Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Schrijf review
Reviewscore
9,2
Reviews: 161



Cultureel Centrum Cascade, één van de drie locaties van Stichting Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht, is een veelzijdige locatie met tien zalen variërend in capaciteit van tot 550 personen.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en voorzieningen. Hierdoor is Cascade uitermate geschikt is voor uw:
- Congres
- Training of cursus
- Presentatie of klanten dag
- Vergadering
- Evenement
- Feestavond
- Receptie
- Theater of film avond
- Netwerkborrel

Stichting Cascade wordt door vele zakelijke en particulieren gezelschappen geroemd om haar flexibiliteit en uitstekende service. Er wordt op alle vlakken meegedacht met de huurder. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan de uitvoering en indien gewenst zelfs de evaluatie.

Er zijn ALL IN arrangementen beschikbaar, maar in het maatwerk komt de expertise van het personeel pas echt tot zijn recht. Ook wat betreft het prijskaartje kunt u bij Stichting Cascade goed terecht. Het is een stuk goedkoper dan een hotel, maar u ontvangt wel de service, kwaliteit en flexibiliteit die het voor uzelf en uw gasten een perfecte bijeenkomst maken.

Cultureel Centrum Cascade is centraal gelegen tussen de A15 en A16, heeft een bushalte voor de deur en heeft een grote hoeveelheid gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Hierdoor blijven parkeerkosten voor u en uw gasten uitgespaard.

Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 165,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 550
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type:

Bar, Bioscoop, Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Bibliotheek, Partycentrum, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor:

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Door verhuringen/theater ook vaak ruimer geopend op bijvoorbeeld zaterdag en zondag. Met vakanties en feestdagen soms beperkter geopend.


Sociale media


Ontbijt -
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van de catering. Samen met onze partners kan vrijwel alles voor u verzorgd worden.
Wij maken graag een voorstel op maat, maar er zijn ook vele standaard mogelijkheden. Bekijk hiervoor de website van Stichting Cascade.

U kunt bij een vergadering of training kiezen uit vijf standaard horeca vergaderarrangementen, of ervoor kiezen de invulling zelf samen te stellen. Op basis van nacalculatie plaatsen wij dan bijvoorbeeld kannen koffie / thee en flesjes frisdrank in de zaal. Daarnaast kunt u dan ook nog kiezen voor een standaard broodjesbuffet of een volledig op uw wensen afgestelde lunchmaaltijd. Wij zorgen graag voor een passend aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement op maat voor u gemaakt, ontvangst met koffie, thee en gebakjes met daarop uw logo of een dinerbuffet met alleen de gerechten die u het lekkerst vindt.

Wilt u een totaalpakket voor een vergaderarrangement inclusief zaalhuur en audiovisuele middelen, dan is ook dat mogelijk. Onze all-in vergader arrangementen geven u een vaste prijs per persoon voor al deze zaken.

Wilt u een naborrel toevoegen aan uw bijeenkomst? Of denkt u aan een netwerkborrel, een personeelsfeest of een afscheidsreceptie? Ook daarvoor bieden wij een grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Er zijn diverse receptiearrangementen, maar ook hier is het mogelijk om volledig op basis van uw wensen een aan passend aanbod samen te stellen. Van bier met bitterballen en pinda’s, tot luxe koude en warme hapjes met champagne.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Technische cursussen van ROVC
 Elseline van der Vegt, Cursuscoördinator bij ROVC
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-12-2017

ROVC organiseert al jaren technische cursussen in Cascade
De samenwerking met Cultureel Centrum Cascade verloopt uitermate prettig.
De locatie is telefonisch goed bereikbaar en er wordt altijd meegedacht voor een passende oplossing.
Prijs kwaliteitsverhouding is goed en de service is keurig.

  Vergadering VVE Het Ravelijn
 VvE “Het Ravelijn”, Hans G.J. Meester (secretaris)
 Overig genoemd in testimonial
Bron  :  Email
Datum  :  23-05-2017

Een dag voorafgaand aan genoemde vergadering heb ik mij nog op de hoogte gesteld aangaande een mogelijkheid om een bloemetje en twee cadeaus even uit het zicht te kunnen plaatsen tot aan de overhandiging gedurende de vergadering van onze VvE. Ik werd daarbij heel netjes te woord gestaan en geholpen. De avond van de vergadering was ook goed aangeduid via het scherm. De indeling van de zaal was ook perfect en exact ingedeeld zoals verzocht. Koffie en thee was ook perfect geregeld. De muntjes voor de consumpties na de vergadering werden mij ook op tijd overhandigd. Kan alleen maar melden dat het allemaal UITSTEKEND geregeld was. Onze complimenten.

Vriendelijke groet,
Hans G.J. Meester (secretaris)
Namen het bestuur
VvE “Het Ravelijn”

  theaterarrangement bij voorstelling
 Werkgevers Drechtsteden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-05-2017

Beste Aafke,

We hebben een geweldig leuke avond gehad vorige week vrijdag. Het gezelschap was erg leuk "Op sterk water" maar ik kende ze al dus was daarover niet verbaasd.
De bediening in de zaal was uitstekend, voorkomend en vriendelijk.

Kortom voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,
Barbara Keuzenkamp
Secretaris Werkgevers Drechtsteden

 Informatieavond
 Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-04-2017

De samenwerking was supergoed.
Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de avond zelf.
Professioneel en ter zake kundig.
Op alle vlakken een dikke 9.

 Post NL werkbespreking
 Post NL, Ruud Scherpers, Teamleider
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-03-2017

De reservering, de gastvrijheid, vriendelijk personeel, inrichting van de zaal, de bediening rond om de koffie, op alle fronten prima geregeld.

Een aanrader voor iedereen!

 Voorstellingen februari en maart 2017
 Develsteincollege, Suus van Driel, Dramadocente
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-03-2017

Devesltein Speelt

Voor het derde jaar met de examenvoorstelling in Cascade. Inmiddels vertrouwd met de zaal, de medewerkers en de sfeer. Het voelt werkelijk als thuiskomen om daar met de groep twee voor ons spannende dagen door te brengen.
Hulde voor de techniek mannen die altijd de rust bewaren en voor elk probleem een oplossing verzinnen.

Hulde voor de catering die op tijd ons buffet t had klaargezet waar we van gesmuld hebben.
Alle praktische zaken zijn goed af te stemmen met medewerkers tijdens het boekingsproces maar ook op de dagen zelf.
Wij zijn heel blij dat we Cascade inmiddels als vaste speelplek hebben, we zouden niet anders meer willen.
Volgend jaar weer!

 Lezing Natuurgeneeskunde
 Patanjali Yogacentrum
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-03-2017

Wij zijn uitermate tevreden over de locatie en de geboden mogelijkheden.
Wij hadden het probleem dat de spreker een verouderde laptop bij zich had met een niet passende kabel. Dit probleem werd echter snel en goed opgelost door een medewerker van u. Iedereen weer blij!!!

 Patrimonium personeelsuitje
 Woonvereniging Patrimonium Barendrecht, Joleen Ista (directiesecretaresse)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-11-2016

Met collega’s en kinderen zijn we bij Cascade naar een sinterklaasvoorstelling geweest. Cascade dacht vooraf goed mee over de inrichting van ons evenement en ook op de dag zelf was alles goed geregeld! Dikke pluim en zeker een aanrader!

 Joke van der Ark
 Joke van der Ark (schrijfster)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-09-2016

Op zaterdagmiddag 17 september heb ik in 5 van mijn kinderboeken gepresenteerd in de Cascadezaal. De kinderen van het Theaterhuis Drechtsteden speelden ter gelegenheid daarvan een aantal items uit de verhalen na. Alles is prima verlopen. Speciale complimenten voor de mannen van de techniek zijn hier zeker op z’n plaats. Ook de medewerkers van Café BOVEN verdienen een compliment. Zij hebben terwijl de voorstelling aan de gang was alle boeken keuring voor mij uitgestald zodat na afloop de verkoop meteen kon beginnen.

Video:
https://www.facebook.com/WeekbladDeBrug/videos/1111430945613724/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137
en van Theaterhuis op
https://www.facebook.com/Theaterhuis-Drechtsteden-1443897359263188/

 Marlies Schram
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  26-04-2016

Receptie dinsdagmiddag 26 april, Marlies Schram.
“Graag wil ik jullie heel hartelijk danken voor het mooie handdoekje dat ik mocht ontvangen van jullie, naar aanleiding van het ontvangen van een koninklijke onderscheiding die ochtend. Mijn familie bood mij een receptie aan, tegelijkertijd met Herman Jonker die ook werd onderscheiden.

Het is een topdag geworden voor mij mede door de feestelijke sfeer in de grote zaal en later ook in de andere zaal waar de receptie plaatsvond.

Hartelijk dank nogmaals voor de leuke attentie. “

 Jaap Kuipers, Personeelsvereniging Rabobank Drechtsteden
 Rabobank Drechtsteden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  21-11-2015

We zijn zeer tevreden over locatie, voorzieningen en service.
We hebben een leuk Sinterklaasfeest gevierd en uitsluitend positieve reacties gekregen.
Bedankt voor de organisatie namens de PV van Rabobank Drechtsteden.

 Familie Goldman
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  27-06-2015

Per e-mail ontvangen betreffende dit feest:

“Een mailtje om U te vertellen dat wij U heel hartelijk dank zeggen voor de meer dan voortreffelijke wijze waarop U alles voor ons geregeld heeft. De zaal, de bloemen op de tafels, de versnaperingen en de dranken waren prima. De dames van de bediening waren erg vriendelijk en attent. Kortom : het was een bijzonder geslaagde avond. Nogmaals heel hartelijk dank.”

 Monique
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-08-2015

Reactie via de e-mail ontvangen over Surpriseparty:

“Het was geweldig!!! Wat een feest!! Beter had het niet kunnen zijn, de verrassing was groot en mijn man was helemaal overdonderd en vond het fantastisch. We hebben alleen maar complimenten gekregen voor het feest. DJ Wicky was heel goed, heeft super gedraaid, alles klopte, een echte aanrader!!

Ook de bediening was heel goed, alles verliep zo soepel, ze hebben heel hard gewerkt daarom ook hiervoor ons compliment.

Kortom: we hebben genoten en kunnen terug kijken op een meer dan geslaagde avond.

De combinatie zaal, inrichting (lounge), dakterras was wat ons betreft een hele goede combi, we hadden wel heel veel geluk met het mooie weer, en doordat de deuren open konden blijven werd het binnen niet te warm.

Kortom; alle lof. Ik ben heel blij dat ik bij jullie binnen ben gestapt om eens een praatje te maken over de mogelijkheden, mijn complimenten. Bedankt voor het op de juiste manier invulling geven van deze avond en voor het verzorgen van een zeer geslaagde avond.”

 Christa en Hans
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  29-05-2015

Reactie via de e-mail ontvangen over de bruiloft van Christa en Hans:

“We willen je nog heel hartelijk bedanken voor t enorm mooie feest wat we in Cascade hebben kunnen vieren. Je had het echt super geregeld! Zal echt een ieder aanraden om ook een feest bij jullie te vieren. Het eten was goed! De zaal was erg leuk versierd en ingericht. Dank voor alles!”

 Haparko Cosmetics
 Haparko Cosmetics
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  09-06-2015

Per e-mail ontvingen wij:
Wij hebben echt een fantastische dag gehad en heel veel positieve reacties.
Deze dag was mede dankzij jullie een succes.

Terugblik:
Op 9 juni 2015 mochten wij in Cascade Haparko Cosmetics verwelkomen voor het 25 jarig jubileum van Malu Wilz. Maarliefst 160 gasten uit binnen en buitenland mochten die dag genieten van een uitgebreid programma. Centraal stond de make up en de producten van van Malu Wilz, maar er werd ook heerlijk gegeten (met dank aan Chez Heeren Jansen), gedronken en genoten. Er was een show met roofvogels, presentaties, demonstraties, dans en cabaret.

Stichting Cascade bedankt Haparko Cosmetics voor deze mooie samenwerking.

Impressie: https://www.facebook.com/HaparkoCosmetics/videos/vb.232993790151391/773026309481467/?type=2&theater

Scoreverdeling

Score 10
41%
Score 9
36%
Score 8
17%
Score 7
4%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-12-2017 10:05:27
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
15-12-2017 15:23:19
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
07-12-2017 12:37:13
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
07-12-2017 11:08:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-12-2017 10:43:24
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
07-12-2017 10:32:48
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-12-2017 10:20:59
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-12-2017 10:02:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-12-2017 10:01:29
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-12-2017 09:59:39
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-12-2017 09:59:29
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-12-2017 09:48:24
  2016 2017 2018 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 31 37 1 115
Aantal Quick Reviews 0 46 0 46
Totaal aantal reviews 31 83 1 161
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,3 9,0 9,2
Gemiddelde score zaal 9,0 9,4 9,0 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,3 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking 9,2 9,6 9,0 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,4 9,0 9.2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9.2 - 9.2
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,2
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie