• Dutch
  • English
ZAPP office
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,2
9,2
8,9
8,6
Reviewscore
9,0
Reviews 36
Reserveer nu!


Bahialaan 100
3065 WC, Rotterdam Toon ligging )
Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar
Type:
Congres- & vergaderlocatie, Kantoor
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop
Over de locatie:
Waarom vergaderen bij ZAPP? ZAPP Office is een modern, smaakvol ingericht pand op een toplokatie gelegen naast de A16, op 5 minuten lopen van metro Kralingse Zoom en dicht bij Rotterdam Centrum. Bij ZAPP office bent u geen nummer maar staat persoonlijke aandacht en service op maat centraal. Uw meeting combineren met een lunch of borrel? Andere wensen? Vertel het ons en wij regelen het. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons terras aan het water. En wij hebben volop parkeergelegenheid!

Wij bieden een viertal vergaderruimtes aan die voor verschillende doeleinden geschikt zijn, tegen aantrekkelijke tarieven en met gratis wifi.

Onze Boardroom is een modern ingerichte, formelere ruimte voorzien van een beeldscherm en geschikt voor maximaal 12 personen. Koffie, thee en water en gebruik van het beeldscherm zijn bij deze ruimte inbegrepen. Uitermate geschikt voor oa. presentaties, trainingen of brainstormsessies.

Voor een meeting in informele sfeer is onze knusse Red room een aanrader.

Verder bieden wij de Yellow room en de Gold room aan, twee mooie ruimten waar u met elkaar om de tafel kunt. Red, Yellow en Gold zijn geschikt voor 2 tot 8 personen.

ZAPP office biedt meer dan vergaderruimten. Zo kunt u uw meeting combineren met een paar uurtjes flexwerken. Naast flexwerkplekken en vergaderruimtes biedt ZAPP office kantoorruimtes aan in diverse afmetingen en met kortlopende huurcontracten. Huren kan al vanaf een maand!

Wilt u onze vergaderruimtes eens met eigen ogen zien? Wij geven u met veel plezier een rondleiding.
Openingstijden
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
Gesloten
Gesloten
Catering:
Huurt u onze boardroom, dan zijn koffie, thee en water inbegrepen in de prijs. Ook is het mogelijk extra's zoals een lunch, frisdrank of bijvoorbeeld een glas bubbels en een hartig hapje te reserveren. Geef uw wensen door en wij regelen het!

De prijs per Nespresso cupje is €1,00
De prijs per kan koffie is €9,00
Parkeermogelijkheden:
In de directe omgeving van ZAPP office kunt u gratis parkeren. Wenst u in onze eigen parkeergarage te staan, kan dat voor slechts 5 euro per auto.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 14 4 1 17 36
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 14 4 1 17 36
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 8,8 8,8 10,0 9,4 9,2
Gemiddelde score zaal 8,8 8,8 10,0 9,0 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 8,0 8,0 8,8 8,6
Gemiddelde score boeking 8,7 8,7 10,0 9,3 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 8,5 9,5 9,1 9.0
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,0
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Joao dos Santos Dionisio
JDS a&a
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  14-11-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Voor een bespreking met een cliënt van mij heb ik gebruik gemaakt van een meeting room van Zapp office. Mijn cliënt was zeer te spreken over de ontvangst door de receptie, de locatie en inrichting van de zaal.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-11-2017 11:47

Beste Joao,

Hartelijk dank, fijn dat je cliënt tevreden was!

vriendelijke groeten,
Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 14-11-2017 11:47
profiel foto
Ruud Jonkers
Rijnmond Coaching
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 7 -
Meetingdatum:  07-11-2017
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0

Intake / sollicitatiegesprekken
Goed geregelde 1-2 tjes ontvangst en doorsturen sollicitanten

Reactie locatie
Datum reactie: 10-11-2017 11:23

Hoi Ruud,

Hartelijk bedankt voor je review!

Met vriendelijke groet,
Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 10-11-2017 11:23
profiel foto
Pieter Ezinga
Rotrip
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 10 9 9
Meetingdatum:  17-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Voor herhaling vatbaar
Boardroom gehuurd voor een zakelijke afspraak. Door de centrale ligging aan ring Rotterdam was deze locatie voor onze gasten zeer goed bereikbaar. De ontvangst was professioneel. Wij gaan vaker gebruikmaken van deze locatie, het is ideaal om de flexibiliteit te hebben van een goede vergaderlocatie, zonder vast te zitten aan een duur huurcontract.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 14:29

Bedankt Pieter!

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 14:29
profiel foto
Marc van Schaik
Van Schaik Services
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  24-10-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

training bedrijfshulpverlening
Fijne locatie!
Goed bereikbaar.
Vriendelijke ontvangt en goede begeleiding!
Een nette zaal met goed daglicht en een fijn scherm
om mee te presenteren.

Graag tot de volgende keer!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 09:40

Hi Marc,

Bedankt! Fijn dat de ruimte goed is bevallen en tot ziens op de volgende BHV cursus.

Hartelijke groeten,
Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 09:40
profiel foto
Merijn de Bresser
Sundio Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  27-10-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

BHV training
Ik heb regelmatig van deze ruimte binnen Zapp gebruik gemaakt. Zowel gehuurd, als gast tijdens een training.
De board room is comfortabel, ruim en mooi ingericht.
Ook de koffie is heerlijk:)
Een echte aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 27-10-2017 17:20

Dank je voor je mooie review Merijn! Fijn dat je de ruimte prettig vindt. En dat de koffie smaakt :-).

Laatst gewijzigd op: 27-10-2017 17:20
profiel foto
Manuela Stoter
Sundio Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  27-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

ZAPP Office Meeting Room
De ontvangst was zeer vriendelijk. De zalen zijn comfortabel en mooi ingericht met een Nespresso in de hal. De koffie, thee, water en de lunch worden goed geregeld. De locatie is vanaf Kralingse Zoom in ca 7 minuten te voet bereikbaar, ook zijn er genoeg parkeerplekken.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 09:41

Hi Manuela,

Hartelijk bedankt voor je mooie review!

Groeten,
Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 09:41
profiel foto
Theo Goutier
N-Igma Consultants B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 8 7
Meetingdatum:  27-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

DOBILO
Prettige ontvangst en begeleiding door Elvira!

Komen zeker nog eens voor een meeting te houden.

Theo Goutier

Reactie locatie
Datum reactie: 27-10-2017 12:46

Goedemiddag Theo,

Hartelijk dank voor je review! Je bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 27-10-2017 12:46
profiel foto
Judith Eyck
Vakanties.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 8 8
Meetingdatum:  18-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 27-10-2017 10:05

Hoi Judith,

Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent!

Vriendelijke groeten,
Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 27-10-2017 10:05
profiel foto
Pauline van den Hoek
Van den Hoek Advocatuur
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-10-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Centrale ligging mooie ruimtes
Goede service, professionele uitstraling. De locatie is centraal en de werkruimtes/spreekkamers professioneel en eigentijds. Er heerst een relaxte werksfeer. Mijn cliënten zijn altijd heel enthousiast over het pand!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-10-2017 10:53

Wow wat een mooie beoordeling! Tot maandag Pauline!

Laatst gewijzigd op: 18-10-2017 10:53
profiel foto
Rick van Nispen
Pimm Solutions
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 7
Meetingdatum:  25-09-2017
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Prima plek, goede te bereujken, mooie ruimte (Gold Room)
Prima plek, goede te bereujken, mooie ruimte (Gold Room)

Reactie locatie
Datum reactie: 28-09-2017 09:42

Beste meneer Van Nispen,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en onze Gold Room.
Dank voor uw bezoek en uw review!
We zien u graag weer een volgende keer.

Vriendelijke groet,
het ZAPP team

Laatst gewijzigd op: 28-09-2017 09:42
profiel foto
Thomas Fleu
Code Connect
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 -
Meetingdatum:  21-09-2017
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0

Goed te bereiken flexwerkplek met aangenaam werkklimaat

Reactie locatie
Datum reactie: 28-09-2017 09:43

Beste meneer Fleu,

Wat fijn dat u prettige heeft kunnen flexwerken bij ZAPP office!
We zien u graag weer een volgende keer.

Vriendelijke groet,
het ZAPP Team

Laatst gewijzigd op: 28-09-2017 09:43
profiel foto
Willeke Both
Verander Verzuim
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 -
Meetingdatum:  15-09-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 28-09-2017 09:45

Beste mevrouw Both,

Fijn dat u zo tevreden bent over onze locatie en vergaderzaal!

We zien u graag weer een volgende keer :)

Vriendelijke groeten,
het ZAPP team

Laatst gewijzigd op: 28-09-2017 09:45
profiel foto
Hanneke Nolet
Gemeente Rotterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  29-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


De ontvangst was aller vriendelijkst. De zalen waren mooie ingericht, comfortabel en voorzien van alles, tot aan een Nespresso apparaat toe.
De koffie, thee, water en de lunch waren goed geregeld.
De locatie is vanaf Kralingse Zoom met de shuttle goed bereikbaar, ook zijn er genoeg parkeerplekken.

Reactie locatie
Datum reactie: 02-08-2017 11:29

Bedankt voor de mooie review! We hebben jullie met plezier ontvangen en kijken uit naar een volgende keer!

Vriendelijke groeten, Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 02-08-2017 11:29
profiel foto
Suzanne Romein
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  16-02-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Ideale oplossing voor externe vergaderingen
Regelmatig boek ik een ruimte bij Zapp, goede ligging, mooie prijzen en prima faciliteiten.
Boeken en wijzigen kan gemakkelijk via site en mail. Snel antwoord en vriendelijke medewerkers.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2017 16:30

Fijn dat we u geregeld bij ZAPP office terug zien. Dank voor de mooie review.
Graag tot de volgende keer,
Vriendelijke groet,
team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 16-02-2017 16:30
profiel foto
Mark van Linden
Straight Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  08-02-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Boardroom Zapp
Proma ruimte met professionele uitstraling. Goede faciliteite, prima klimaatbeheersing en ruim voldoende privacy / geen verstoringen.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2017 11:32

Beste meneer Van Linden,

Dank voor uw bezoek aan ZAPP office. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de ruimte.
Graag tot een volgende keer,

Team ZAPP office

Laatst gewijzigd op: 16-02-2017 11:32
profiel foto
Vivianne kroone
V. Kroone
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  10-02-2017
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Geschikte coachingsruimte
Vanmorgen gebruik gemaakt van de nieuwe Coach Room bij ZAPP office. Een fijne ruimte, voorzien van alle benodigdheden. Ook de flipover werd na even vragen neergezet.

De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als OV. Mijn bezoek is netjes ontvangen bij de receptie.
Er is goede koffie aanwezig tegen betaling. Erg tevreden over deze coachingsruimte en over de communicatie met ZAPP. De volgende keer maak ik opnieuw gebruik van deze ruimte.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-02-2017 10:08

Bedankt Vivianne, leuk dat je enthousiast bent. Tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 13-02-2017 10:08
profiel foto
Jaron Az
Arpha
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  30-01-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Mooi pand en top locatie
Vriendelijk en professioneel ontvangst, ook voor de gasten. Mooi pand en fijne vergaderruimte. Aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-01-2017 10:41

wat een mooie review! Dankjewel Jaron!

Laatst gewijzigd op: 30-01-2017 10:41
profiel foto
Mark Boonstra
MrpBone
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 8
Meetingdatum:  15-08-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


De koffie mocht wat warmer en uiteraard liever de nespresso op de gang ((-:
De rest was TOP!

(Ik zou op de site ook duidelijk vermelden dat parkeren gratis is.)

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-08-2016 08:36
profiel foto
Enno Aerts
XoomIn
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  27-11-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Boardroom
Voor de workshop *Personal Branding van XoomIn is de Boardroom van ZAPP Office een zeer geschikte ruimte. Licht, ruim en van alle nodige faciliteiten voorzien. De locatie zelf is goed bereikbaar met het ov of de auto. Aan alle vooraf gevraagde wensen was voldaan, zodat de workshop goed gegeven kon worden. De kantine is een fijne plek om te lunchen. Van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht. En niet te vergeten de prima personele inzet tijdens de dag. Op elke vraag werd attent gereageerd. Kortom in 2016 kom ik met veel plezier de workshop nog een aantal keren geven in de Boardroom van ZAPP Office.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-12-2015 09:59

Beste meneer Aerts,

Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat we u in 2016 weer kunnen verwachten, zodat u uw workshop weer kunt geven.
Het team van ZAPP office wenst u een prettige dag!

Laatst gewijzigd op: 03-12-2015 09:59
profiel foto
Frans Alpenland Holding GmbH
AlpenlandGMBH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  08-10-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Keurig nette presentatie ruimte
Perfecte locatie en nette ontvangst met goede secretariële ondersteuning . Groot beeldscherm en prima vergaderstoelen in een professionele ruimte!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-10-2015 13:50

Bedankt Frans, goed te lezen dat alles naar wens is geweest.

Laatst gewijzigd op: 13-10-2015 13:50
profiel foto
Iris Esser
Gemeente Rotterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 7 7 5
Meetingdatum:  28-05-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Catering
Naar wat ik heb vernomen van mijn collega's, is het met de catering niet helemaal naar wens verlopen. Er moest gevraagd worden om thee en koffie i.p.v. dat het gereed stond.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 06-05-2015 19:25
profiel foto
Arjo Middelveld
De Computerwacht BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  05-03-2015
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0

Werkplek
Bij toeval ontdekte ik ZAPP Office, gelijk proberen. Ik had een werkplek nodig voor een paar uurtjes tussen afspraken door. Royale en veilige parkeerplaats, uitermate hartelijk ontvangst en 10 minuten na binnenkomst, inclusief kop koffie, aan de slag. Goed bureau, goede stoel, mooie ruimte, prima! Tot snel.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-03-2015 14:04

Bedankt voor je positieve review Arjo! Tot een volgend keer.

Laatst gewijzigd op: 06-03-2015 14:04
profiel foto
S. Meyer
Verantio Europe BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  09-12-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergaderruimte
Mooie ruimte. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Er is aan alles gedacht en bij vragen is men zeer behulpzaam bij het vinden van een passende oplossing.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 16:46

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 16:46
profiel foto
pavento
Pavento
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  04-12-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Leuke vergaderruimte's, voor veel doeleinden beschikbaar
Leuke workshop gehad bij ZAPP office. Hierbij weer veel opgestoken. Leuke ruimte's die je voor veel doeleinden kunt gebruiken. Aardige mensen en leuke contacten. Parkeerfaciliteiten zijn uitstekend.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-12-2014 16:46

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens bij ZAPP office!

Laatst gewijzigd op: 10-12-2014 16:46
profiel foto
John Oosthof
Voornenet
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  28-11-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 02-12-2014 12:45
profiel foto
De Haas Advocatuur
De Haas Advocatuur
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 7 8
Meetingdatum:  26-12-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

geschikt
Een goede workshop op een goede locatie en met een prettige sfeer. Die sfeer komt overal terug. Vandaar dat ik mij ook als huurder heb aangemeld.

Reactie locatie
Datum reactie: 02-12-2014 09:25

Dank je wel! Goed om te horen dat je de sfeer bij ZAPP prettig vindt. Succes met verhuizen naar je mooie 30m2 ruimte!

Laatst gewijzigd op: 02-12-2014 09:25
profiel foto
Surge
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  17-11-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
ZAPP office, Rotterdam - MeetingReview - Review foto 1

Mooie vergaderzaal, gratis parkeren, aardige mensen
Voor een vergadering konden wij terecht in de Boardroom, een erg mooie vergaderzaal die van alle gemakken was voorzien. O.a. een grote TV waar de laptop aan te hangen is, een Nespresso, snelle Wifi en goede tafels en stoelen. De dame van Zapp Office die ons hielp was ook erg attent en kwam een aantal keer vers water brengen.

Wat ons betreft een aanrader dus!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-11-2014 16:32

Graag gedaan hoor :-) Bedankt voor het reviewen!

Laatst gewijzigd op: 17-11-2014 16:32
profiel foto
Markvh
MvHMedia
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 -
Meetingdatum:  07-10-2014
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Verzorgde ruimte, goed ontvangst
Begin oktober heb ik alweer voor de vierde keer een ruimte gehuurd bij Zapp office.
Het is voor mij steeds een inspirerende ruimte om gasten te ontvangen en de lopende zaken mee door te nemen.
Van ontvangst tot aan de faciliteiten, alles is dik in orde. Goede Wifi verbinding, uitgebreide boardroom. Aan alle facetten is bij ZAPP office gedacht. Ik zou zeker in de toekomst vaker weer een flex plek huren om gasten uit te nodigen.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-10-2014 08:22

MvHMedia, dank voor jullie beoordeling en tot een volgend keer!

Laatst gewijzigd op: 20-10-2014 08:22
profiel foto
Koos Pulleman
NIBHV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 9 9
Meetingdatum:  13-10-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 20-10-2014 08:23

Bedankt voor de mooie beoordeling van onze Boardroom!

Laatst gewijzigd op: 20-10-2014 08:23
profiel foto
Het Funderingshuis
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 10 9
Meetingdatum:  19-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Yellow Room: prima vergaderruimte bij ZAPP office!
Voor een meeting met 5 man de Yellow Room geboekt voor 2 uurtjes. Was de 1e keer. Is het geld meer dan waard, je meeting krijgt meteen een boost. Prima ontvangst van gasten, goede ruimte niet te groot niet te klein, mooi en creatief ingericht, thee en koffie stonden in de ruimte klaar, ontspannen maar toch zakelijke sfeer. Makkelijk parkeren. Toevallig was er einde dag een borrel op het terras waar we mochten aanschuiven. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2014 08:52

Bedankt voor het beoordelen van onze Yellow Room, fijn dat het goed bevallen is! En leuk dat jullie nog even bleven borrelen!

Laatst gewijzigd op: 03-10-2014 08:52
profiel foto
basgeenen
Sundio Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  12-09-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte locatie voor overleg met uitgebreide voorzieningen
Voor een workshop met een behoorlijke groep collega's en partners (10) en ook partners op afstand die via video conferencing inbelden heeft deze locatie optimaal voorzien in onze behoefte. Voorzien van alle benodigde voorzieningen, plug and play, met een succesvolle workshop tot gevolg.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-09-2014 11:22

Hartelijk bedankt voor deze superfijne beoordeling!

Laatst gewijzigd op: 16-09-2014 11:22
profiel foto
Raymond
Checkdata
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  16-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Zakelijk, professioneel en gezellig
Mijn eerste indruk van Zapp Office was: 'hoe kan dit?' Zo'n mooie locatie in Rotterdam met goede, ruime gratis parkeerfaciliteiten (ook in de directe omgeving). Het pand is zakelijk maar vooral ook gezellig ingericht. Met veel ramen, licht en zelfs uitzicht op een stukje water en groen. De ontvangst is professioneel, persoonlijk en heel vriendelijk.
De vergaderruimtes zijn speels en functioneel ingericht. Er is duidelijk over nagedacht. Je voelt je direct thuis, net als je gast(en). Ik heb er al veel succesvolle gesprekken kunnen voeren en hoop er de komende tijd nog veel meer te kunnen voeren!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-09-2014 11:24

Wow wat een cijfers... Fijn dat je je thuis voelt bij ZAPP office!

Laatst gewijzigd op: 16-09-2014 11:24
profiel foto
irma.doze
Sundio
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  12-09-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 16-09-2014 09:28

Bedankt voor je mooie beoordeling, Irma!

Laatst gewijzigd op: 16-09-2014 09:28
profiel foto
checkdata
checkdata
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 7
Meetingdatum:  09-09-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
ZAPP office, Rotterdam - MeetingReview - Review foto 1


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 12-09-2014 15:31
profiel foto
Hoppaa
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 6
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0

Prima rustige flexwerkplek!
Toplocatie aan de A16 en dichtbij centrum Rotterdam. Gratis parkeren. Creatief zakelijke omgeving. Rustige flexplekken, geen horeca achtige toestanden. Plug & Play. Flexibel personeel, faciliterend op al mijn verzoeken. Kwam op de dag zelf van boeking werken. Tip: Catering voor nu niet beschikbaar op die korte termijn, wel als je het een dag van te voren aangeeft. Maar supermarkt op 5min. loopafstand was prima. Verder heerlijke Nespresso koffie :-)

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 11-09-2014 16:26
profiel foto
Obvion
Obvion
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-09-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrij, moderne omgeving, mooie ruimte, goed bereikbaar
Twee middagen gebruik gemaakt van de boardroom. Mooie ruime zaal, modern en sfeervol. Een klein aandachtspuntje, men werkt met een HDMI aansluiting voor het grote scherm, de meeste laptops beschikken nog over VGA. Zorg voor de juiste verloopkabel. Goede service en ondersteuning.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-09-2014 17:12

Ondanks wat troubles met het aansluiten van de laptop toch een heel mooie beoordeling. Superbedankt daarvoor! Enne...het juiste kabeltje hebben we direct geregeld, dus een volgend keer écht plug&play.

Laatst gewijzigd op: 11-09-2014 17:12
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle