Cultureel Centrum Cascade
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,2
9,1
9,1
9,0
Reviewscore
9,1
Reviews 94
Aanvraag


Hoge Kade 50
3341 BE, Hendrik-Ido-Ambacht Toon ligging )
Cultureel Centrum Cascade, één van de drie locaties van Stichting Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht, is een veelzijdige locatie met tien zalen variërend in capaciteit van tot 550 personen.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en voorzieningen. Hierdoor is Cascade uitermate geschikt is voor uw:
- Congres
- Training of cursus
- Presentatie of klanten dag
- Vergadering
- Evenement
- Feestavond
- Receptie
- Theater of film avond
- Netwerkborrel

Stichting Cascade wordt door vele zakelijke en particulieren gezelschappen geroemd om haar flexibiliteit en uitstekende service. Er wordt op alle vlakken meegedacht met de huurder. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan de uitvoering en indien gewenst zelfs de evaluatie.

Er zijn ALL IN arrangementen beschikbaar, maar in het maatwerk komt de expertise van het personeel pas echt tot zijn recht. Ook wat betreft het prijskaartje kunt u bij Stichting Cascade goed terecht. Het is een stuk goedkoper dan een hotel, maar u ontvangt wel de service, kwaliteit en flexibiliteit die het voor uzelf en uw gasten een perfecte bijeenkomst maken.

Cultureel Centrum Cascade is centraal gelegen tussen de A15 en A16, heeft een bushalte voor de deur en heeft een grote hoeveelheid gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Hierdoor blijven parkeerkosten voor u en uw gasten uitgespaard.
Type:
Bar, Bioscoop, Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Bibliotheek, Partycentrum, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
08:00 - 23:00
09:00 - 12:30
Gesloten
Door verhuringen/theater ook vaak ruimer geopend op bijvoorbeeld zaterdag en zondag. Met vakanties en feestdagen soms beperkter geopend.
Sociale media:
Catering:
Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van de catering. Samen met onze partners kan vrijwel alles voor u verzorgd worden.
Wij maken graag een voorstel op maat, maar er zijn ook vele standaard mogelijkheden. Bekijk hiervoor de website van Stichting Cascade.

U kunt bij een vergadering of training kiezen uit vijf standaard horeca vergaderarrangementen, of ervoor kiezen de invulling zelf samen te stellen. Op basis van nacalculatie plaatsen wij dan bijvoorbeeld kannen koffie / thee en flesjes frisdrank in de zaal. Daarnaast kunt u dan ook nog kiezen voor een standaard broodjesbuffet of een volledig op uw wensen afgestelde lunchmaaltijd. Wij zorgen graag voor een passend aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement op maat voor u gemaakt, ontvangst met koffie, thee en gebakjes met daarop uw logo of een dinerbuffet met alleen de gerechten die u het lekkerst vindt.

Wilt u een totaalpakket voor een vergaderarrangement inclusief zaalhuur en audiovisuele middelen, dan is ook dat mogelijk. Onze all-in vergader arrangementen geven u een vaste prijs per persoon voor al deze zaken.

Wilt u een naborrel toevoegen aan uw bijeenkomst? Of denkt u aan een netwerkborrel, een personeelsfeest of een afscheidsreceptie? Ook daarvoor bieden wij een grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Er zijn diverse receptiearrangementen, maar ook hier is het mogelijk om volledig op basis van uw wensen een aan passend aanbod samen te stellen. Van bier met bitterballen en pinda’s, tot luxe koude en warme hapjes met champagne.
Parkeermogelijkheden:
Bereikbaarheid per auto (vanaf A16 en A15)

Route vanaf A-15
•Neem afrit 21 en volg de borden H.I. Ambacht (Komend uit de richting Gorinchem doorrijden tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten rechtsaf)
•Eerstvolgende stoplicht rechtsaf;
•Bij T-splitsing rechtsaf de Veersedijk op;
•De Veersedijk gaat over in de Kerkstraat;
•Vanaf de Kerkstraat linksaf de Graaf Willemlaan in;
•Vanaf de Graaf Willemlaan rechtsaf de Van Godewijckstraat in;
•Cultureel Centrum Cascade bevindt zich aan uw linkerhand in de bocht (schuin tegenover het tankstation);
•Ga links de Hoge Kade op en parkeer daar uw auto.


Route vanaf A-16
•Neem afrit 23 en volg de borden Hendrik-Ido-Ambacht;
•De eerste rotonde rechtdoor en volg dan de Antoniuslaan;
•Ga op de volgende rotonde linksaf, u bevindt zich nu al op de Hoge Kade;
•U kunt er parkeren en Cultureel Centrum Cascade is er gevestigd

Parkeergelegenheid

Zo’n 250 gratis parkeerplaatsen direct naast en schuin tegenover het gebouw.


Openbaar vervoer

Cultureel Centrum Cascade is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de deur bevindt zich de bushalte “Cascade” waar de buslijnen 11, 12, 88 en 192 stoppen. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich ook de bushalte “Zwembad” waar buslijn 92 stopt. Deze bussen hebben een goede verbinding vanuit onder andere trein- en metro stations Dordrecht Centraal, Zwijndrecht, Rotterdam Lombardijen en Rotterdam Kralingse Zoom.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 18 28 31 17 94
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 18 28 31 17 94
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,3 8,9 9,1 9,1 9,1
Gemiddelde score zaal 9,2 8,9 9,0 9,2 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 8,6 9,0 9,1 9,0
Gemiddelde score boeking 9,3 8,9 9,2 9,5 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 8,8 9,1 9,2 9.1
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,1
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Erik van Eijsden RAiA
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 9
Meetingdatum:  05-07-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

3 dagen schoolmusicals weer welkom onthaald in Cascade.
Het is voor mij alweer de 4e keer om een driedaagse productie te draaien in de grote zaal van Cascade; de schoolmusicals van Groep 8. Een gastvrije ontvangst, afspraken worden keurig nagekomen en de technische medewerking van Remco en Roy mogen niet onvermeld blijven. Hebben jullie de data van volgend jaar al doorgekregen? Ik wel, heb er weer zin in.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-07-2017 08:36

Hartelijk bedankt voor de review. Ook volgend jaar juli hebben weer data in de planning staan om de kinderen van groep 8 weer een mooie musical te bieden.

Laatst gewijzigd op: 06-07-2017 08:36
profiel foto
Toon Janssen
VDV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  05-07-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Mensen maken het verschil
Prima locatie,
Maat wat het af maakt zijn de mensen. De mensen van Cascade zijn allemaal erg klantgericht. Denken mee en lossen op. Dat was leuk om te ervaren.

Dat is zeldzaam

Reactie locatie
Datum reactie: 10-07-2017 10:07

Hartelijk bedankt voor deze review. We denken altijd graag met onze gasten mee en proberen ze te ontzorgen. Wat fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 10-07-2017 10:07
profiel foto
Carina Groenen
ToTaal Onderwijs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  23-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Leslocatie NT2
De klaslokalen beschikken over een beamer. Alles is altijd keurig netjes en het personeel hulpvaardig. De koffie is er lekker en de lach krijg je er gratis bij.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-06-2017 09:25

Hartelijk bedankt voor deze review.We vinden het fijn om steeds weer voor jullie klaar te staan.

Laatst gewijzigd op: 26-06-2017 09:25
profiel foto
Jolande Schenkeveld
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-06-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

weekendje theatervoorstellingen in Cascade
Wat weten ze in de Cascade toch iedere keer weer een fantastische sfeer te creëren voor onze cursisten. Behulpzaam, meedenkend, begrip voor de hysterie van 50 amateurzangers en dansers die anderhalf jaar naar deze uitvoeringen hebben toegewerkt. Heel even wanen ze zich in dienst bij meneer Joop himself. En dan tot slot de creativiteit en met name ook het enorme plezier wat geluidtechnicus Remko van Es heeft om deze amateurvoorstellingen naar een hoger plan te tillen door zijn prachtige belichtingsplannen en goed geluidstechniek. Klasse

Reactie locatie
Datum reactie: 21-06-2017 09:01

Bedankt weer voor deze mooie review. Wat fijn dat we telkens weer jullie voorstellingen mogen verzorgen. Wat fijn dat alles weer naar wens was. Op naar de shows in oktober.

Laatst gewijzigd op: 21-06-2017 09:01
profiel foto
Eline de Buck
Bureau Drechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 8
Meetingdatum:  15-06-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Onze complimenten!
Wij hebben in samenwerking met Cascade een uitstekende conferentie neer kunnen zetten! Mede door de hoge mate van meedenken, behulpzaamheid, ervaring en het feit dat het personeel aan een half woord genoeg had, kijken wij terug op een prachtige avond!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-06-2017 11:20

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en we jullie hebben kunnen ontzorgen in de organisatie. Bedankt dat jullie de conferentie in Cascade wilde houden en graag tot ziens.

Laatst gewijzigd op: 19-06-2017 11:20
profiel foto
Marina Leuvekamp
Vocal Heart Popkoor
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-06-2017
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Zomerconcert
Het is een mooie locatie, goed te bereiken, prima parkeergelegenheid. De zalen die bij hadden gehuurd "Victoriazaal 1 en 2" waren prima voor ons zomerconcert. De catering was goed geregeld. Het boekingsproces is uitstekend verlopen. Complimenten voor de gehele begeleiding van ons Zomerconcert.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-06-2017 14:34

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Bedankt ook voor de complimenten. Graag gedaan.
We zijn blij dat we ertoe konden bijdragen dat jullie een geslaagd zomerconcert hadden.

Laatst gewijzigd op: 14-06-2017 14:34
profiel foto
Robert Sadiek
Rijbewijskeuringsarts.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 7 7 -
Meetingdatum:  18-05-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Rijbewijskeuringen.
Deze locatie word door ons gehuurd voor het uitvoeren van rijbewijskeuringen.
Wij hebben onze eerste keuringsdag op donderdag 4 mei gehad.
Volgens onze desbetreffende arts, was het een prima locatie. De zaal die wij aangeboden hebben gekregen voldoet aan al onze eisen voor het uitvoeren van onze keuringen.
De arts vond het enige kleine aandachtspunt dat er niet voor de deur geparkeerd kon worden.
Dat kan soms lastig zijn voor onze wat oudere clienten.
Verder zijn wij zeer tevreden met de locatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-05-2017 10:17

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat de Sutherlandzaal aan uw wensen voldeed. We staan 1 juni graag weer voor u klaar bij de volgende keuringsdag.

Helaas hebben wij recht voor de deur alleen twee invaliden parkeerplaatsen en ruimte voor laden en lossen. Het naastgelegen parkeerterein ligt op zo'n 100 meter / 1 minuut lopen van de ingang.

Laatst gewijzigd op: 19-05-2017 10:17
profiel foto
Dirk van Namen
n.v.t.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  22-03-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Lezing/film honderd jaar Brood uit Schroot 1889 - 1989
Dankzij het inspirerend team van Cascade is deze avond, met ca. 220 belangstellenden, een groot
succes geworden.
Dankzij hun flexibiliteit en wederkerigheid in communicatie en dienstverlening, kon de afstand tussen
ons ideaal en de werkelijkheid overbrugd worden!
En de grote Xebius zaal is een aanrader! Je proeft het visueel en luisterrijk welkom!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-04-2017 10:12

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat wij er met ons team op alle fronten aan hebben kunnen bijdragen er een geslaagde avond van de maken. Bedankt dat we deze avond met u mochten organiseren en graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 10-04-2017 10:12
profiel foto
Marlies Bol Haagsma
Internationale Vrouwendag HIA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 -
Meetingdatum:  08-03-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Internationale Vrouwendag groot succes
Voor de tweede maal in Cascade hebben we de vierde Internationale Vrouwendag in HIA georganiseerd. De bedoeling is met deze viering om een leuke avond met inhoud te organiseren. Geschikt voor alle in en rond HIA. Een gevarieerd programma dus. Cascade is ruim opgezet, met veel zalen waardoor het mogelijk is die ook te benutten. Wij hebben dit jaar gebruik gemaakt van de Xebiuszaal, de Foyer en de Niagarazaal. De Xebiuszaal is een ruime theaterzaal, waar je heel verschillende sferen kunt creeeren met licht en geluid. dit was perfect geregeld. We zijn gestart met een dansact, waarna een spreker de dames bezig hield. Na dit serieuze gedeelte verhuisde de bijna 200 dames naar de Nigarazaal. De indeling van de zaal hebben we afgestemd met de medewerkers van Cascade. Ook deze zaal was sfeervol verlicht. We hadden kraampjes, een buffet, een bandje.. Voor wie even rustig wilde zitten was de foyer uitermate geschikt. Bij Cascade is heel veel mogelijk. De medewerkers denken in het proces naar het evenement echt met je mee naar mogelijkheden. Een hele fijne samenwerking. Zeer duidelijke en vlotte communicatie. Ook het personeel wat tijdens het evenement werkt is zeer prettig! Netjes, weet van aanpakken. Het voordeel van Cascade is ook de de grote parkeerplaats aan de overkant. Wij zijn meer dan tevreden.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-04-2017 10:07

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn om te horen dat dat alles weer naar wens was.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 10-04-2017 10:07
profiel foto
Mmii Hoek
Patanjali Yogacentrum
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  15-03-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

lezing natuurgeneeskunde
oke toch

Reactie locatie
Datum reactie: 29-03-2017 14:05

Bedankt voor review en de mooie cijfers.

We plaatsen de eerder door u toegestuurde reactie als testimonial:
Wij zijn uitermate tevreden over de locatie en de geboden mogelijkheden.
Wij hadden het probleem dat de spreker een verouderde laptop bij zich gad met een niet passende kabel. Dit probleem werd echter snel en goed opgelost door een medewerker van u. Iedereen weer blij!!!

Laatst gewijzigd op: 29-03-2017 14:05
profiel foto
M. Oomen-de Bont
Rabobank Drechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  20-03-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie voor een zakelijk event
Prettige samenwerking voorafgaand en tijdens het zakelijk event!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie accommodatie volledig op onze wensen aangekleed en ingericht, gratis en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
We hebben deze locatie als zeer prettig ervaren!
Zeker voor herhaling vatbaar!


Reactie locatie
Datum reactie: 23-03-2017 09:26

Hartelijk bedankt voor jullie keuze voor onze locatie voor deze netwerkbijeenkomst en uiteraard ook hartelijk bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Voor een volgende keer staan wij ook graag weer voor u klaar om er voor u weer een geslaagde bijeenkomst van de maken. Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 23-03-2017 09:26
profiel foto
Harriëtte Rijssel van
Picture Yourself As
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  02-03-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Fijn ruimtes en prettige samenwerking! Er wordt meegedacht met je wensen en ontvangst is altijd hartelijk. Prachtige theaterzaal en fijne overige zalen voor workshops/vergaderingen. En als extra bonus een heerlijk dakterras, ideaal voor zakelijke afspraken.
NB: Voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-03-2017 09:34

Hartelijk bedankt voor de review en de mooie woorden.
Graag tot ziens in Cascade bij de volgende Open Coffee of een andere gelegenheid.

Laatst gewijzigd op: 08-03-2017 09:34
profiel foto
Erica van Dijk
Open Coffee Drechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 8
Meetingdatum:  02-03-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Zakelijke events
Ik beveel Cascade van harte aan voor het houden van een zakelijk event en voor het geven van workshops en trainingen.
Iedere maand organiseren wij een netwerkbijeenkomst in de foyer en een workshop in één van de sfeervolle zalen van Cascade. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en ondernemende mensen. Namens de Open Coffee Drechtsteden onderhoud ik het contact met Cascade. Met Aafke Vonk heb ik vaste afspraken gemaakt qua planning, opstelling en uitvoering. Haar collega’s zorgen ervoor dat alles klaar staat, daar kan je van op aan, hoe fijn is dat. Natuurlijk wijken wij ook wel eens af van het vaste format en bedenken we een groter programma. We hebben zelfs de theaterzaal gebruikt! Dan denkt Aafke mee over de uitvoering en de benodigdheden - van techniek tot horeca -. De medewerkers van Cascade leveren maatwerk en tonen flexibiliteit. Kortom, ik ervaar Cascade als een plek voor mogelijkheden en met medewerkers die meedenken en meewerken. En dat je er gratis kunt parkeren, dat is natuurlijk een pré.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-03-2017 08:40

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wij zijn blij dat jullie de Open Coffee Drechtsteden bij ons willen organiseren.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 07-03-2017 08:40
profiel foto
Marieke Franken
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 7
Meetingdatum:  02-03-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Open Coffee Drechtsteden
Al geruime tijd mogen wij gebruik maken van Cascade. De foyer mogen wij ombouwen tot netwerkplein, van een aparte ruimte mogen wij gebruik maken om een workshop te verzorgen en alle spullen staan netjes klaar. Wij als bestuur en de deelnemers voelen zich welkom. Fijn is dat er voldoende parkeergelegenheid, een lift aanwezig en schone wc's. Wat mij opvalt als aandachtspunt is: kabeltjes voor elke soort laptop aanwezig, een microfoon met een opgeladen batterij en er zou wat mij betreft wat meer licht aan mogen. Zoals je ziet de kleine puntjes op de i!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-03-2017 15:02

Hartelijk bedankt voor de review. Wat fijn dat we de Open Coffee Drechtsteden voor jullie naar tevredenheid mochten verzorgen.

Bedankt voor voor het doorgeven van aandachtspunten. Wij nemen deze mee. Er is naar de beamers/LCD schermen in de zalen al een VGA en HDMI kabel aanwezig en bij zakelijke zaalhuur is een laptop inbegrepen. Dit is vrijwel altijd voldoende, of heeft men zelf een verloop stekker/kabel (bijvoorbeeld bij een MAC).

Laatst gewijzigd op: 06-03-2017 15:02
profiel foto
Natasja vd Wulp
Zuidgeest
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  11-01-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrij
* Goed bereikbaar * Gratis parkeren * Mooie accommodatie * Zeer vriendelijk personeel
Wij zijn fijn ontvangen en hebben deze accommodatie als erg prettig ervaren. Goed verzorgd, fijne ambiance, gastvrij zonder poespas. Aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-02-2017 15:38

Bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn dat het goed is bevallen.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 01-02-2017 15:38
profiel foto
Danielle Gonzalez
Stichting Vivenz
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  19-01-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Medewerkersbijeenkomst Vivenz 19-01-2017
Wij hebben op 19 januari een bijeenkomst georganiseerd voor alle medewerkers uit ons werkgebied. De bereikbaarheid van de locatie en de parkeergelegenheid zijn prima. We werden ontvangen door deskundige, vriendelijke medewerkers die onze laatste moment aanpassingen snel en efficiënt verwerkten. Wij hebben gebruik gemaakt van de grote zaal met tribune opstelling, uitermate geschikt voor onze thematische bijeenkomst. Onze complimenten ook voor de techniek en de catering. Kortom een geslaagde bijeenkomst op een prima locatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 26-01-2017 15:28

Bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.
Bedankt dat wij deze bijeenkomst voor u mochten verzorgen.

Heel graag tot ziens in Cascade.
We staan graag voor jullie klaar voor alle soorten bijeenkomsten in te toekomst.

Laatst gewijzigd op: 26-01-2017 15:28
profiel foto
Marco van der Ploeg
FairMedia.tv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  05-01-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Zeer gastvrij en sfeervol.
Cascade is een uitermate prettige locatie voor zakelijke meetings en presentaties. Centraal gelegen in de Drechtsteden/Randstad tussen Rotterdam en Dordrecht met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Als zelfstandig ondernemer bezoek ik regelmatig de Open Coffee netwerkbijeenkomsten die hier iedere maand plaatsvinden. Ook heb ik in een van de sfeervolle zalen die ze verhuren een presentatie mogen geven over de stand van zaken rondom internetvideo. De mensen van Cascade heb ik leren kennen als gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. En wat er uit de keuken komt is van zeer goede kwaliteit. Kortom, een echte aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-01-2017 16:09

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om deze lovende woorden te mogen ontvangen.
Graag tot ziens weer bij de volgende Open coffee of bij een andere gelegenheid.

Laatst gewijzigd op: 12-01-2017 16:09
profiel foto
Ton Rosier
Straks aan Tafel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  15-12-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Straks aan Tafel
Bij Cascade hebben onze gasten wederom het gevoel 'uit' te zijn. Het als een luxe ervaren dat je voor de ingang kan worden afgezet en weer kan worden opgehaald en gebruik kan maken van de lift.
Wij kijken terug op een uitstekend verzorgde kerstmaaltijd door Grand Bras.
En ondanks de overige drukke activiteiten die avond blijft het personeel vriendelijk, uiterst behulpzaam
en gastvrij. Een perfecte locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 02-01-2017 13:50

Hartelijk bedankt voor weer een hele mooie review.
We zijn erg blij te horen dat ook deze kersteditie helemaal naar wens was.
We hopen jullie nog vaak te mogen blijven ontvangen en een warm welkom te bieden.

Laatst gewijzigd op: 02-01-2017 13:50
profiel foto
Zippora de Jonge
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  15-12-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Goede service, goede prijs-kwaliteitverhouding
Voor de tweede keer een personeels(kerst)evenement gehouden in Cascade. Wederom super geholpen, zeker omdat alles in een zeer kort tijdsbestek geregeld moest worden. Goede faciliteiten, vriendelijk personeel. Het was een succesvolle avond!

Reactie locatie
Datum reactie: 20-12-2016 15:10

Hartelijk bedankt voor de review.
Bedankt ook dat jullie wederom voor ons hebben gekozen en we er voor jullie een geslaagde avond van konden maken.

Een mooie samenwerking tussen Cultureel Centrum Cascade en Cateraar Chez Heeren Jansen (www.chezheerenjansen.nl).

Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 20-12-2016 15:10
profiel foto
A.H. van Haaften Haaften, van
Administratie- en advieskantoor van Haaften
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  15-12-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Totaal
Alle locaties zijn netjes onderhouden (kort geleden gerenoveerd); schoon, voldoen aan de nodige behoeften en het personeel is gepast vriendelijk en behulpzaam. Er wordt ook snel gereageerd; wanneer zich veranderende onstandigheden voordoen. Een echte aanbeveling ! Ik geef geen 10 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2016 10:32

Hartelijk bedankt voor de mooie review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 15-12-2016 10:32
profiel foto
Marina Leuvekamp
Vocal Heart Popkoor
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  11-12-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

heerlijk zingen
Vocal Heart Popkoor repeteert elke maandagavond in Cascade.
Mooie zaal, geweldig personeel.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-12-2016 09:48

Hartelijk bedankt voor de mooie review. We zijn blij dat we jullie elke week mogen ontvangen voor de repetities. Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en we kijken uit naar nog veel mooie jaren.

Laatst gewijzigd op: 14-12-2016 09:48
profiel foto
Matthijs van Dijk
Howeco
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  13-12-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Diverse netwerkevenementen
De boekingen gaan altijd vlekkeloos. De afspraken zijn helder en de prijzen eerlijk.
Na diverse evenementen georganiseerd te hebben is de samenspraak en samenwerking erg prettig. De zalen zijn pas geheel opgeknapt en hebben een rustgevende sfeer. Dit is prettig voor de trainingen en netwerkmomenten om jezelf prettig te voelen.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2016 13:28

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Bedankt voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren vanuit o.a. de LinkedinAcademy en Open Coffee Drechtsteden. We hopen je nog vaak te zien in Cascade en samen evenementen en bijeenkomsten te mogen organiseren.

Laatst gewijzigd op: 13-12-2016 13:28
profiel foto
Rob van de Velde
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  25-11-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Jubileumfeest 25 jaar Vereniging Ambachtse Ondernemers
Vrijdag 25 november heeft de VAO haar 25 jarig jubileumfeest in Cascade gevierd.
Het was met recht een zeer geslaagde avond.
Nu is Cascade voor de VAO niet onbekend, jaarlijks houden we er vrijwel maandelijks onze ledenbijeenkomsten.
Maar dit was toch wel een heel speciale avond.
Ruim 120 man in een prachtig aangeklede zaal, goed entertainment en samen met Cascade gekozen voor T- Beaune, een Ambachtse cateraar die onze gasten van een voortreffelijk menu heeft voorzien.
Het was een geweldige complete dinershow.
Kortom alles klopte en wij zijn uiterst tevreden over de uitmuntende verzorging van de gehele avond door Cascade en haar personeel, chapeau!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-12-2016 11:51

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
We hebben het met veel plezier voor jullie verzorgd.
We hopen nog vele jaren mooie diners en borrels voor jullie te mogen verzorgen.

Laatst gewijzigd op: 05-12-2016 11:51
profiel foto
June Bowser
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  18-11-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Toneelvoorstellingen
Wederom uitstekende ervaring bij 2 toneelvoorstellingen door onze vereniging ATOS.
De uitrusting van de zaal, de ontvangst van het publiek en de bediening in de foyer waren prima en droegen bij aan geslaagde avonden voor iedereen.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-11-2016 08:51

Hartelijk bedankt voor de review. Wat fijn te horen dat de shows weer allemaal naar wens zijn verlopen.

Laatst gewijzigd op: 22-11-2016 08:51
profiel foto
June Bowser
Toneel vereniging ATOS
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  21-11-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

toneel uitvoeringen
Toneel vereniging Atos heeft al jaren hele goede ervaringen met Cascade goede locatie fijne service
mooie zaal om in te spelen

Reactie locatie
Datum reactie: 22-11-2016 08:51

Hartelijk bedankt voor deze review. Bedankt voor alle mooie jaren en we kijken uit naar nog veel mooie jaren aan samenwerking. We wensen jullie nog veel fijne repetitieavonden en geweldige shows toe in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 22-11-2016 08:51
profiel foto
Prem Parmessar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 -
Meetingdatum:  11-11-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0


Om mijn 60e verjaardag goed te kunnen vieren was ik op zoek naar een geschikte zaal. Locatie, prijs en voorkomen van de zaal waren belangrijke factoren. En de Niagara zalen van Cascade konden daar perfect aan voldoen.

De locatie was goed te bereiken vanaf de snelweg, en ondanks 250 bezoekers in het theater, konden de 125 gasten hun auto's makkelijk kwijt

De zaal zelf werd opgeleverd zoals afgesproken, met tafels en stoelen en podium reeds opgesteld. Het neerzetten van extra tafels en stoelen was geen enkel probleem. Ze zaal was erg netjes en modern, met goede multimedia mogelijkheden beschikbaar.

We hebben geen gebruik gemaakt van de catering. Helaas was de keuken niet ter beschikking gesteld, dat had de avond voor onze eigen catering wat makkelijker kunnen maken.

Afgezien van dit, was letterlijk niets te veel gevraagd en hebben wij de hele middag en avond ons heel erg welkom gevoeld. Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.

We zouden hier graag weer een feest geven.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-11-2016 09:38

Hartelijk bedankt voor deze review.
Wat goed om te horen dat alles naar wens was. We hopen dat u een fijne verjaardag heeft gehad.
Onze keuken wordt niet verhuurd, omdat wij deze zelf in gebruik hebben. Dit wordt ook al in de voorwaarden aangegeven. Wel kan er altijd een kleine zaal worden bij gehuurd als extra catering ruimte. Wellicht is dit prettig om te weten voor in de toekomst.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 16-11-2016 09:38
profiel foto
Marianne Dijkshoorn
Welkom Event Management
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  14-11-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Goed georganiseerde locatie
Cascade is een locatie waar alles tot in de puntjes verzorgd is; van de zalen, tot de techniek en catering. Een locatie die ik van harte aanbeveel.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-11-2016 09:27

Bedankt voor deze review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 16-11-2016 09:27
profiel foto
Ton Rosier
Maaltijdproject: Straks aan Tafel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 -
Meetingdatum:  20-10-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Maaltijdproject: Straks aan tafel
Vanaf de eerste contacten een professionele aanpak m.b.t. ontvangst, goede en duidelijke informatie.
Keurig verzorgde offerte en nabespreking. Voor onze gasten en onze organisatie (Activiteit van Pastoraal Centrum De Ark) een mooie ambiance, behulpzame en vriendelijke medewerkers.
Wij hebben besloten hier maandelijks terug te komen.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-11-2016 08:39

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u dit bij ons wilde organiseren en ook maandelijks wilt blijven doen.
Goed te horen dat alles naar wens was. Op naar de volgende editie.

Laatst gewijzigd op: 14-11-2016 08:39
profiel foto
Henry Bax
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  30-09-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Feest met puntje op de i
Al vanaf het eerste gesprek verliep alles vlekkeloos. Prima informatie, duidelijke offerte en niets was te veel. De medewerkers doen er alles aan om je te ontzorgen en een top avond te geven. Ik heb genoten van de ambiance, het personeel en de wijze van aanpak. Alle medewerkers nogmaals hartelijk dank!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-10-2016 10:57

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn dat alles naar wens was.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 19-10-2016 10:57
profiel foto
jerry van vianen
All4entertainment
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  12-10-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Peter van der Hurk Dicjhtbij Tour 2016
Wij hebben met de show van Peter van der Hurk gestaan in Cascade en we waren zeer blij verrast met de zaal mochten hem geheel inrichten met de stoelen en het podium zoals we hem zelf wilde hebben en dat deden we dan ook!
Super zaal super medewerkers en we willen er zeker volgend jaar weer een show geven!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-10-2016 08:53

Hartelijk bedankt voor de review. Bedankt dat jullie de show bij ons wilde plaatsen.
De bezoekers en medewerkers waren allemaal erg enthousiast.
Ook volgend jaar zijn jullie uiteraard weer van harte welkom.
We plannen graag weer een nieuwe datum in.
Veel succes met de verdere tour van 2016.

Laatst gewijzigd op: 19-10-2016 08:53
profiel foto
Gea Wiekamp
VAO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  09-08-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

borrel op dakterras
Onze zomerborrel op het dakterras van Cascade was een groot succes. Allemaal te danken aan de goede organisatie, de prima catering, de complete verzorging inclusief muziek en de perfecte gang van zaken bij de boeking en het weer zat natuurlijk ook mee. Een mooie plek voor een verzorgde borrel. Hartelijk dank Cascade!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-09-2016 11:49

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Het is altijd fijn om naast de VAO Diners ook de borrels te mogen verzorgen.
Des te mooier wanneer dit bij goed weer op het dakterras kan.
Heel fijn om te horen dat alles naar wens was.
Ook voor de zomer borrel van volgend jaar houden we ons graag weer aanbevolen.

Laatst gewijzigd op: 30-09-2016 11:49
profiel foto
Jacqueline Vos
DUS DANS
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  30-06-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Zaal en catering voor kinderfeestjes
Al meerdere malen hier een kinderfeestje gevierd met eten en drinken erbij en dit verliep super.
Goede service, catering en mooie zalen.

Reactie locatie
Datum reactie: 21-07-2016 08:41

Hartelijk bedankt voor de review.
We hopen ook volgend seizoen weer veel ruimtes en pannenkoeken voor de kinderfeestjes te mogen verzorgen.

Laatst gewijzigd op: 21-07-2016 08:41
profiel foto
Andre Steenbergen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  03-07-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Borrel uur ter gelegenheid van onze verjaardagen
Weer een gezellige bijeenkomst gehad met familie, vrienden en kennissen. We hadden al eerdere goede ervaringen gehad met een high tea en een eerder borrel uurtje, zodat we wederom gekozen hebben om van de diensten van Cascade gebruik te maken.
Alles was prima verzorgd en de bediening liet niets te wensen over.

Reactie locatie
Datum reactie: 21-07-2016 10:15

Hartelijk bedankt voor de review.
Wat fijn dat we u wederom mochten verwelkomen.
Goed om te horen dat alles weer naar wens was.
Tot de volgende keer in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 21-07-2016 10:15
profiel foto
Erik van Eijsden
1962
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  30-06-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Ook dit jaar weer 3 schoolmusicals in Cascade
Het gemak om goede afspraken te maken die perfect worden uitgewerkt, het vriendelijke en behulpzame personeel en de goede (technische) faciliteiten van de zaal maken het ieder jaar weer een feest om 3 dagen aaneen hier een productie te draaien. Een aanrader en graag volgend jaar weer!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-07-2016 11:20

Hartelijk bedankt voor de review.
Wat fijn dat alles naar wens was en tot volgend jaar.

Laatst gewijzigd op: 18-07-2016 11:20
profiel foto
Nineke Gundlach
IOB
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 10
Meetingdatum:  18-05-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Trainingslocatie
Een goede centrale locatie, met voldoende parkeergelegenheid en een uitstekende catering

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2016 09:51

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat het voor jullie naar wens was.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 27-06-2016 09:51
profiel foto
Joanneke van der Marel
Rivas Zorggroep
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  15-06-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Fijne zaal, prettige ondersteuning door medewerkers

Reactie locatie
Datum reactie: 16-06-2016 11:09

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 16-06-2016 11:09
profiel foto
Manuela de Wolff
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  01-06-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

LinkedIn Academy Event 1 juni 2016
Tijdens de voorbereiding en op de dag zijn we prima ondersteund door Cascade. Kleine details, wijzigingen of vragen werden vriendelijk en met geduld opgelost of beantwoord.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-06-2016 14:40

Hartelijk bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat we de dag voor jullie naar wens hebben kunnen laten verlopen. Graag weer tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 14-06-2016 14:40
profiel foto
Willeke Van Beuzekom
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 8 8
Meetingdatum:  29-04-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie.
We hebben al 3 keer gebruik gemaakt voor onze workshops van de ruimte in Cascade. Wij vinden het een top locatie. Goede contacten vooraf, prima service, de locatie is goed bereikbaar en er is gratis voldoende parkeergelegenheid.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-05-2016 10:14

Hartelijk bedankt voor de review en graag weer tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 23-05-2016 10:14
profiel foto
Willeke van den Berg-van Beuzekom
Stylestatement
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 8 8
Meetingdatum:  29-04-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie
We hebben al 3 keer gebruik gemaakt voor onze workshops van de ruimte in Cascade. Wij vinden het een top locatie. Goede contacten vooraf, prima service, de locatie is goed bereikbaar en gratis voldoende parkeergelegenheid.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-05-2016 10:14

Hartelijk bedankt voor de review en graag weer tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 23-05-2016 10:14
profiel foto
Rob Bauer
ElixHR
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  09-05-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Workshop 9 mei
Meerdere keren een zaal bij Cascade gehuurd en altijd is alles prima verzorgd. Leuk contact met planner Aafke van Peppel. Zeer dienstbaar!
Cascade is echt een aanrader met een meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-05-2016 15:49

Hartelijk bedankt voor de review.
Wat fijn dat alles weer naar wens was.
Ook een volgende keer hopen we weer alles perfect voor u te mogen verzorgen

Laatst gewijzigd op: 19-05-2016 15:49
profiel foto
Jan H.N. Schram
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 9
Meetingdatum:  26-04-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0


Een prettig contact met de manager. Ideaal om in het vervolg van een officiele meeting een receptie cq feest te organiseren.Aan de wensen kon ruimschoots worden voldaan.Alle afspraken zijn nagekomen.Op naar het volgende feest op deze locatie!
De vriendelijke groeten,Jan H.N. Schram

Reactie locatie
Datum reactie: 11-05-2016 09:03

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn dat alles naar wens was. Uiteraard gaan wij ook er ook in juni bij het volgende feest weer een geslaagde avond van maken voor u.

Laatst gewijzigd op: 11-05-2016 14:42
profiel foto
Herman Groot
Fietsersbond
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-04-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Super ondersteuning
Als organisator van een evenement ben je zeer gelukkig als de accommodatie waar je gebruik van maakt niets aan het toeval overlaat. De prettige ontvangst en de flexibele instelling maakte de bijeenkomst tot een succes.

Reactie locatie
Datum reactie: 28-04-2016 08:55

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. We denken graag met jullie mee om het evenement perfect te laten verlopen. Ook op 11 mei bij de volgende editie en indien gewenst voor evenementen in de toekomst.

Laatst gewijzigd op: 28-04-2016 08:55
profiel foto
Bart Kik
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 -
Meetingdatum:  17-03-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Goed gedaan Cascade!!
Afgelopen 17-03-2016 hebben wij onze bruiloft gevierd in Cascade. In overleg met Cascade hebben we een topdag gehad. Tot in detail hebben we het eten en feest kunnen doornemen. Het mooie van Cascade is dat je alles kan overleggen. Alles wat je kan bedenken kan in overleg met Cascade. Dit was en is de reden om voor Cascade te kiezen en aan te bevelen bij anderen.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-04-2016 08:55

Hartelijk bedankt voor jullie mooie review.
We zijn blij dat voor jullie hebben kunnen bijdrage aan een perfecte bruiloft. Ik wens jullie heel veel geluk samen en wie weet tot ziens bij Cascade.

Laatst gewijzigd op: 25-04-2016 08:55
profiel foto
Theo de Jong
VvE De Twee Gezusters
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  22-03-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Reprensatieve vergaderomgeving
Jaarlijks houden wij als VvE in de Rheinfallzaal onze jaarvergadering. De aanrijroute is makkelijk en er is voldoende parkeerruimte.
In de centrale hal wordt duidelijk aangegeven naar welke zaal de bezoekers zich dienen te begeven.
De afgesproken indeling van de zaal is altijd keurig op orde.
De zaal is voor 30 personen ruim voldoende.
De lounge met bar is een representatieve ruimte waar gepauzeerd kan worden of na afloop iets genuttigd kan worden.
De bediening aan de bar is snel en beleefd, op de tafeltjes zijn schaaltjes met nootjes aanwezig.
Administratief (reserveren en nota('s) in orde

Reactie locatie
Datum reactie: 25-04-2016 08:53

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat alles voor u weer naar wens is geweest.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 25-04-2016 08:53
profiel foto
Suus van Driel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  06-04-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

DevelsteinCollege in Cascade
Dit was alweer het tweede jaar dat wij met DevelsteinCollege de examenvoorstelling in Cascade speelden, dit jaar zelfs met succes reprise. Het is alsof Cascade voor die dagen ons "huis" is. De spelers voelen zich op hun gemak en welkom. De samenwerking tussen techniek en regie is fijn: informeel en toch precies en nauwkeurig. Technicus Remko denkt goed mee, bedenkt soms betere oplossingen en zorgt voor de nodige rust. Voor hem de zoveelste productie is voor ons hét moment van het jaar en dat begrijpt hij goed.
Personeel van de foyer is aardig, behulpzaam en zorgen voor en fijne maaltijd precies op het goede moment. Dat is fijn op een hectische dag met altijd tijdgebrek. Ook Aafke Vonk van kantoor doet haar best om mee te denken en te zoeken naar beschikbaarheid en alternatieven.
Volgend jaar zijn wij er weer!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-04-2016 16:37

Hartelijk bedankt voor de mooie review.
We staan ook volgend jaar graag weer voor jullie klaar.

Laatst gewijzigd op: 22-04-2016 16:37
profiel foto
Alex van Hengel
Still Intern Transport BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 7 7
Meetingdatum:  01-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

een prettige kennismaking
Voor een OR-training hebben wij gebruik gemaakt van een zaal in Cascade.
Prima locatie, goed bereikbaar per auto en parkeren ook geen probleem.
De zaal was goed. Rustig en qua ruimte prima geschikt voor ons doel. Echter het klimaat in de zaal was nogal wisselend qua temperatuur. De kachel had moeite om de temperatuur constant te houden en die varieerde van frisjes tot vies warm. Beide niet echt optimaal om geconcentreerd te blijven.
Ander klein min puntje was dat wij als laatste groep gingen lunchen. Gevolg: restjes. Voor niet iedereen waren er voldoende lekkere verse goed belegde broodjes en ook melk, en verse jus d'orange was onvoldoende. Jammer, smetje op de verder prima ervaring. Overigens werden we toen we klaagden over het tekort aan brood "gecompenseerd" met een broodje kroket. Niet zo vers en gezond als de bedoelde lunch maar wel erg lekker :-)

Reactie locatie
Datum reactie: 16-03-2016 15:22

Hartelijk bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat er toch wat zaken waren die wat minder prettig waren.
Wij nemen dit zeker mee voor in de toekomst. Wij vinden dit erg vervelend om te horen.
De besproken lunch wordt per groep gemaakt en bestaat uit twee belegde broodjes per persoon. Bij grote eters adviseren wij dat ook een derde item. Voor een volgende keer denken we hierin graag met u mee.

We hopen een volgende keer weer een geslaagde trainingsdag voor u te mogen verzorgen in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 16-03-2016 15:22
profiel foto
Rob Bauer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 -
Meetingdatum:  01-02-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2

Informatiebijeenkomst Arbeidsrecht
Prima locatie voor een goede prijs!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-02-2016 09:50

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade bij de Open Coffee Drechtsteden of voor uw volgende bijeenkomst.

Laatst gewijzigd op: 24-02-2016 09:50
profiel foto
Esther Tak
IDEA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  28-01-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

IDEA's panto "Santa in Space"
Ook tijdens deze voorstellingen hebben we weer heel prettig samengewerkt met de Cascade medewerkers; zowel met de mensen op het kantoor, in het theater als met de medewerkers achter de bar. Altijd zorgzaam, altijd goede service!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2016 09:01

Hartelijk bedankt voor de review.

We willen jullie bedankt voor de mooie samenwerking de afgelopen jaren en kijken ook weer uit naar ook de komende jaren weer ruimte te bieden aan jullie shows en repetities.

Laatst gewijzigd op: 10-02-2016 09:01
profiel foto
Zippora de Jonge
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  16-12-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Goede prijs/kwaliteitverhouding
Voor onze medewerkers een kerstdiner georganiseerd. De locatie is als erg prettig ervaren met veel mogelijkheden (ook op het laatste moment nog!). Dank voor de flexibiliteit en wellicht tot ziens!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-12-2015 09:24

Hartelijk bedankt voor de review.
Bedankt ook dat jullie met Chez Heeren Jansen voor ons hebben gekozen en we er voor jullie een geslaagde avond van konden maken.

Een mooie samenwerking tussen Cultureel Centrum Cascade en Cateraar Chez Heeren Jansen (www.chezheerenjansen.nl.

Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 24-12-2015 09:24
profiel foto
Martin van der Vegt
Stichting Vocal Popgroup Re-flax
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 8
Meetingdatum:  27-12-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Al 15 jaar prettig samenwerken.
Re-fax gaf een benefietvoorstelling t.b.v. de voedselbank in Hendrik ido Ambacht. Bij de bespreking werd meteen actief bekeken in hoeverre Cascade een bijdrage kon leveren om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn. Mede daardoor zijn we er in geslaagd een heel mooi bedrag bij elkaar te zingen.Al 15 jaar werken we samen, elke donderdagavond en verder jaarlijks meerdere shows. Het is ook voor onze technische mensen altijd een feestje om samen te werken met Remco. Ik zou mensen tekort doen om verder namen te noemen want iedereen zet zich voor de volle 100% in. Een dingetje. ....het is jammer dat er geen ruimte genoeg is om grote spullen op te slaan op de theater verdieping.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-12-2015 08:51

Hartelijk bedankt voor de review.
We willen jullie bedankt voor de mooie samenwerking de afgelopen jaren en kijken ook weer uit naar een mooi 2016 met jullie.

We zijn blij dat we op deze manier aan een goed doel kunnen bijdragen en één van onze vaste huurders kunnen helpen met een geslaagde benefietvoorstelling.

Helaas is de ruimte rondom de theaterzaal vaak beperkt. Soms kan een Niagarazaal (op dezelfde verdieping)worden gebruikt voor die dag. Maar die is niet altijd beschikbaar.

Laatst gewijzigd op: 23-12-2015 08:51
profiel foto
Dymphna Sturrus
Stichting Theaterhuis Drechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 -
Meetingdatum:  22-12-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Theaterlessen Stichting Theaterhuis Drechtsteden
Cascade is een fijne locatie voor onze theaterlessen.
Het gebouw is duidelijk te herkennen voor onze leerlingen.
Maar ook de samenwerking verloopt heel erg prettig.
Wanneer er problemen zich voor doen word dit razendsnel en in overleg opgelost.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-12-2015 15:41

Hartelijk bedankt voor de review.
Jullie bedankt ook voor de fijne samenwerking.
Ook in 2016 bieden we jullie graag weer de ruimte voor de theaterlessen en uitvoering.

Laatst gewijzigd op: 22-12-2015 15:41
profiel foto
Jolande Schenkeveld
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  12-12-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Once upon a wintertime jubileumshow S.o.S
in 1 woord fantastisch zoals we weer zijn opgevangen. Dank aan al het personeel, in het bijzonder Remko en Roy en Arjan en Kees. En uiteraard Aafke van de reserveringen. Wij waren weer heel erg blij met jullie!!!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2015 14:41

Bedankt weer voor de mooie review.
Jullie bedankt dat jullie ook met het jubileum weer naar ons wilde komen.
Heel graag weer tot een volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 15-12-2015 14:41
profiel foto
Dick Beekman
Gigabike
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  28-11-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

prima locatie voor evenement van 60 personen
Prima locatie om een evenement te organiseren voor 60 personen. Boekingsproces en persoonlijk contact zeer gewaardeerd. Tijdens de dag ondanks de grote drukte correct en naar volle tevredenheid geholpen. Prima constante afstemming tijdens de dag hoe catering het beste kon verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-12-2015 08:52

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade

Laatst gewijzigd op: 07-12-2015 08:52
profiel foto
June Bowser
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 8
Meetingdatum:  30-11-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

toneel opvoering
prima locatie en zaal. Goede ervaring hopen nog vele jaren met cascade te kunnen samenwerken

Reactie locatie
Datum reactie: 01-12-2015 08:43

Hartelijk bedankt voor de review.
Ook wij hopen op nog vele jaren van mooie samenwerking. Voor zowel jullie uitvoering als de repetities.

Laatst gewijzigd op: 01-12-2015 08:43
profiel foto
rop schrauwen
muziektheater hollands diep
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 -
Meetingdatum:  31-10-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

gilgamesj.superheld!, uitgevoerd door muziektheater Hollands
De ontvangst van techniek en personeel was fantastisch. Tijdens de opbouw van onze show was de samenwerking van de technici en onze mensen uitstekend. Er lag een balletvloer, die we niet nodig hadden en binnen een mum van de tijd was deze opgeruimd, zonder commentaar. De vrijheid die we kregen om ons eigen eten te eten in het restaurant, de verzorging ende begeleiding. Ik heb er alleen maar lovende woorden voor. Na afloop van de show, tijdens de break was er dezelfde samenwerking. Even met z'n allen aanpakken en de balletvloer lag weer op de grond voor de volgende dag. Daarna werden we uitgenodigd voor een afsluitend drankje. Kortom de mensen die in cascade werken zijn picobello.
Een puntje van kritiek is de aanvoerroute van het decor, via de trap en lift. Het is jammer dat er geen loading dock is die gelijk aansluit op de zaal.
Onze crew heeft plezier gewerkt in Cascade
met vriendelijke groet
Rop Schrauwen, produktieleider

Reactie locatie
Datum reactie: 26-11-2015 08:56

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat het goed bevallen is voor jullie.

De aanvoerroute is inderdaad bekend. Voor veel materialen is de personenlift (2,45x1,20 M)voldoende. Helaas moeten grotere decorstukken via de trap naar boven, maar daar helpen onze medewerkers u graag mee.

Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 26-11-2015 08:56
profiel foto
Sascha de Rooy
Care & Able
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  18-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Afgelopen woensdag (18-11) hebben wij een vitaliteitsmarkt met workshops georganiseerd voor onze medewerkers. De beschikbare ruimtes bij Cascade zijn prima geschikt voor dergelijke activiteiten. Van te voren waren de marktkramen al voor ons klaargezet. Hele goede service!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2015 14:08

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade

Laatst gewijzigd op: 24-11-2015 14:08
profiel foto
Herman Groot
Fietsersbond
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-11-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Goed gevoel
Het was een groot genoegen om namens de Fietsersbond een presentatie te mogen geven in Cascade. De presentatie ging over het juiste gebruik van een E-bike. De locatie is gunstig gelegen. De zaal was van alle gemakken voorzien. De verzorging was uit de kunst. Bij het reserveren werden in een prettige sfeer alle mogelijkheden toegelicht.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-11-2015 17:00

Hartelijk bedankt voor de Review.
Ook bij de reeds geplande edities in 2016 gaan we jullie weer in de watten leggen.

Laatst gewijzigd op: 19-11-2015 17:00
profiel foto
Lyzette Havinga
Dutch Junior Musical Academy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 7
Meetingdatum:  01-11-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4


Wij hebben een de samenwerking met zowel organisatie als technici als prettig ervaren. De zaal is uitstekend geschikt voor een musical.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-11-2015 11:34

Hartelijk bedankt voor de review.

Ook voor jullie musicals in de toekomst houden we ons aanbevolen.
Graag tot ziens in Cascade

Laatst gewijzigd op: 19-11-2015 11:34
profiel foto
Kinderopvang Ambacht
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  02-09-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0


Het was erg gezellig en de catering en ontvangst zeer prettig. Bedankt!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-09-2015 09:55

Hartelijk bedankt voor de review.
Mocht u nog eens een borrel of een andere bijeenkomst willen organiseren, dan houden wij ons aanbevolen.

Laatst gewijzigd op: 22-09-2015 09:55
profiel foto
Jacqueline Vos
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-06-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Voorstellingen in het theater
Goede organisatie en service en de catering was super!

Reactie locatie
Datum reactie: 20-07-2015 09:46

Hartelijk bedankt voor de review.
We doen het graag nog eens met jullie volgende presentatie in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 20-07-2015 09:46
profiel foto
Bert van der Wulp
PvdA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  16-06-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Openbare Fijnstofbijeenkomst georganiseerd door de PvdA HIA
Uitstekende zaal voor de bijeenkomst, catering in zaal en aan de bar was goed verzorgd. Veel en goede services ontvangen tijdens het boekingsproces.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-07-2015 09:23

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 06-07-2015 09:23
profiel foto
M. Tjon-A-Loi
Van Spronsen Makelaars
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  02-07-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Start verkoop nieuwbouwplan
Dit was de tweede keer dat wij gebruik hebben gemaakt van een zaal in Cascade voor de presentatie van een nieuwbouwplan.
Opnieuw weer een goede ontvangst, nette zaal en keurige medewerking van de medewerkers.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-07-2015 15:15

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 03-07-2015 15:15
profiel foto
Erik van Eijsden RAiA
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  02-07-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2

Opnieuw een feestje!
Op 3 opeenvolgende dagen is door 3 basisscholen de Groep 8 afscheidsmusical uitgevoerd. Daarbij was het personeel bijzonder gastvrij en attent. De technische ondersteuning en inbreng door Remco van Es was snel en deskundig. Vorig jaar was dit ook al geslaagd, dit jaar opnieuw en graag volgend jaar weer.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-07-2015 08:43

Hartelijk bedankt voor de review.
Tot volgend jaar weer bij de musicals in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 03-07-2015 08:43
profiel foto
Bouchra Bouchra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 -
Meetingdatum:  04-04-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige ervaring met Cascade!
4 april hebben wij een feestavond gehad in het Cascade. Een erg betrouwbare locatie, vanaf het 1e moment is er constant met ons meegedacht. Duidelijke afspraken gemaakt en ze zijn erg flexibel! Ik ben heel blij voor Cascade gekozen te hebben, zou het zo weer doen!

Reactie locatie
Datum reactie: 29-06-2015 15:30

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 29-06-2015 15:30
profiel foto
anne middelkoop
mitra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  02-06-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


Prima verzorging. We hebben dankzij het Cascade een prima bierproefavond kunnen houden.
hartelijk dank namens Mitra Hendrik ido Ambacht

Reactie locatie
Datum reactie: 17-06-2015 10:20

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 17-06-2015 10:20
profiel foto
Politieke Groepering Gemeente Belangen
Politieke Groepering Gemeente Belangen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 8
Meetingdatum:  13-05-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Zeer goede locatie voor algemene leden vergadering
de Politieke Groepering Gemeente Belangen heeft op deze avond een succes volle Algemene Leden Vergadering gehouden in een zeer aantrekkelijke locatie.
Goede zorg fijne bediening en schappelijk van prijs, is aan te bevelen Topie

Reactie locatie
Datum reactie: 02-06-2015 09:23

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 02-06-2015 09:23
profiel foto
Sascha Siebes
Stichting Jeugdteams ZHZ
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  23-05-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Ik ben zeer tevreden over de service van Cascade,
- Klantvriendelijk; als je hulp nodig hebt is er snel iemand te vinden en wordt je goed geholpen.
- Het eten is prima verzorgd.
- De trainingsruimtes zijn netjes en goed ingericht.
Geeft het geheel een 8,5

Reactie locatie
Datum reactie: 29-05-2015 11:00

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 11:00
profiel foto
Sascha Siebes
Stichting Jeugdteams ZHZ
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  23-05-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Ik ben zeer tevreden over de service van Cascade,
- Klantvriendelijk; als je hulp nodig hebt is er snel iemand te vinden en wordt je goed geholpen.
- Het eten is prima verzorgd.
- De trainingsruimtes zijn netjes en goed ingericht.
Geeft het geheel een 8,5

Reactie locatie
Datum reactie: 29-05-2015 11:00

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 11:00
profiel foto
Ewout van Bronswijk
Oranjevereniging Wilhelmina Juliana
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  27-04-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2

Fantastisch feest op Koningsdag!
Onze vereniging maakt al vele jaren trouw gebruik van de faciliteiten van Cascade. Niet alleen tijdens Koningsdag maar ook op andere momenten in het jaar. Bij Cascade is niets teveel. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Er wordt meegedacht met onze organisatie om een en ander tot een succes te laten worden. Wij kunnen Cascade van harte aanbevelen!

Reactie locatie
Datum reactie: 29-05-2015 08:47

Hartelijk bedankt voor de review.
De Oranjevereniging is al jaren een trouwe en fijne huurder bij Cascade.
Graag weer tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 08:47
profiel foto
Artie Narain
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 -
Meetingdatum:  11-04-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

40ste Verjaardagfeest
Mijn man en ik hebben onze 40ste verjaardag gevierd op 11 april 2015. Hiervoor hadden wij de Niagarazalen geboekt. Onze familie en vrienden waren heel erg te spreken over de locatie en de zalen. Vanaf de eerste afspraak zijn wij heel goed geholpen en onze wensen zijn heel goed behartigd. Een aanrader dus.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-04-2015 09:11

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 15-04-2015 09:11
profiel foto
Mariëtte van der Wende
Black Rose Stichting project JCSDrechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  05-04-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

twee Paasdagen rock opera Jesus Christ Superstar in Cascade
In een fijne samenwerking binnen 3,5 weken een zeer succesvolle theaterproductie in Cascade kunnen realiseren. De medewerkers van Cascade waren steeds behulpzaam en vriendelijk, geduldig en er vond dagelijks terugkoppeling plaats van kaartverkoop. Men heeft zich uitstekend aan de gemaakte afspraken gehouden. Cascade is twee dagen het gastvrije thuis geweest voor zo'n kleine 60 enthousiaste muzikanten, cast en vrijwilligers van deze amateur productie. De technische ondersteuning van de eigen technici was meer dan gemotiveerd. Kortom een warm, warm bad!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-04-2015 11:22

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 13-04-2015 11:22
profiel foto
Ingrid Hilgeman
Werkgroep Internationale Vrouwendag HIA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  08-03-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 4

Internationale Vrouwendag 8 maart 2015
De samenwerking vooraf met Aafke van de Peppel was top! Alles goed doorgesproken en goed overleg gehad met Aafke over deze dag, de invulling en de mogelijkheden. Mede dankzij het aanwezige personeel, Remko van Es, Laurens Steenhoven, Wendy Janssen en Goedele Kreté hebben we op 8 maart jl. een super geslaagde dag neer kunnen zetten.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2015 09:02

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 07-04-2015 09:02
profiel foto
Bianca van Helden
Drechtsteden BUSINESS
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  02-02-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima verzorgd
Alles was netjes en snel geregeld, alle facaliteiten waren aanwezig en de catering was prima verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-03-2015 10:21

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 30-03-2015 16:26
profiel foto
Jan Blaas
Bridgeclub 't Ambacht
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  15-03-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

HJS Bridge drive
Goed bereikbare locatie met veel gratis parkeerruimte. Mooie zaal, gezellige bar en vriendelijke, professionele bediening.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-03-2015 09:58

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 20-03-2015 09:58
profiel foto
Goemel van Tienhoven
triviumlindenhof
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  20-01-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Open Space bijeenkomst Triviumlindenhof
fijn gebouw
goede en prettige ruimten

facilitering was super!
op alle vragen kwam een antwoord, geen nee gehoord!
complimenten.

maken zeker weer gebruik in de toekomst.

Reactie locatie
Datum reactie: 28-01-2015 13:55

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 28-01-2015 13:55
profiel foto
Greet Pronk
Van den Dool Zorg & Begeleiding B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  06-01-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Prima locatie voor onze personeelsbijeenkomst.

Reactie locatie
Datum reactie: 21-01-2015 16:47

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 21-01-2015 16:47
profiel foto
A. te Veldhuis
Bureau Drechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  02-12-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Drechtstedendinsdag, vergaderdag voor raads- en collegeleden
De Drechtstedendinsdag, de maandelijkse vergaderdag voor raads- en collegeleden van de gemeenten in de Drechtsteden houden wij regelmatig in Cascade. Wij zijn zeer tevreden over de professionele voorzieningen, het 'met de klant meedenken' en de vriendelijke gastvrijheid van alle medewerkers van Cascade!

Reactie locatie
Datum reactie: 21-01-2015 16:45

Hartelijk bedankt voor de review.
Op naar weer een mooie samenwerking voor de volgende editie van Drechtsteden Dinsdag in Cascade!

Laatst gewijzigd op: 21-01-2015 16:45
profiel foto
Humeyra Kosar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 -
Meetingdatum:  28-11-2014
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Hennafeest
Ik heb mijn hennafeest gehouden bij de Cascade
het is een leuke locatie om feesten enz te houden zou het iedereen aanraden!!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-12-2014 08:34

Bedankt voor uw review.
Graag tot ziens in Cascade.

Laatst gewijzigd op: 24-12-2014 08:34
profiel foto
Andre Steenbergen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 - 10
Meetingdatum:  10-08-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Borreluurtje voor familie en vrienden
Vorig jaar hebben we ter gelegenheid van de 91ste verjaardag van mijn broer een High-Tea party gehouden in de foyer van Cascade. Dit was ons zo goed bevallen dat mijn zoon voorstelde onze verjaardagen met een borreluurtje gezamenlijk in Cascade te vieren.
Mijn zoon en ik werden op 5 augustus resp. 45 em 70 jaar en een week later werd mijn kleindochter 18 jaar, dus een dag er tussen in gekozen en op zondag 10 augustus j.l. een gezellige middag gehad in de foyer van Cascade, dankzij de uitstekende zorg van het bedienend personeel, die voor de hapjes en drankjes hadden gezorgd. Onze complimenten voor het team van Cascade

Reactie locatie
Datum reactie: 22-12-2014 08:40

Bedankt voor uw review.
Ook graag weer tot ziens in Cascade in 2015.

Laatst gewijzigd op: 22-12-2014 08:40
profiel foto
Kelly Lodder
SDD
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  04-12-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Open Coffee Drechtsteden
Zoals elke eerste donderdag van de maand, organiseerde de organisatie van Open Coffee Drechtsteden ook op 5 december weer de netwerkbijeenkomst in Cascade. We zijn erg blij om gebruik te mogen maken van deze mooie ruimte, met goede parkeergelegenheid. Voor de workshops maakt Open Coffee Drechtsteden gebruik van de zalen, meestal de Rheinfallzaal, maar soms ook de Niagarazaal 3. Ook dit is helemaal top geregeld. Mooie ruimtes, met alle bijbehorende middelen (zoals een beamer, flipover, laptop e.d.) aanwezig.
Cascade is een echte aanrader wanneer je een (zakelijk) evenement wilt organiseren!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2014 08:43

Bedankt voor de review.
Op naar weer een mooie samenwerking in 2015!

Laatst gewijzigd op: 19-12-2014 08:43
profiel foto
C.P. van Duijn
Schilderclub Sara
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  16-12-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Schilderclub Sara
Wekelijks komen wij met 20 mensen bij elkaar om op een ontspannen manier te schilderen.
Daaraan helpt de locatie, bediening en service voor een heel groot gedeelte mee. Het is of we in een warm bad komen. Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-12-2014 08:55

Bedankt voor de review.
Op naar weer een mooie samenwerking in 2015!

Laatst gewijzigd op: 18-12-2014 08:55
profiel foto
Elly van Ketel-Martijn
Toneelvereniging Atos
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  15-11-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Toneelvereniging Atos
CASCADE!!......een geweldige locatie, lieve bediening en een top management.
Kortom een topteam.
Wij, als toneelvereniging, komen er graag.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-12-2014 14:06

Bedankt voor de review.
Op naar weer een mooie samenwerking in 2015!

Laatst gewijzigd op: 17-12-2014 14:06
profiel foto
Jan Blaas
Bridgeclub 't Ambacht
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  16-12-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

Bridgeclub 't Ambacht
Elke week heeft bridgeclub 't Ambacht twee avonden bridgecompetitie in Cascade. Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte en de zaal is prachtig en ruim. Er wordt tijdens de bridgeavonden frequent bediend op een professionele en prettige manier. Eventuele issues worden altijd op een soepele en prettige wijze door het management afgehandeld. Top!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-12-2014 13:12

Bedankt voor uw review.
Op naar weer een mooie samenwerking in 2015!

Laatst gewijzigd op: 17-12-2014 13:12
profiel foto
Ruud Wiekamp
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 7
Meetingdatum:  17-12-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima
Prima locatie en goede ondersteuning door het Management van Cascade
Een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-12-2014 11:00

Bedankt voor de review.
Op naar weer een mooie samenwerking in 2015!

Laatst gewijzigd op: 17-12-2014 11:00
profiel foto
Tamar Janssen
RT Praktijk T. Janssen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 -
Meetingdatum:  17-12-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

remedial teaching aan basisschoolleerlingen
Iedere week help ik kinderen van de basischool die moeite hebben met rekenen, spelling, lezen en/of taal. Elke week opnieuw, staan alle spullen netjes klaar. Aanpassingen zijn makkelijk te regelen. De communicatie verloopt helder en soepel en de samenwerking verloopt prettig. Als u een keer op zoek bent naar een zaal, maakt niet uit waarvoor, dan is Cascade zeker een aanrader!!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-12-2014 10:56

Bedankt voor de review.
Op naar weer een mooie samenwerking in 2015!

Laatst gewijzigd op: 17-12-2014 10:56
profiel foto
Jolande Schenkeveld
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  27-10-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1

het was weer te gek
lieve mensen van cascade, heel erg bedankt voor jullie inzet, meedenken, hulp op allerlei manier, jullie enthousiasme en jullie professionaliteit. Het maakte onze uitvoering "de strijd om het buurthuis" tot een geweldige voorstelling. Dank daarvoor en tot volgend jaar!!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 04-11-2014 09:49

Hartelijk bedankt voor weer voor je review.
Op naar jullie volgende show in 2015!

Laatst gewijzigd op: 27-10-2014 13:23
profiel foto
werkgevers
Werkgevers Drechtsteden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  22-09-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Dinnerdate Werkgevers Drechtsteden
Bij de boeking begon het contact al prettig. Heel belangrijk, zo'n eerste indruk.
Op de avond zelf: de gastvrije en warme ontvangst, de geweldige band, het heerlijke eten. Alles helemaal top!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-11-2014 11:44

Bedankt voor het plaatsen van de review.
Wij vonden het ook een fijne bijeenkomst met prettig contact.
We hopen de ondernemers een goede indruk te hebben gegeven van de locatie en mogelijkheden.
Bedankt dat jullie voor ons gekozen hebben.
Wanneer wij nog eens iets voor jullie mogen betekenen, dan maken we er graag weer een mooie bijeenkomst van.

Laatst gewijzigd op: 06-11-2014 11:17
profiel foto
esetdon
ESET Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  09-09-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Geweldig
We hadden de zaal afgehuurd om een ICT training te geven. Toen we aan kwamen was de hele kamer al klaar gezet met overal verlengdozen, beamer afgesteld, catering top geregeld. Als de Wi-Fi even niet werkte kwam er meteen iemand het regelen.
Conclusie: Het was helemaal geweldig geregeld. Een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-09-2014 09:57

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wij zorgen er graag voor om uw bijeenkomst volledig naar wens te verzorgen.
Graag weer tot een volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 10-09-2014 09:57
profiel foto
Wil Slotboom
gemeente HIAmbacht
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  30-08-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

top organisatie
Het theater is makkelijk bereikbaar en als je binnen komt, dan loop je een warm bad in. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Men probeert alles te doen om de bezoekers te plezieren.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 09:12

Bedankt voor je review.
We waarderen het zeer dat de gemeente Hendrik Ido Ambacht de weg naar Cascade voor vele bijeenkomsten weet te vinden.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 09:12
profiel foto
studioonstage
Studio on Stage
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-06-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2

studio on stage
wat hebben we weer een top weekend gehad bij jullie!! Iedereen van de catering, administratie en uiteraard Remko ontzettend bedankt voor dat bijzondere theatergevoel wat we bij julllie altijd hebben . namens 50 dolenthousiaste cursisten!!!
Jolande en Marjolein

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 09:14

Bedankt voor de review en graag weer tot de volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 09:14
profiel foto
Marco Boer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  21-05-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 3


De samenwerking en de faciliterende houding van het personeel is heel fijn!
Ze denken mee en acteren pragmatisch met gevoel voor de klant!

Cascade heeft de potentie om meer te zijn dan een theater. In de breedte ligt haar kracht.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 09:27

Bedankt voor de review en graag weer tot de volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 09:27
profiel foto
SenR
Sport en Cultuur
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 9 9
Meetingdatum:  23-05-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

werkbezoek
Op werkbezoek in Theater Cascade viel op hoe gastvrij de bediening, de directie en de ontvangst was.
Als je nog niet enthousiast was, of nog niet kende, dan werd je wel enthousiast.
Je waant je thuis in een verrassende wereld en toch op je wenken bediend.
Mooie ervaring.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 09:27

Bedankt voor de review en graag weer tot de volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 09:27
profiel foto
Martink
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  22-05-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 1 Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht - MeetingReview - Review foto 2

Prachtige locatie en zalen
Theater cascade heeft een gezellige loungebar en prachtige theaterzaal met perfect geluid.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 09:27

Bedankt voor de review en graag weer tot de volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 09:27
profiel foto
wicovanhelden
Wididi BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  08-05-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Super locatie.
Gewoon perfect geregeld. Aandacht van de manager zelf. Attente medewerkers. Lekkere koffie. Top ochtend op een top locatie. Absolute aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-09-2014 09:28

Bedankt voor de review en graag weer tot de volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 01-09-2014 09:28
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle