Kasteel Huize Harmelen
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,6
9,8
9,2
9,9
Reviewscore
9,6
Reviews 15
Aanvraag


Kasteellaan 1
3481 GR, Harmelen Toon ligging )
Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar
Vergaderen kunt u overal, maar als u iets bijzonders wenst kiest u voor Kasteel huize Harmelen.

Kasteel Huize Harmelen is een sfeervol kasteeltje voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops gelegen in het midden van de Randstad, goed te bereiken, met voldoende eigen parkeergelegenheid en volledige privacy. U kiest voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting in een eeuwenoud, uit circa 1270 daterend kasteeltje met vergaderruimte die u zal insprireren!

Daar waar er nog te veel ondernemers zijn die consessies doen aan kwaliteit en gastvrijheid, kunnen wij u garanderen dat wij dat nimmer zullen doen! Primair uitgangspunt bij onze totale MVO bedrijfsvoering is dat wij er naar streven om op het gebied van locatie, sfeer, persoonlijke benadering service en verzorging, toonaangevend te zijn. Wij willen onze gasten een optimale beleving bieden, zodat deze na een constructieve dag met een gevoel van verfrissing en energie weer huiswaarts gaan. Alles wat wij onze gasten aanbieden komt voort uit onze persoonlijke passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zo wordt bijvoorbeeld bij ons de volledige catering zichtbaar en ter plekke voor u klaargemaakt waarbij wij uitsluitend werken met dagverse (biologische) ingredienten. Met speciale (dieet)wensen van onze gasten wordt uiteraard volledig rekening gehouden. Aan kwaliteit doen wij geen consessies. U bent de gehele dag door welkom in onze keuken.

Wij hopen dat onze hoogwaardige klantgerichtheid en service u zal aanspreken, prikkelen en motiveren. Een geheel vrijblijvende offerte ontvangt u van ons altijd binnen 24 uur. Beleef Kasteel Huize Harmelen! U bent van harte welkom.
Type:
Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Buitenlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
Gesloten
* afwijkende tijden op aanvraag
Catering:
U bent bent de gehele dag door welkom in de keuken om zelf te ervaren dat alles dagvers voor u wordt klaargemaakt en er gebruik gemaakt wordt van de allerbeste, veelal biologische, ingredienten. Met dieetwensen wordt uiteraard volledig rekening gehouden
Parkeermogelijkheden:
Volledig afgesloten en met alle privacy kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 3 12 15
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 3 12 15
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie - - 10,0 9,7 9,8
Gemiddelde score zaal - - 9,3 9,2 9,2
Gemiddelde score eten en drinken - - 10,0 9,8 9,9
Gemiddelde score boeking - - 10,0 9,5 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,8 9,5 9.6
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,6
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
YY Wong
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  01-05-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Super leuke locatie
De eigenaren zijn super aardig en denken graag met je mee. Top!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-07-2017 14:18

Na zoveel jaren van Achmea, als trouwe gasten, zo'n waardering te mogen ontvangen is hartverwarmend; heel erg bedankt!

Laatst gewijzigd op: 17-07-2017 14:18
profiel foto
Johan Bouwmeester
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-04-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Ongeëvenaarde gastvrijheid en kwaliteit
De afgelopen 5 jaren heb ik 6 keer per jaar een leiderschapsprogramma gemodereerd in dit kasteeltje. Ron en Anita weten steeds opnieuw een zeer warme, persoonlijke sfeer te creëren, waardoor ik steeds uit heb gekeken naar de volgende keer dat ik weer in het kasteeltje zou landen. De persoonlijke aandacht, de heerlijke - vaak uit eigen tuin - gemaakte lekkernijen, de geheime recepten van gerechten bij de nazit, het draagt allemaal bij aan onvergetelijke ontmoetingen die in dit kasteeltje hebben plaatsgevonden. Een pareltje met Ron en Anita als geweldige kasteelheer en -dame!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-07-2017 13:15

Ieder keer weer geweldig om zo veel enthousiasme over onze locatie teruggekoppeld te krijgen. Heel erg geweewaardeerd Johan. Tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 16-07-2017 13:15
profiel foto
Sissi Blouw
Bruidsfotografie Sissi
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 -
Meetingdatum:  27-05-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

prachtige locatie voor trouwreportage
Erg mooie en romantische locatie voor een prachtige bruidsreportage. Zowel binnen als buiten vele mogelijkheden.
www.bruidsfotografiesissi.nl

Reactie locatie
Datum reactie: 01-06-2017 14:47

Hopen u weer te zien!
Hartelijke groet,
Ron Jessurun

Laatst gewijzigd op: 01-06-2017 14:47
profiel foto
Antoinette van Reekum
Shine Academy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  15-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Deze lokatie is TOP!.... Fantastisch
Als trainer ben ik altijd op zoek (voor de opdrachtgever) dat het een mooie locatie is voor een groep. Ik let dan vooral op de authenticiteit en of een groep zich er heel welkom kan voelen... Dat voelde op het kasteel direct zo!... En bij Ron en Anita voel ik mij direct thuis.. Ze geven zoveel aandacht en extra touch aan de training...... waardoor de training qua 'omstandigheden' enorm aan kwaliteit toeneemt. De training heeft uiteraard een goede inhoud. En tja.... de innerlijke mens wil ook wat. En daar weten zij wel raad mee! Top zeg.
Wat een heerlijk eten, service, meedenken. En ook als er ook maar iets is, staan zij voor je klaar!
Dank Ron en Anita!
Graag tot weer.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-05-2017 22:26

Beste Antoinette,
Mooie woorden van een mooie dame!
Niets fijners voor ons dan teruggekoppeld te krijgen dat de setting die wij onze gasten willen bieden, zo positief ervaren wordt. En .... met fijne gasten is het ook vanzelfsprekend prettig werken.
Hartelijke groet,
Ron Jessurun & Anita Siebelink.

Laatst gewijzigd op: 09-05-2017 22:26
profiel foto
Philip van Veller
VNG
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  02-05-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Thuis in Harmelen
Als jongetje dat opgroeide 'op het dorp' kende ik Kasteel Huize Harmelen destijds als 'het kasteeltje'. Pas jaren later kwam ik er voor het eerst binnen, op de eerste van vele vergaderingen die wij er met de directie (en ook paar keer het bestuur) van de VNG hielden. Ontvangst, catering, de zaal, alles was altijd tot in de puntjes geregeld. Anita en Ron zijn gastvrouw en gastheer zoals je dat wenst (en helaas zelden tegenkomt). En de sfeer is intiem; zo groot is 'het kasteeltje' niet dat je er verdwaalt.
De locatie ligt midden tussen de steden in de Randstad maar kent tegelijkertijd de rust van het groene hart. Goed bereikbaar en je bent er toch helemaal uit.
Hoogtepunt was de bijzondere gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van mijn ouders. Ofschoon Kasteel Huize Harmelen zich primair richt op de zakelijke markt, maakten Ron en Anita hier een uitzondering. Het resultaat was een geweldige bijeenkomst. Ook nu was het succes te danken aan de warme ontvangst, goede catering en mooie locatie. Hulde!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-05-2017 23:55

Wow Philip: mooie woorden die ons raken!
Het was een feest jullie te ontvangen in Kasteel Huize Harmelen.
Hartelijke groet aan jullie allen.
Ron & Anita.

Laatst gewijzigd op: 06-05-2017 23:55
profiel foto
Emiel Willems
Heliview PMS
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  28-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Twee prachtige mensen
Beste Ron en Anita

We hebben elkaar slechts éénmaal ontmoet maar die ontmoeting was meteen raak. Dat de locatie prachtig is is één ding. Ook in de keuken zijn we ''met ons gat in de boter gevallen'' (zeggen we in België). Maar hoe jullie er staan als gastvrouw en gastheer is buitengewoon prachtig! Twee vrije mensen met het hart op de juiste plaats die het woord gastvrijheid naar een next level duwen.

Ik weet nog goed dat jullie me een overnachting hebben aangeboden na mijn drukke dag en reisafstand.

Ron en Anita, op een spoedig weerzien!

De beste groeten,
Emiel Willems

Reactie locatie
Datum reactie: 28-04-2017 14:41

Beste Emiel,
Zeer gewaardeerd deze mooie woorden.
We hopen je weer eens te zien In Huize Harmelen; altijd welkom!
Met hartelijke groet,
Ron Jessurun & Anita Siebelink

Laatst gewijzigd op: 28-04-2017 14:41
profiel foto
Anja Ringerwöle
TWST Organisatieadviesburo
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 10
Meetingdatum:  25-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 1 Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 2

Huiselijk gastvrij en professioneel zakelijk
Ron en Anita zijn zeer gastvrij en bieden persoonlijke service. Ze denken met je mee en kijken naar mogelijkheden. Ze zijn rustig aanwezig en spelen perfect in op de behoeften van de groep. Het eten is van zeer goede kwaliteit en met zorg bereid. De locatie is authentiek en prettig qua sfeer, de inrichting is klassiek en zonder toeters en bellen. De omgeving is prachtig en de natuur en rust zijn dichtbij.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-04-2017 11:57

Beste Anja,
Mooi om dit terug te mogen lezen / zeer gewaardeerd / Altijd welkom in Huize Harmelen!
Hartelijke groet,
Ron Jessurun

Laatst gewijzigd op: 26-04-2017 11:57
profiel foto
Dick Kramer Freher
Kumulus BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  11-04-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


schitterende locatie met erg veel historie en sfeer. warme ontvangst.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-04-2017 16:56

Beste Dick,
Hopen je snel weer te zien in Huize Harmelen.
Met hartelijke groet.

Laatst gewijzigd op: 23-04-2017 16:56
profiel foto
Aldo Luinge
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  19-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Klassiek mooie locatie
Kasteel Huize Harmelen is vanwege de ligging en de authentieke stijl een geweldige plek voor vergaderen, trainings e.d. Lunches vanuit de open keuken zijn heerlijk en de gastvrijheid is zeer prettig. Een aanrader wanneer je eens in een andere setting tot resultaat wilt komen!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-04-2017 20:15

Dank u!

Laatst gewijzigd op: 19-04-2017 20:15
profiel foto
Simi Leuverman
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  04-04-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Kind aan huis
Wij organiseren vanuit Heliview jaarlijks zo'n 60 Round Table sessies waarvan een groot gedeelte gehouden worden bij Kasteel Huize Harmelen. Het is mooi centraal gelegen in het land en goed te bereiken. Het is de enige locatie waar ik blindelings durf binnen te lopen wetende dat alles tot in de puntjes naar onze wensen geregeld is en klaar staat. Ik voel me hier dan ook kind aan huis. Gezellig even bijkletsen met Ron en Anita, maar wel een professionele uitstraling.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-04-2017 12:56

Zeer gewaardeerd, Simi!

Laatst gewijzigd op: 04-04-2017 12:56
profiel foto
Roger Bozon
Brains & More
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  25-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 1

Weer training Time Management voor lexlumenHuize Harmelen
10 jaar geleden organiseerden wij als lexlumen (Onno Knotter) en Brains&More (Roger Bozon) onze eerste 2-daagse training Time Management bij Kasteel Huize Harmelen. Mijn enige wens als trainer was een breinvriendelijke omgeving. Die wens heeft Onno indertijd goed begrepen. Ik heb in de afgelopen 10 jaar veel locaties beleefd. Nergens was de beleving zo geweldig als bij Ron & Anita. Iedere beschrijving zou de werkelijkheid tekort doen. Ik heb slechts een advies: boek deze unieke locatie en ervaar zelf wat deze bijzondere mensen met je doen. Wij kijken al weer uit naar het einde van dit jaar!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-03-2017 23:02

Beste Roger,
Hele mooie woorden van een hele bijzondere relatie. Dank hiervoor!
Hartelijke groet,
Ron Jessurun.

Laatst gewijzigd op: 30-03-2017 23:02
profiel foto
A. Zhurykhina
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  16-02-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie!
Al jaren boeken we Kasteel Huize Harmelen voor onze meetings. Wij vinden het een hele mooie locatie met de hele huiselijke en sfeervolle uitstraling. De zalen zijn goed, de catering en de gastvrijheid zijn helemaal perfect! Wij worden altijd met open armen ontvangen. Alles is tot in de puntjes perfect geregeld. Een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 21-03-2017 15:32

Beste mevrouw Zhurykhina,
Dank u voor uw enthousiaste beoordeling van onze locatie en de service die wij bieden. Hier worden wij altijd weer blij van! Met vriendelijke groet, Ron Jessurun

Laatst gewijzigd op: 21-03-2017 15:32
profiel foto
Lilian Arissen
GOODLIFE
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  30-08-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle en zeer klantvriedelijke locatie
Regelmatig vergaderen wij in Kasteel Huize Harmelen. De locatie ligt centraal in Nederland en is zeer sfeervol. Een mooi kasteel met prima zalen en uitstekende catering. De eigenaren Ron en Anita zijn altijd heel gaastvrij en weten een saaie vergaderdag altijd leuk te maken met hun geweldige catering. 's Ochtends bij binnenkomst ruik je al de vers gebakken appeltaart. Als lunch zijn er altijd twee soorten zelfgemaakte soep, heerlijke broodjes, lekker beleg, bijzondere salades etc. etc. We komen er nooit wat tekort. En wil je een keer wat extra of iets anders.... alles is bespreekbaar.
Ron en Anita weten ECHT wat service en klantvriendelijkheid is!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-03-2017 12:52

Beste Lilian,
Hartelijk dank voor jullie enthousiaste beoordeling; zeer gewaardeerd!
Jullie blijven altijd welkom in Kasteel Huize Harmelen!
Met vriendelijke groet,
Ron Jessurun.

Laatst gewijzigd op: 01-03-2017 12:52
profiel foto
Marianne Luyer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  17-02-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0
Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 1 Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 2 Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 3 Kasteel Huize Harmelen, Harmelen - MeetingReview - Review foto 4

Quality time? Go to Kasteel Huize Harmelen!
Kasteel Huize Harmelen will be lead by Ron en Anita, dedicated professionals to serve you en your guests. Kasteel Huize Harmelen is a MVO; an social responsible organization. The quality of the meeting rooms, the catering and the way guests will be treated, is high. It's our fifht year that we organize our meetings in Huize Harmelen. A wonderful place to be!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-03-2017 13:16

Dear Marianne,
A special place needs special guests.
Thank you for your kind words.
Always welcome!
Greetings,
Ron Jessurun

Laatst gewijzigd op: 02-03-2017 13:16
profiel foto
S Roest
Joulz
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  18-01-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


De locatie is erg sfeervol en mooi gelegen. Superlocatie. Tevens zeer gastvrij ontvangen en de catering is voortreffelijk. Een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-03-2017 12:54

Beste mevrouw Roest,
Mogen wij u hartelijk bedanken voor uw positieve beoordeling van onze locatie!
Wij hopen jullie weer als onze gasten te mogen gaan ontvangen in Kasteel Huize Harmelen.
Met vriendelijke groet,
Ron Jessurun

Laatst gewijzigd op: 01-03-2017 12:54
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle