 2016 hebben wij bij het Chassé Theater de Brazil Network Day georganiseerd. Dit netwerkevenement is geen standaard evenement. Zeker gezien het feit dat voor de catering gebruik is gemaakt van externe cateraars die de typische Braziliaanse hapjes en drankjes hebben verzorgd. Voor het Chassé Theater betekende dit dat er qua organisatie maatwerk geleverd moest worden. Dit hebben zij uitstekend en in goed overleg met ons als organisatoren gedaan.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-06-2016 11:58

Wat was het leuk om voor de Braziliaanse ambassade een evenement te organiseren. Cocktails hebben ineens een andere belevenis! Jullie, als Provincie Noord-Brabant, ook bedankt voor de fijne samenwerking en hopelijk zien we elkaar snel weer. Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 08-06-2016 11:58
profiel foto
Hanneke Colée-Satter
Avans Hogeschool
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  14-04-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 3 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 4

Avans Onderwijsdag 2016: Onderwijs Ondersteboven

In de waardering van meer dan een 8 voor sfeer heeft vooral de mooie locatie en de gastvrije bediening een belangrijke rol gespeeld. De 8+
voor organisatie is ook zeker te danken aan de professionaliteit van projectmanager Nicole die ons een half jaar heeft bijgestaan in de productie. Dank voor een mooi half jaar. We missen het nu al dat we niet meer zo vaak over de vloer komen.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-06-2016 13:37

Wat een mooie woorden! Dank je wel voor het vertrouwen in het Chassé Theater, wij kijken terug op een zeer succesvolle, inspirerende en vooral een gemoedelijke dag met ruim 1500 mdw-ers in huis! Dat kopje koffie staat altijd voor je klaar! Groetjes Nicole

Laatst gewijzigd op: 01-06-2016 13:37
profiel foto
Tiffany Fuhler
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  03-11-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  1
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

Geotechniekdag
We hebben al meerdere keren de Geotechniekdag hier gehouden. Altijd naar tevredenheid. Personeel is behulpzaam en flexibel. Er wordt naar oplossingen gezocht bij 'problemen' en je weet gewoon dat je zelf (als organisatie) ook van de dag kan genieten!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-12-2015 12:43

Wat fijn om te horen weer. Zeker van dat genieten, want dat is voor ons heel belangrijk. Dank voor de review!

Laatst gewijzigd op: 07-12-2015 12:43
profiel foto
Martine van der Linden
Bredase Singelloop
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  04-10-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Bredase Singelloop, mooiste hardloopevenement!
Iedere eerste zondag van oktober organiseren wij de Bredase Singelloop. Een hardloopevenement dat ca. 17000 lopers en 80.000 bezoekers trekt. De Campanile Bedrijvenloop is al 4 jaar te gast bij het Chasse. Een prachtige locatie waar we de mogelijkheid krijgen om de Campanile Bedrijvenloop naar een hoger niveau te tillen en te kunnen groeien. De voorbereidingen, flexibiliteit en uitvoering op de dag zelf is erg goed! Tevens hebben we als organisatie meerdere keren onze sponsorbijeenkomsten in het Chasse gehouden. Zoals een feestavond, bioscoopvoorstellen etc..etc..

Reactie locatie
Datum reactie: 05-11-2015 14:05

Beste Martine,
Een mooi evenement in hartje Breda! Op naar nog meer mooie jaren!
Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 05-11-2015 14:05
profiel foto
Willem Hartmans
Amphia ziekenhuis
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  25-06-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0


De personeelsvereniging van het Amphia ziekenhuis heeft voor de tweede maal in 5 jaar tijd een superfeest kunnen organiseren in het Chassé.De begeleiding,ondersteuning,de vele mogelijkheden binnen het gebouw en organisatie hebben er voor gezorgd dat ondanks we vijf jaar geleden dachten dat dat feest niet te overtreffen was, het feest in 2015 had een overtreffende trap.Onze dank gaat dan ook uit aan Inge en Nicole, mensen waarbij je een warm gevoel krijgt om mee te kunnen samenwerken!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-11-2015 14:06

Beste Willem,
Overtroffen hebben we het zeker, wat een mooi avond/nacht om op terug te kijken! Met de juiste partijen om de tafel een feestje om te mogen doen. Dank voor het vertrouwen.
Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 05-11-2015 14:06
profiel foto
Ton Smulders
Ton Smulders Producties
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  02-11-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

INOS Onderwijsdag
Wederom genoten van een uitermate prettige samenwerking. Met 1100 onderwijscollega's een prachtige dag beleefd. Voorbereiding met Nicole Gatzen loopt als altijd op rolletjes, evenals de afstemming met catering en techniek.
Dank voor de goede zorgen en het meedenken, graag tot de volgende!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-11-2015 14:07

Beste Ton, Wederom een mooi evenement met alle collega's bij elkaar. Zowel een leerzaam als ontspannend programma.
Hartelijke groet, Nicole

Laatst gewijzigd op: 05-11-2015 14:07
profiel foto
Fried van Aken
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  03-10-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Musical Grease
De voorbereiding van de uitkoop van de musical Grease was zeer goed.
Dit geldt ook voor de zaal en de catering en de begeleiding door zeer professionele medewerksters.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-10-2015 11:06

Dank je wel Fried, het was prettig samenwerken!

Groeten, Marianne Hekman

Laatst gewijzigd op: 22-10-2015 11:06
profiel foto
N. Verbeke
Redhead Days
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  04-09-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Kick off event voor Redhead Days 2015
De kickoff van Redhead Days 2015 heeft dit jaar plaats gevonden in de foyer van Chasse. Het organiseren van deze activiteit is al jaren één van mijn taken, en in verband met ons 10 jarig jubileum viel de keuze op Chassé als locatie. Wat een goede keuze! De openheid en het licht van de foyer zorgde ervoor dat de bezoekers genoeg gelegenheid hadden om elkaar op te zoeken voor een drankje en een praatje. En tevens bood het ons de mogelijkheid om lekker te dansen. Een geslaagde avond! Het contact met Chasse is steeds erg goed geweest, waar nodig werd met ons meegedacht en wijzigingen waren in goed overleg door te voeren.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-10-2015 17:50

Wat fijn om te horen Natalie, dank voor je feedback. Het was een super gezicht om al die prachtige roodharige mensen bij elkaar te zien tussen het rood van het Chasse Theater! Te gek evenement voor Breda en de rest van de wereld!

Laatst gewijzigd op: 07-10-2015 17:50
profiel foto
Sander Hendrix
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 8
Meetingdatum:  26-06-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

Hier word niet alleen maar een locatie verhuurd ..
In samenwerking met Marc van Laere producties en het Chassé Theater alweer het 2de AMUSE jubileum Feest voor het Amphia Ziekenhuis geproduceerd en geregisseerd. Aantal gasten : +/- 2000 . Buiten dat het Chassé Theater een uitermate geschikte locatie is voor grote bedrijfsevenementen waren wij vooral te spreken over de fijne samenwerking met het gehele Chassé team. Er word hier niet zomaar een locatie verhuurt , er wordt nl veel passie op alle vlakken mee- en vooruit geacht. Goede ervaren Technici en projectmanagers...Niets is te veel gevraagd, Chassé was voor ons daarom een echte partner tijdens het gehele productie proces. Dit gaf veel rust. En iedereen die vaker een evenement organiseert weet dat dit goud waard is..!

Reactie locatie
Datum reactie: 14-07-2015 10:12

Rust is veel waard idd Sander! Met een goed team, zowel intern als extern, krijg je dit soort super partijen. Veel dank ook aan jou, ik begreep van onze technici dat het een feest was om met jou en Marc van Laere te werken.

Laatst gewijzigd op: 14-07-2015 10:12
profiel foto
Anouk Stobbelaar
KAAT&CO BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  11-06-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 3 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 4

Goed!
Chassé is een uitstekende locatie. Daarnaast is het een fijn, professioneel en betrokken team. Wij komen graag bij het Chassé Theater!

Reactie locatie
Datum reactie: 29-06-2015 12:06

Wij ontvangen jullie ook graag. Was weer een prachtig, goed georganiseerde partij vorige week. Dank voor het vertrouwen en tot volgend jaar!

Laatst gewijzigd op: 29-06-2015 12:06
profiel foto
Jolanda de Jong
Jolanda de Jong
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  11-02-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

Klantvriendelijk, gastvrij en professioneel
Voor de tweede keer op rij heeft de OBUG (Oracle Benelux User Group) de Real World Performance Tour georganiseerd in het Chassé Theater. De Amerikaanse keynotes - 3 supertechneuten met elk een laptop voor en scherm achter zich - hebben het publiek getrakteerd op een interactieve simultaanpresentatie. De keynotes waren onder de indruk van de techniek en professionaliteit. De gasten waren behalve zeer tevreden over het programma maar ook zeker op hun gemak bij het Chassé Theater.
Wij als organisatie hebben prettige herinneringen aan de samenwerking met de theatercrew en zullen hier zeker terugkomen, iedereen dik tevreden dus!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-06-2015 13:37

Wat goed om te horen Jolanda, dank je wel. Ik zal de complimenten doorgeven aan onze technische crew!

Laatst gewijzigd op: 08-06-2015 13:37
profiel foto
R Konings
Asco
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  12-11-2014
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Super personeelsfeest met diner en voorstelling Hans Klok
Op vrijdag 14 november 2014 waren we als bedrijf te gast bij het Chassé Theater te Breda. Het buffet diner op het podium van de kleine zaal was heerlijk, zeer sfeervol, mooie belichting, en vriendelijke bediening. De show van Hans Klok was flitsend en voor iedereen goed te zien. We waren met ruim 50 personen, maar we zaten dicht bijelkaar en de routing ging vlekkeloos ondanks het gigantische aantal medebezoekers. Communicatie vooraf met het evenemententeam prettig en er werd meegedacht bij wijzigingen ed.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-06-2015 11:33

Wat fijn om te horen mevrouw Konings. Hartelijk dank voor uw review!

Vriendelijke groet,

Jacqueline Verschoor

Laatst gewijzigd op: 05-06-2015 11:33
profiel foto
A.Wolf
NV REWIN West-Brabant
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  30-10-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 3

Perfecte organisatie!
Wij hebben recent bij het Chassé een bijeenkomst voor het afscheid van onze directeur georganiseerd. Dit is ons uitstekend bevallen.
Fijn om met het Chassé samen te werken. Perfecte organisatie! Flexibele, gastvrije en professionele mensen. Ze denken echt met je mee!
Ook de catering (geregeld via het Chassé) was prima en verrassend.
Daarnaast is het een mooi gebouw met prachtige architectuur. Het parkeren is nooit een probleem.
Kortom: graag tot een volgende keer!
Astrid Wolf – NV REWIN West-Brabant

Reactie locatie
Datum reactie: 18-11-2014 11:29

Wat aardig van je Astrid. Wij vonden het ook een hele gezellige bijeenkomst. De jubilaris genoot zichtbaar. Dank voor de review en inderdaad: heel graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 18-11-2014 11:29
profiel foto
Joostdejonge
AndersWerkt
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  19-06-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Vacaturecafé
Voor de ATEA-groep organiseren we sinds 2012 ons concept Vacaturecafé in het Chassé theater. Inmiddels zijn we negen edities verder en zijn we zeer te spreken over de mooie locatie. Alles is bespreekbaar, er wordt voortdurend meegedacht en worden erg gastvrij ontvangen.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-11-2014 10:53

Beste Joost,

Dank voor je fijne review! Op naar een mooie 10e editie van het Vacaturecafé!

Vriendelijke groeten,
Inge Middeldorp

Laatst gewijzigd op: 06-11-2014 11:09
profiel foto
rob
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 8 8
Meetingdatum:  23-10-2013
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

STRIPFESTIVAL BREDA
Sinds 2011 is het Chassé theater het bruisend hart van Stripfestival Breda. Alle zalen, foyers en andere ruimtes staan ter beschikking van het grootste stripfestival van de Benelux. In 2013 mochten we maar liefst 5000 bezoekers verwelkomen in het Chassé theater, waaronder veel gezinnen met jonge kinderen.
Strips in Beeld, de organisatie achter het festival, heeft specifiek voor het Chassé theater gekozen vanwege de gastvrije atmosfeer en geweldige inzet van het personeel van het theater. Dit straalt door vanuit de organisatie naar de bezoekers van het festival die nu al weer uitkijken naar de volgende editie.

Rob van Bavel
Voorzitter Stichting Strips in Beeld

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 23-07-2014 12:27
profiel foto
Selma
Cubiss
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 7
Meetingdatum:  25-02-2013
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Chasse helpt om doel te halen!
Van advies in het proces tot de puntjes op de i op de dag zelf: Chasse was een verademing om mee te werken. Ze hebben ons geholpen om de missie van de bijeenkomst over te brengen op de doelgroep. Super!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 21-07-2014 12:56
profiel foto
atgm
Avans Hogeschool ATGM
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  03-07-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Diploma-uitreiking Avans Hogeschool
Met de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) van Avans Hogeschool hebben we op 3 juli jongstleden voor de tweede keer de diploma-uitreiking georganiseerd in het Chassé Theater te Breda. Met zo'n 550 gasten was het weer een groot feest. Alle geslaagden en hun gasten hebben genoten. Voor mij als organisator was het zeer prettig om samen te werken met een ervaren en service gerichte partij als het Chassé Theater. Hoewel het een hele organisatie is, hebben zij mijn werk een stuk makkelijker gemaakt. Ze denken goed met je mee en leveren altijd kwaliteit.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-07-2014 15:08

Beste Anja,

Het was wederom een geslaagde middag voor alle studenten en families, wat een blije gezichten!
Ik wens je alvast een hele fijne zomer toe!

Hartelijke groet,
Nicole Gatzen

Laatst gewijzigd op: 09-07-2014 15:08
profiel foto
Marbles
Marbles
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  02-07-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte mix van gastvrijheid en professionaliteit
Dit was de eerste keer dat wij een evenement in Chasse hielden, maar dat zal vast niet de laatste keer zijn. Vrijwel alles is bespreekbaar, de medewerkers denken echt mee en reageren professioneel en zeer vlot op elk voorstel. En dan ook nog een zeer persoonlijke benadering en natuurlijk de prachtige locatie. Een gouden combinatie. Wij en onze gasten voelden ons in de watten gelegd.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-07-2014 15:11

Beste Carla,

Dank voor je mooie woorden! Tot volgend seizoen.

Hartelijke groet,
Nicole Gatzen

Laatst gewijzigd op: 09-07-2014 15:11
profiel foto
ZNCK
Zuid Nederlands Concert Koor
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 7
Meetingdatum:  28-06-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1

Concert
Contact met techniek/boekingskantoor zeer vriendelijk. Niets was teveel gevraagd en men dacht goed mee hoe we onze wensen konden vervullen.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-07-2014 15:07

Goedemiddag,

Ook wij kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie, hopelijk krijgt het een vervolg!

Hartelijke groet,
Nicole Gatzen

Laatst gewijzigd op: 09-07-2014 15:07
profiel foto
sovak
SOVAK
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  16-05-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Van alle markten thuis
We hebben voor het eerste een presentatie bijgewoond waarin het nieuwe programma werd uitgelegd. We zijn ontzettend gastvrij ontvangen en kregen tijdens de presentatie hapjes die zorgvuldig waren uitgezocht en waren afgestemd op de voorstellingen die je via een arrangement kon boeken. Ook bij het uitkiezen van een geschikt arrangement werden we goed geholpen en werd er goed meegedacht en ingeleefd in hetgeen wat voor onze organisatie belangrijk is. Het is erg prettig om op deze manier met elkaar samen te werken en iets moois weg te zetten.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-07-2014 16:28

We vonden het erg leuk jullie te ontvangen bij onze seizoenboekpresentatie en kijken terug op een zeer geslaagde avond. We hopen jullie snel weer te zien!

Hartelijke Groeten
Inge Middeldorp

Laatst gewijzigd op: 16-07-2014 16:28
profiel foto
KAAT&CO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 9
Meetingdatum:  12-06-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  1
Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 1 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 2 Chassé Theater, Breda - MeetingReview - Review foto 3


Reeds diverse events georganiseerd in het Chassé Theater, een van de top theaters van Nederland. Kwaliteit en professionaliteit staan centraal. Daarnaast bijzonder flexibel, zowel in het voor- als natraject. Locatie die meedenkt!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-07-2014 13:43

Wat een aardige woorden Robert. Dank je wel! Wij doen ons best en proberen altijd de wensen van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk in te vullen. Kennelijk is dat bij jullie meermaals gelukt, fijn om te horen!

Laatst gewijzigd op: 10-07-2014 13:43
profiel foto
Victor
Kavel7
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 9
Meetingdatum:  05-05-2014
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Wat een gave locatie!
Ik ben al tientallen keren in het Chasse theater geweest op verschillende borrels, netwerkbijeenkomsten, bedrijfsfeesten en presentaties en voor het theater zelf. Keer op keer onder de indruk van de prachtige architectuur en indeling van het gebouw.
Ook iedere keer dat ik als als producer voor events en als optredend artiest (DJ) hier ben is de samenwerking met de mensen van het theater altijd professioneel en aangenaam. Chasse werkt samen met excellente partners op het gebied van catering dus ook dat is altijd goed!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-07-2014 13:45

Dank je wel Victor voor je mooie woorden. Wij zijn zo blij met enthousiaste ambassadeurs zoals jij. Dat je nog maar vaak te gast en als professional hier aanwezig mag zijn!

Laatst gewijzigd op: 10-07-2014 13:45
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle