• Dutch
  • English
Kaap Doorn Conferentiecentrum
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,5
9,4
9,4
9,6
Reviewscore
9,4
Reviews 118
Reserveer nu!


Postweg 9
3941 KA, Doorn Toon ligging )
Kaap Doorn Conferentiecentrum is een vergaderlocatie die prachtig gelegen is, midden in het bos. Uitstekend bereikbaar en met alle gewenste faciliteiten. Na uw vergadering, training of cursus in één van onze 21 zalen kunt u blijven overnachten in één van de 70 comfortabele hotelkamers. Kaap Doorn staat bekend als een zeer gastvrije locatie met een bijzonder goede keuken.
Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
Kaap Doorn is altijd geopend op verzoek van klanten. Omdat veel zakelijke bijeenkomsten op zaterdag begin van de avond afgelopen zijn, sluiten wij dan in veel gevallen de deuren tot maandagmorgen 7 uur. Wilt u echter een bijeenkomst plannen in het weekend? Geen enkel probleem. Wij zijn er graag voor u.
Sociale media:
Catering:
Kaap Doorn staat bekend om de uitstekende keuken. Ontbijt en lunch bestaan uit een uitgebreid buffet. Onze snack is een luxe gerecht dat zeker in de smaak zal vallen. Voor het diner stelt onze chef-kok een dagelijks wisselend 3-gangen diner voor. Natuurlijk wordt dit naar uw wensen aangepast als u iets niet mag of liever niet wilt.

In uw arrangement is altijd koffie en thee inclusief in de prijs.

Parkeermogelijkheden:
Bij Kaap Doorn parkeert u gratis en ruim op eigen terrein.
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 16 7 12 9 45
Aantal Quick Reviews 0 0 0 73 73
Totaal aantal reviews 16 7 12 82 118
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,7 9,0 9,3 9,4 9,4
Gemiddelde score zaal 9,4 9,6 9,3 9,3 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,6 9,4 9,4 9,8 9,6
Gemiddelde score boeking 9,8 9,3 9,4 9,5 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 9,3 9,4 9,5 9.5
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 9.1 9.1
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,4
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Annejet de Blecourt
bureau JETTING voor professionals
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  08-11-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Persoonlijke warmte
De medewerkers van Kaap Doorn blinken uit in persoonlijke warmte. Ze willen er voor iedere bezoeker een fijne dag van maken en geen vraag is te moeilijk of ze zorgen dat het voor elkaar komt. Deelnemers waarderen de bosrijke omgeving, de baristacorner, de lunch, de zaal met uitzicht op het bos. Kortom: een fijne locatie waar ik zelf ook graag kom!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-11-2017 16:55

Hartelijk dank voor uw positieve review, hier zijn we erg blij mee! Heel fijn dat u en uw deelnemers onze faciliteiten zo prettig ervaren. Graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 15-11-2017 16:55
profiel foto
Roelof van Zanden
Adviesbureau Tropad
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  08-11-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Welkom thuis
Ik kom nu (2017) 20 jaar in Kaap Doorn. Ieder keer is het een beetje thuiskomen voor mij. De gastvrijheid en het gemak waarin zaken geregeld worden is heel erg fijn. Als trainer kan ik mijn volledige aandacht bij de groep en de deelnemers houden. Zij zorgen voor de rest. Het is ontzettend leuk om samen met de mensen van Kaap Doorn er iedere keer weer een mooie co-productie van te maken. Ik kijk er iedere keer weer naar uit!!



Reactie locatie
Datum reactie: 14-11-2017 08:22

Wat een mooie review! Wat fijn dat het voor u een beetje als thuiskomen voelt bij ons. Wat een mooie bewoording gebruikt u, co-productie :D. Graag weer tot ziens bij Kaap Doorn!

Laatst gewijzigd op: 14-11-2017 08:22
profiel foto
elise van Doorne - Be-Balanced
Be Balanced
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  08-11-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Zeer klantvriendelijk - service gericht
Wij geven nu bijna een jaar t trainingen in Kaapdoorn. Elke keer als we komen worden we heel gastvrij ontvangen, en staat de zaal helemaal klaar zoals we hem graag willen. Als we iets nodig hebben aan support of materiaal, dan wordt daar altijd een oplossing voor gezocht. De mensen zijn ontzettend aardig en flexibel. We nemen onze eigen bloemen mee, en de vaas staat dan al klaar. De plek is mooi. ook om buiten te werken. Het lunch buffet is uitstekend. En heerlijke koffie die vers wordt gemaakt . Kortom we zijn erg blij met deze plek en dat geeft veel rust als je aankomt en je weet dat alles zo goed is geregeld. We hopen dat jullie de meeting award winnen.
Elise van Doorne

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2017 08:30

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u zo blij bent met onze locatie, wij vinden het ook altijd leuk als u weer bij ons bent. Graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 08:30
profiel foto
Charles Engelen
Engelen&Partners bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  02-11-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Onbetwist de beste lokatie in NL
In de vele jaren die ik in het vak van opleider/trainer zit heb ik nog nooit een betere lokatie aangetroffen: persoonlijke aandacht, anticiperen op mijn wensen, vriendelijke en adequate mensen, ruime zalen. Helemaal top!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-11-2017 08:17

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent, graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 08-11-2017 08:17
profiel foto
Guido van Gemert
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  02-11-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 06-11-2017 10:01

Bedankt voor de mooie cijfers, heel graag weer tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 06-11-2017 10:01
profiel foto
Dineke Bekedam
Nederlands Paramedischs Instituut
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-11-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Docent mogen zijn op Kaap Doorn
Al tien jaar lang kom ik als docente les geven op Kaap Doorn. Sinds ik de eerste keer hier kwam wilde ik niet meer naar een andere locatie. Het eten is meer dan heerlijk en afwisselend en van zeer goede kwaliteit. De bedden heerlijk. De omgeving prachtig. Dus ik blijf hier komen.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2017 19:00

Bedankt voor je mooie woorden Dineke! Het is altijd heel gezellig als jij ‘in huis’ bent, dus blijf vooral komen! :-)

Laatst gewijzigd op: 03-11-2017 19:00
profiel foto
Eppo Kuipers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  02-11-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2017 09:03

Bedankt voor de mooie cijfers!

Laatst gewijzigd op: 03-11-2017 09:03
profiel foto
Samantha Rootlieb
Meditel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  26-09-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Mooie locatie en alles tot in de puntjes geregeld
Voor onze jaarlijkse bijscholingsdag, hebben wij al drie keer gebruik gemaakt van Kaap Doorn. Ook deze keer was de hele dag goed geregeld. Van 's ochtends 9 uur tot 's avonds 9 uur stonden alle medewerkers voor ons klaar. De zalen zagen er verzorgd uit en beschikken over alle technische voorzieningen om een goede presentatie te kunnen houden. De lunch en het diner waren uitstekend, zowel qua inhoud als qua organisatie. Onze medewerkers zijn niets te kort gekomen. Erg bedankt voor deze ervaring!

Reactie locatie
Datum reactie: 27-09-2017 11:42

Beste mevrouw Rootlieb,

Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn er erg blij mee en zullen uw complimenten overbrengen aan onze collega's.

We zien u heel graag weer een volgende keer!

Hartelijke groet,
Team Kaap Doorn

Laatst gewijzigd op: 27-09-2017 11:42
profiel foto
Monica Timmermans
PostNL
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  25-01-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Wat hebben we het goed gehad in Kaap Doorn!
In de hele accommodatie is de wifi-ontvangst uitstekend. De zalen zijn licht en goed uitgerust. De kamers zijn prima met een goed bed en een lekkere douche.
Alle medewerkers zijn uiterst gastvrij en denken met je mee. Niets is te veel; ze zijn je graag van dienst om alles op rolletjes te laten lopen. Op het laatst een andere opstelling: geen probleem; wordt gelijk geregeld.
Ook over de catering alleen maar lovende woorden. Het ontbijt- en lunchbuffet zijn goed. De wrap-snack en het bourgondisch tafelen zijn echte aanraders. En niet onbelangrijk: ook heerlijke koffie en cappuciono. Van collega's begreep ik dat het 's avonds in de bar ook heel goed toeven is. Een collega drinkt alcohol vrije wijn: volgende keer hoeven we dat niet zelf meer mee te nemen: wordt geregeld!
Van te voren waren een aantal collega's nog al kritisch door minder goede ervaringen met een conferentiecentrum, maar naar afloop alleen maar complimenten.
Kortom: wij komen terug!!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-02-2017 11:31

Hartelijk dank voor je mooie review Monica, hier zijn we heel erg blij mee! We zijn natuurlijk ook heel erg blij dat je zo tevreden bent, daar doen we het uiteindelijk voor. Graag tot snel!

Laatst gewijzigd op: 09-02-2017 11:31
profiel foto
Mas Lubbers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 9
Meetingdatum:  19-12-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Jaardagen
Op 19 en 20 december onze jaardagen gehad bij Kaap Doorn.
Vanaf het boekingsproces met een offerte die aansluit op wat wij vroegen en niet uitging van hun dienstverlening, tot de start waarbij een facilitair medewerker even komt checken of de beamer goed werkt bij de betreffende PC tot de catering waarbij we 's avonds bij het biljarten bitterballen krijgen een heel prettige ervaring.

Reactie locatie
Datum reactie: 02-01-2017 13:18

Hartelijk dank voor uw mooie review, wat fijn om te horen dat u het verblijf bij ons prettig vond! Wij hebben het contact ook als heel prettig ervaren. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en wij zien u en uw gezelschap graag een volgende keer weer!

Laatst gewijzigd op: 02-01-2017 13:18
profiel foto
Michael Schermer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Mijn favoriete cursuslocatie!
Ik organiseer al ruim 25 jaar scholingsactiviteiten voor het Nederlands Paramedisch Instituut. Kaap Doorn is absoluut m'n favoriete locatie om cursussen te organiseren. Niet alleen de accommodatie is erg fijn om in te verblijven, vooral ook de wijze van bejegening door het personeel ervaar ik als bijzonder prettig. Ze zijn er uiterst gastvrij en denken graag met je mee als je vragen hebt. De medewerkers van Kaap Doorn stralen uit dat ze plezier hebben in hun werk en ze zijn je graag van dienst om van het bezoek aan 'hun' conferentiecentrum een geslaagde happening te maken. Ga zo door!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-12-2016 09:02

Bedankt voor je prachtige review Michael! Wij vinden het ook altijd heel fijn om met jou samen te werken, het is altijd leuk als je er bent. Wij hopen op nog heel veel jaren samenwerking op deze manier!

Laatst gewijzigd op: 06-12-2016 09:02
profiel foto
John Bos
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  09-11-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Een toplocatie voor meetings en curssussen
Ik kom hier inmiddels reeds een tiental jaren voor het verzorgen van cursussen, meerdere malen per jaar en in groepsgrootte variërend van 20 tot 45 collega's . De locatie is geweldig gelegen! Het is omgeven door landerijen en de Kaapse Bossen. Het ademt een natuurlijke rust uit waardoor je in de diverse zalen van het conferentiecentrum het gevoel hebt versmolten te zijn met deze natuur. Ook over de catering alleen maar lovende woorden. Het personeel creëert een gevoel van een laagdrempelige huiselijke sfeer en het voldoet tegelijkertijd aan alle eisen van professionele kwaliteit. Het koffie- en thee assortiment tijdens de pauzes, maar ook het luxe lunchbuffet dragen bij aan mijn hoge waardering voor deze locatie. En dan nog maar niet te spreken over het diner. Een culinaire streling voor het oog en de smaak. Ik voel me hier enorm thuis.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2016 16:50

Hartelijk dank voor je review John, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze locatie! Jij omschrijft hetgeen wij elke dag naar streven, goed om te horen dat je dit ook echt zo positief ervaart. Graag tot snel bij Kaap Doorn!

Laatst gewijzigd op: 09-11-2016 16:50
profiel foto
Kirsten van Loon
Wellantcollege
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  30-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfect!
Nou ben ik toch een kritische 'gebruiker' misschien wel omdat ik vroeger zelf op een trainingslocatie heb gewerkt. Maar werkelijk waar: van het begin (de offerte) tot en met de laatste minuut: wow!
Ze laten geen kans voorbij gaan om mee te denken, bij ons was het budget wat beperkt, maar ze hebben er alles aan gedaan om hiermee het maximum te kunnen bereiken, catering perfect, de technische service in de zaal zelf geweldig. Iedereen is even vriendelijk en helpt waar hij of zij kan en levert nét dat beetje extra. Zoek je nog een locatie: this is the place to be! Een aanrader dus? Dat is nog zachtjes gezegd! (zelfs ik kan geen minpuntje bedenken) :-)

Reactie locatie
Datum reactie: 08-11-2016 10:30

Hartelijk dank voor uw lovende woorden, heel erg fijn om te lezen dat u voor zoveel verschillende aspecten een hoge waardering heeft. Dit soort positieve recensies maakt ons erg blij! Wij zien jullie graag terug bij Kaap Doorn, tot snel!

Laatst gewijzigd op: 08-11-2016 10:30
profiel foto
Evelyn van den Boom
Sioo
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  29-09-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Altijd is alles goed geregeld!
We plannen al jaren veel bijeenkomsten bij Kaap Doorn, want dan weten we dat alles goed geregeld is. Aan wensen als een aangesloten laptop op de beamer die klaar staat in de zaal, bloemen voor gastdocenten, diverse subzalen voor het werken in groepjes en het letten op dieetwensen van deelnemers, daar wordt altijd aan voldaan. Een dikke pluim voor het team van Kaap Doorn!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-11-2016 10:17

Bedankt voor de prachtige review Evelyn! Fijn dat je onze service waardeert. We ontvangen jullie groepen graag. Ook een dikke pluim voor jullie omdat jullie ook alles altijd tip top in orde hebben!

Laatst gewijzigd op: 08-11-2016 10:17
profiel foto
René Diepeveen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  03-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Veel persoonlijke aandacht bij Kaap Doorn
Al 8 jaar kom ik bij Kaap Doorn, meestal om training Persoonlijke Effectiviteit te geven. De persoonlijke, professionele insteek van Kaap Doorn sluit naadloos aan bij de boodschap van de training.
Kaap Doorn is zeer servicegericht waarbij je vraag nooit teveel is, je eventuele probleem wordt niet in twijfel getrokken maar direct opgepakt en opgelost. En dat maak ik nogal eens anders mee bij conferentiecentra. Maar niet bij Kaap Doorn: laptop vergeten? Wordt opgelost. Iemand met koemelk-allergie? Ook cappuccino met sojamelk wordt geregeld. Etc etc. Fijn, positief klimaat neergezet door vast team van mensen. Goede keuken en zeer flexibel. Zonder uitzondering blije deelnemers over Kaap Doorn als trainingslocatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-11-2016 13:04

Hartelijk dank René voor je lovende woorden. Het is altijd leuk om jullie groepen in huis te hebben. Fijn dat onze werkwijze positief opvalt en heel graag tot snel!

Laatst gewijzigd op: 07-11-2016 13:04
profiel foto
Ina Berkelaar
VO-Academie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 10
Meetingdatum:  12-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Onverminderd servicegericht in goede ambiance
Na afwezigheid van meer dan 10 jaar (vanuit ander bedrijf, met toen al goede ervaring met Kaap Doorn) teruggekeerd. Dat is een succes, BIj Kaap Doorn gaat men voor kwaliteit, zowel in servicegerichtheid, klantvriendelijkheid, alsook op het gebied van de catering.Gevarieerd en zeer smakelijk. Dit alles in een goed uitgeruste (zalen), sfeervolle omgeving. Ook van de docenten die door mijn toedoen in Kaap Doorn belanden om hun trainingen te geven, ontvang ik zeer positieve feedback. Nog meer pluspunten? Zeker, een scherpe prijs/kwaliteitverhouding maken dat Kaap Doorn voor mij een blijvertje is!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-11-2016 10:50

Bedankt voor je mooie woorden Ina! Zoals je weet vinden wij het ook ontzettend leuk dat je ons na die lange tijd weer gevonden hebt. Bedankt voor het altijd leuke contact en tot snel weer!

Laatst gewijzigd op: 07-11-2016 10:50
profiel foto
Sandra Sangers
Nederlands Paramedisch Instituut
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Organiseren van cursussen op locatie Kaap Doorn
Een aantal cursussen van het Nederlands Paramedisch Instituut worden georganiseerd op de locatie Kaap Doorn waar we met genoegen komen en ons altijd welkom voelen.
Met name de persoonlijke benadering worden door de docenten en de cursisten als zeer positief ervaren. Er is veel ondersteuning vanuit het Kaap Doorn team waarbij het personeel ook als team fungeert en zo ook ervaren wordt als we als NPi aanwezig zijn.
Qua catering hebben we alleen maar goede ervaringen; veel diversiteit , goede kwaliteit en veel flexibiliteit ten aanzien van dieet-wensen.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-11-2016 09:45

Bedankt Sandra voor je mooie review! Fijn dat jullie je hier welkom voelen. We zijn er heel blij mee en zien je graag snel weer!

Laatst gewijzigd op: 07-11-2016 09:45
profiel foto
Anika van Hoof
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  26-10-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

service!
Prachtig gelegen, goede en zeer vriendelijke service. Graag weer!

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 17:20

Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent, graag tot snel!

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 17:20
profiel foto
Marina Velikova
TNO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  04-04-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie, service en klantvriendelijkheid
Veel complimenten voor de zeer professionele en klantvriendelijke persooneel van Kaap Doorn - van receptie tot de keuken.
Speciale waardering voor Johan wie heeft alle mijn verzoeken gehandeld met grote glimlach, enthusiasm en snelle actie. Dan je wel!
De catering is fantastisch - super lekker en uitgebreide eten geserveerd door gastvrije bediening.
De locatie is in een rustige omgeving die de perfecte kans biedt om te ontspannen en de beste van de trainingsdagen uit te halen.
In een woord - Kaap Doorn is TOP!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-04-2016 14:20

Hartelijk dank voor uw hartverwarmende review! Het doet ons goed om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze locatie en de medewerkers. Alle reviews komen altijd in onze personeelsruimte te hangen zodat alle collega's deze kunnen lezen, ik zal uw review nog even extra onder de aandacht brengen van Johan.

Graag tot een volgende keer bij Kaap Doorn!

Laatst gewijzigd op: 13-04-2016 14:20
profiel foto
ZF Services NL
ZF Services Nederland B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 8 7
Meetingdatum:  14-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Een mooie uitdaging, met een goed resultaat!
Maandag 14 maart om 17:45 stonden wij voor een mooie uitdaging voor een uitgebreide training die dinsdag gegeven zou worden. Het boren van twee 9 mm gaten in een dikke stalen plaat, en vervolgens in deze gaten M10 schroefdraad tappen, en…. geen gereedschap. Goede raad was duur. Bij de receptie (Anoushka) gevraagd wat de mogelijkheden in en om Doorn waren. Na een paar telefoontjes en zoeken op internet, was de oplossing in de vorm van de „Huismeester“ (Willem) van conferentiecentrum „KaapDoorn“ dichtbij.
Willem kwam speciaal naar „KaapDoorn“ om het gereedschap te brengen, met elkaar is de klus uiteindelijk geklaard en werd de volgende dag de training succesvol afgerond. Een welverdiend compliment dus voor de servicegerichte instelling van het team van „KaapDoorn“.

Hartelijk bedankt namens ZF Services Nederland B.V.

Reactie locatie
Datum reactie: 31-03-2016 14:15

Hartelijk dank voor uw complimenten! Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om een mooie review te schrijven over onze locatie en service. Graag tot een volgende keer bij Kaap Doorn!

Laatst gewijzigd op: 31-03-2016 14:15
profiel foto
Marieke Kranenburg
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  15-02-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

40 blije wiskundigen
Met 40 wiskundigen hebben we een week intern gezeten en het was uitstekend! De voorbereiding van de week, het meedenken met de organisatie, de locatie, de zalen en het eten. We hebben de groep cijfers laten geven en die kwamen uit op een 8,7 voor de locatie en een 8,6 voor het eten. Dank voor alle goede zorgen!

Reactie locatie
Datum reactie: 26-02-2016 16:00

Het genoegen was geheel aan onze kant! Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen bij ons. Hartelijk dank voor de mooie review en graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 26-02-2016 16:00
profiel foto
R van Uden
marant interstudie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 8
Meetingdatum:  16-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

zie review
prachtige omgeving met mgelijkheden te over voor een wandeling, geweldige service, heel goede zalen, prima catering, kortom veeel aandacht. Jammer dat er geen pendelbus is voor openbaar vervoer.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-01-2016 10:36

Bedankt mevrouw van Uden voor uw mooie woorden en cijfers! Hier zijn we erg blij mee!

Overigens is er wel een shuttleservice van en naar Kaap Doorn vanaf station Driebergen-Zeist. Deze rijdt tegen gereduceerd tarief tot voor onze deur. Daarnaast heeft Kaap Doorn sinds vorig jaar haar eigen bushalte.

Verder wensen wij u het allerbeste voor 2016 en zien wij u heel graag weer in het nieuwe jaar!

Laatst gewijzigd op: 04-01-2016 10:36
profiel foto
Paul Tijssen
match-it
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  22-09-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Kaap Doorn Conferentiecentrum, Doorn - MeetingReview - Review foto 1

Excellente trainingslocatie is Kaap Doorn
Bijzondere prettige mensen die werken in Kaap Doorn en alles zullen doen om te zorgen dat je het naar je zin hebt. Prijs kwaliteit verhouding goed! Alles is omringt met zorg en dat merk en zie je in alles. Heerlijk eten! Mooie ligging in de bossen, en goed bereikbaar.
Niet twijfelen, dit is een toplocatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-10-2015 08:45

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u zo tevreden bent, graag tot ziens bij Kaap Doorn.

Laatst gewijzigd op: 09-10-2015 08:45
profiel foto
Marlies Post
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  26-06-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Prima Plek!
Voor onze 'bestuursheidagen' boekten wij voor een kleine 10 personen een zaal, overnachting, lunches en een diner. We wilden een groene locatie, waar je tussendoor makkelijk naar buiten kon en waar de 'dollars niet van afs spatten', maar die onze bestuursleden, die hieraan een vrijdag én een vrije zaterdag besteedden, wel iets te bieden had. Dat is gelukt! Vooral het 'hapjesdiner' in de serre sprong eruit. Ook heel fijn dat we voor de lunch op de tweede dag een telefoontje kregen wanneer het uitkwam, tussen twee groeter groepen door. Daardoor hoefden we niet in lange rijen aan te schuiven. Fijne binnentuin en fijn groot terras. Het weer hielp ook mee. Enige minpuntje daardoor was misschien klimaatregeling in zaal.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-07-2015 13:53

Fijn om te horen dat alles naar wens was, hartelijk dank voor uw mooie review. Erg leuk dat het diner zo goed in de smaak viel!

Laatst gewijzigd op: 22-07-2015 13:53
profiel foto
esther booms
Stichting 's heeren Loo Zorggroep
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 10 9
Meetingdatum:  21-04-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

klantgerichte locatie!
Vooral tevreden over de gereed staande laptop, direct verbonden met beamer, afstandsbedieningen etc. Heerlijk, werkt allemaal. Alle voorzieningen aanwezig in zaal.
Uiterst gastvrije en plezierige medewerkers die checken of alles naar wens is.
Kaap Doorn is een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 04-05-2015 12:08

Hartelijk dank voor deze mooie review, daar zijn we erg blij mee! Graag weer tot een volgende keer bij Kaap Doorn.

Laatst gewijzigd op: 04-05-2015 12:08
profiel foto
Cecil Penso
Cecil Penso managed behaviour
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  03-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrijheid zit in mensen
Boekingsproces was proactief. Men nam initiatief! Verzorgde locatie, aardige en attente medewerkers zowel bij de receptie, bar als restaurant. Persoonlijke ontvangst meteen bij aankomst! Smalle gangen geven het geheel een wat gedateerde indruk (is ook wel weer leuk). Zalen, bar en restaurant zijn zeer goed geoutilleerd.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-03-2015 10:03

Fijn om te horen dat het goed is bevallen bij ons, hartelijk dank voor de mooie woorden! We ontvangen je graag weer een volgende keer Cecil!

Laatst gewijzigd op: 10-03-2015 10:03
profiel foto
Joost Sliphorst
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  12-02-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0
Kaap Doorn Conferentiecentrum, Doorn - MeetingReview - Review foto 1

Al sinds 2008 kom ik hier en met een reden!
Van harte beveel ik deze locatie elke keer weer aan bij mijn cliënten. Waarom? Omdat ZIJ het naar hun zin hebben en omdat IK een heerlijke werkplek heb.

Vanuit mijn rol als coach/ facilitator:
Er schijnt een irritatie top 10 te zijn voor trainers/ facilitators (geen / defecte stiften, te kleine zaal, verkeerde opstelling, flip-over papier op etc) Dat heb ik sinds 2008 hier nog NOOIT meegemaakt ... Kaap Doorn is 'mijn werkplek' .... en wat is dat fijn. Het begint bij binnenkomst in de hal: "Welkom" in woord en in gebaar/ beeld. En dat BLIJFT ... Ik ervaar ieder team lid als iemand die vakkundig is in het domein waar hij/zij werkt en daar ook nog passie voor heeft!

De zaal is door 'de mannen van techniek' volgens afspraak op orde gemaakt. (opstelling, techniek) Ontvangst van de groep in de bar (met zoetigheden en heerlijke koffie-producten), Lunch (Buffet) en diner (menu met ruime mogelijkheid voor persoonlijke voorkeuren/wijzigingen) zijn PERFECT verzorgd. Hotel-kamers zijn functioneel verzorgd en compact ingericht voor 1 - persoonsgebruik.
Het grote voordeel van Kaap Doorn is dat er ALLEEN maar focus is op gastvrijheid voor 'zalen'. Iedereen van het team is daarom gefocust op het naar het zin maken van de gasten EN de coach/facilitator. Mijn cliënten worden in de watten gelegd, IK kan mijn werk doen.
Kaap Doorn ligt midden in de bossen (Centraal in het land, 8 minuten van de A12 verwijderd) en meer dan eens heb ik (bij een spontaan zonnetje) het verzorgende team verrast met een dagdeel in de bossen te werken ... En daar stonden de tafeltjes met thee/koffie, flip-overs, stoelen klaar voor het vervolg ....Er kan VEEL ....

Gehoord van mijn cliënten:
"Wat een heerlijke plek in de bossen om even helemaal WEG te zijn en verwend te worden", "Wanneer gaan we weer naar Kaap Doorn?" ...
In alle jaren dat ik hier kom, wordt het alleen maar beter op .... (als dat nog kan ;-)

Reactie locatie
Datum reactie: 05-03-2015 16:23

Een review zoals deze is een echt cadeautje, hartelijk dank Joost! Je verwoordt heel mooi waar wij iedere dag ons best voor doen. Nogmaals bedankt en tot gauw!

Laatst gewijzigd op: 05-03-2015 16:23
profiel foto
Wibo van der Heide
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-02-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

five star team
This location, facilities and surroundings meet all nowadays' standards. But ... I have seen no other conference centre like Kaap Doorn, where top service and quality go hand in hand with friendliness and professionalism. A five star team makes the real difference for you. Every day, every hour.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-02-2015 09:35

Thank you so much for your wonderful review Wibo, that makes us very happy (and we are really flattered!). We hope to see you again soon!

Laatst gewijzigd op: 12-02-2015 09:35
profiel foto
Marlieke Jager
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 9
Meetingdatum:  11-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Kaap Doorn staat voor kwaliteit
Ik geef regelmatig trainingen, zowel bij Kaap Doorn als op andere locaties. Bij Kaap Doorn heb ik telkens een "thuiskom" gevoel. Ze houden alles goed in de gaten en regelen alles ook nog eens heel snel.
Kortom, een toplocatie waar ik graag kom!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-12-2014 10:53

Hartelijk dank voor je mooie review Marlieke! Hele fijne feestdagen en tot snel weer!

Laatst gewijzigd op: 22-12-2014 10:53
profiel foto
Ronnie Wenting
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 9
Meetingdatum:  28-11-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Briljant
Als trainer kom ik op best veel verschillende plekken. Kaap Doorn is mijn absolute favoriet. Wat Kaap Doorn heel erg goed kan is een perfecte service te leveren zonder te aanwezig te zijn. Deelnemers zullen nooit last hebben van bijvoorbeeld koffiekannen wisselend personeel. Alles stilletjes op de achtergrond in de pauzes.
Ik heb verder nog nooit iemand nee horen zeggen op een verzoek. Als ik iets vergeet weten zij dat sneller dan ik zelf. Ze weten hoe ik mijn koffie drink. Alles wordt geregeld. Pure luxe! Hulde!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2014 10:41

Ronnie, hartelijk dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 13-12-2014 10:41
profiel foto
Carolien Brugman
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  01-12-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Een heerlijke locatie midden in het groen. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en dienstverlenend, ik heb nog niet meegemaakt dat iets te veel was gevraagd. Catering is fantastisch. Een fijne plek om een- of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 18:17

Bedankt voor je positieve beoordeling Carolien! We faciliteren altijd met veel plezier je bijeenkomsten, graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 18:17
profiel foto
Sjo Smeets
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  31-10-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Toplocatie
Vanuit NIMO Projectmanagement Instituut kom ik al ruim 7 jaar bij Kaap Doorn als trainer/coach. Top in gastvrijheid zowel de bediening, de technische dienst, het restaurant, de receptie, de bar en niet te vergeten nachtportier Werner als ik op zondagavond een voorovernachting boek. Mooie en rustige omgeving en aangenaam om tussendoor te wandelen in de bosrijke omgeving.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 17:37

Hartelijk dank voor je mooie review Sjo. Heel graag tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 17:37
profiel foto
Jose van Brakel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  08-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfect!
Ik kom door mijn werk bij trainingslocaties door heel Nederland. Wat mij opvalt bij Kaap Doorn is dat echt alles klopt. Als je met het openbaar vervoer komt, heb je geluk want de bus stopt voor de ingang!
Het personeel is vriendelijk en niets is teveel gevraagd. Het eten is van zo'n hoge kwaliteit, dat je je afvraagt of je in een toprestaurant zit. Ook de vegetariërs waren een en al lof. Onze trainer had wat moeilijkheden met zijn laptop. Ook dit werd in een mum van tijd opgelost door de technische dienst.
Over de overnachting heb ik ook alleen maar positieve dingen te zeggen. De omgeving van Kaap Doorn is zo rustgevend, dat het net lijkt alsof ik twee dagen op vakantie ben geweest.
Ik kom hier graag weer een keer terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 17:33

Met een brede glimlach lezen wij je beoordeling, hartelijk dank voor je positieve woorden! Graag tot ziens bij Kaap Doorn.

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 17:33
profiel foto
Lianne Kaufman
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  26-11-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Kaap Doorn, da's 'thuis' komen
De trainers en consultants van KSG Incompany komen al zeker 15 jaar bij Kaap Doorn 'over de vloer'. Als onze klanten suggesties vragen voor een geschikte locatie, noemen we zonder twijfel Kaap Doorn. En voor ons eigen Train-de-Trainer programma is het meerdere malen per jaar de vaste stek. Het 'ideale' conferentiecentrum bestaat waarschijnlijk niet, maar Kaap Doorn gooit hoge ogen. Trefwoorden: centrale ligging in Nederland, gastvrij, vlotte catering, lekker eten, fijne zalen/kamers, mooie rustige omgeving en 'last but not least' een geweldige Technische Dienst. Zij hebben ons als trainers al verschillende malen uitstekend geholpen. Voor de trainers van KSG Incompany is Kaap Doorn 'thuis'komen.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 17:20

Lianne, met heel veel plezier lezen wij je review, hartelijk dank voor je mooie woorden. Ook in 2015 zien wij je graag weer terug bij Kaap Doorn!

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 17:20
profiel foto
Bart Hospes
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 10
Meetingdatum:  04-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Persoonlijke aandacht voorop
Van het "goedemorgen" bij de receptie tot het "fijne avond" bij diezelfde receptie staat persoonlijke aandacht voorop. Elke vraag wordt serieus genomen en er wordt altijd gezocht naar een "ja, dat gaan we doen" antwoord. Ik hoef me als trainer ook totaal geen zorgen te maken over mogelijke vragen, klachten en zorgen van deelnemers, want ik weet dat ook zij een prettige ervaring zullen hebben. Dat laatste is voor mij als trainer erg belangrijk en prettig! Heb al zin in een volgend verblijf.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 17:13

Bedankt voor je lovende woorden Bart, heel fijn om te horen dat je alweer zin heb in je volgende verblijf. Graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 17:13
profiel foto
Jeroen Geurtjens
Novilo Opleidingen BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  20-11-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfect afgestemd aanbod
Inmiddels organiseren we voor de derde maal een opleiding die bestaat uit 5 tweedaagse bijeenkomsten per opleidingsjaar. Hierbij maken we gebruik van de faciliteiten zoals Kaap Doorn die ons biedt. Het arrangement, inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner zijn perfect afgestemd op onze vraag. De ligging is uniek, de zalen meer dan gemiddeld en de catering laat niets te wensen over. Onze cursisten krijgen voldoende mogelijkheden om tijdens deze pittige tweedaagse trainingen momenten van rust en ontspanningen te vinden. Het personeel is zeer attent en hulpvaardig. We konden ons geen betere locatie bedenken. wat mij betreft een absolute aanrader.

Jeroen Geurtjens, Office Manager Novilo Opleidingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 17:11

Heel erg bedankt voor je positieve review Jeroen! We verwelkomen de deelnemers ook in 2015 weer met heel veel plezier!

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 17:11
profiel foto
Leonie Snijders
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 10
Meetingdatum:  10-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Klant is koning
Mijn ervaring met Kaap Doorn is dat er altijd wordt meegedacht en alles wordt gedaan om de wensen van de klant zo goed mogelijk in te vullen. Enige minpuntje is OV bereikbaarheid, verder alles top!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 17:26

Hartelijk dank Leonie, we zijn erg blij met je recensie! Sinds een paar maanden stopt de bus voor onze entree, hiermee hebben wij onze bereikbaarheid met het OV gemakkelijker gemaakt. Tot ziens weer!

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 17:26
profiel foto
Crispijn Jansen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  03-07-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Persoonlijk, op maat en comfortabel
Het personeel van Kaap Doorn neemt de moeite mij (als trainer) persoonlijk te spreken, onthoudt hoe ik mijn koffie lust en staat altijd voor me klaar.
Hun dienstverlening is op maat en binnen redelijke en ruime grenzen kan alles. Onze standaard werkwijze wordt opgenomen in de manier waarop Kaap Doorn ons ondersteunt en begeleid.
Daarbij is het meubilair en de ruimte comfortabel en dankzij de ligging is de omgeving ook prettig.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 17:27

Leuk om te lezen Crispijn, hartelijk dank, wij zien je graag weer terug!

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 17:27
profiel foto
Emma Cankrien
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  02-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Een prachtige gastvrije locatie midden in de bossen. Ruime lichte moderne vergaderzalen,comfortabele hotelkamers en een uitstekende keuken. En dat alles is ook nog eens zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Echt een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 16:05

Dank je wel Emma voor je positieve woorden!

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 16:05
profiel foto
Marcel Jongsma
EnerSyn bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  01-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte locatie
We hebben 5 dagen en nachten doorgebracht in Kaap Doorn. Het waren 5 fantastische dagen. Uitermate klantvriendelijk personeel, erg lekker eten en een ontspannen omgeving. Een aanrader

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2014 09:40

Wat goed om te lezen Marcel, hartelijk dank voor je positieve woorden! Graag tot ziens in 2015!

Laatst gewijzigd op: 11-12-2014 09:40
profiel foto
Astrid van den Bosch
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  10-12-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Excellente service!
In 2013, 2014 heb ik met veel plezier gebruik gemaakt voor een jaarlijks terugkerend seminar van onze medewerkers. Ook voor 2015 kies ik voor Kaap Doorn.
De bereidheid om een extra stap te zetten en de service gerichte manier van werken zijn wat mij betreft kenmerkend voor de medewerkers van Kaap Doorn.
Vanaf het moment van boeken tot het einde van het seminar, heb ik het gevoel dat ik de zaken op locatie over kan laten aan de Kaap Doorn medewerkers.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 14:42

Hartelijk dank voor je mooie woorden Astrid, dat maakt ons blij! Ook in 2015 gaan we de bijeenkomsten weer helemaal naar wens verzorgen.

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 14:42
profiel foto
Bart van den Belt
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  15-11-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Fantastische service: het hele team denkt mee!
Kaap Doorn is een fantastische locatie wanneer je trainingen of conferenties organiseert. Het hele team (van de schoonmakers tot de salesmanager) van Kaap Doorn denkt met je mee hoe ze het verblijf voor de organisatie én de gasten optimaal kunnen maken. Servicegericht en vriendelijk. Bovendien ook nog eens op een prachtige locatie midden in het bos.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 14:23

Bedankt Bart voor je mooie recensie, daar zijn we echt heel blij mee!

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 14:23
profiel foto
A. Huisman
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  10-12-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2014 12:06

Bedankt voor de prachtige cijfers! In 2015 staan we weer voor jullie klaar!

Laatst gewijzigd op: 15-12-2014 12:06
profiel foto
SuzanneMarielle
Schiphol Groep
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  24-11-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Spijbelen in Kaap Doorn
Met een achtergrond in de horeca ben ik heel kritisch (het is niet altijd leuk om met mij uit eten te gaan ;)). In het hogere segment horeca is het devies: overtref de verwachtingen van de gast, te allen tijde. Het is makkelijk om dan met mooie spullen te gaan zwaaien, maar daar gaat het niet om; het gaat om de beleving en die wordt veroorzaakt door de mensen die er werken.

Kaap Doorn overtrof mijn verwachtingen zeer zeker, en wel hiermee:
- professionele, kundige en oprecht goedgezinde medewerkers, duidelijk plezier in hun werk hebbend, zowel achter de receptie als in de banqueting;
- Alert en geïnteresseerd: direct opmerken als een gast dwaalt / hulp nodig heeft en dan ook meedenken;
- frequente schoonmaak van zaal en sanitair zonder dat gasten hier hinder van ondervinden;
- voldoende ruimte voor lunch, terwijl alle zalen vol leken te zitten;
- ruim voldoende en gevarieerd buffet;
- efficiënt en comfortabel ingerichte zalen met alle comfort van nu, alles dééd het ook gewoon. En er was véél van alles. Daar houd ik van.
- én dus die goede sfeer onder de medewerkers. Die maakt het gewoon.

Kaap Doorn bevindt zich in een prachtige, rustige omgeving, waardoor je er echt even uit bent. Ondanks dat we een intensieve training volgden had ik stiekem een soort spijbelgevoel, om hier, in de bossen, even met iets heel anders bezig te 'mogen' zijn. Heerlijk!

Reactie locatie
Datum reactie: 26-11-2014 17:23

Wat een mooie review, wij zijn er eigenlijk een beetje stil van. Dit is precies het gevoel dat wij iedere dag proberen te realiseren bij onze gasten, mooier hadden we het zelf niet kunnen verwoorden. Ontzettend bedankt en natuurlijk heel graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 26-11-2014 17:23
profiel foto
albert
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  14-11-2013
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


De locatie heb ik verschillende keren geboekt en altijd is alles perfect geregeld. Gastvrij, perfecte zalen en lekker eten. Het is ook nog mooi gelegen en voor de deelnemers in het midden van het land dus nooit echt ver. Perfect.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle