De Slaapfabriek
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,6
9,4
9,4
9,6
Reviewscore
9,5
Reviews 47
Aanvraag


De Zanden 47
7395 PA, Teuge Toon ligging )
Vergaderen in Teuge

Dat kan! Precies tussen Apeldoorn en Deventer ligt Teuge. Vliegveld Teuge is één van de General Aviation vliegveld in ons land. Het vliegveld mag worden gebruikt voor zweefvliegers en parachutisten. Durft u ook een sprong te maken met uw team?

Vergaderlocatie exclusief voor uw gezelschap

Geen andere gasten, alleen uw eigen groep. Een “private” hotel, waar u na het vergaderen blijft overnachten. Onze unieke locatie beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers en een grote vergaderruimte met loungehoek en keuken. De glazen pui zorgt voor veel daglicht. Binnen loopt naadloos over in buiten, waar een heerlijk terras tot uw beschikking staat.

Inspirerend vergaderen in de huiskamer

De sfeer is informeel en ontspannen. Vergaderen of een training geven in de huiskamer op professionele wijze. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor versgebakken koekjes en een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. vers gezet nu eenmaal het lekkerst is. Als u in het kader van teambuilding, coaching of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook. Onze locatie is ook te huur als luxe groepsaccommodatie.

Auto of privejet?

Komt u met de auto? Die kan voor de deur geparkeerd worden. Net als uw privé jet trouwens (nou ja, niet helemaal voor de deur..). Het locale vliegveld ligt op steenworp afstand en biedt, ook wanneer u niet met uw eigen jet arriveert, de mogelijkheid om een leuke rondvlucht te maken. Bovendien biedt de Veluwe een prachtige omgeving om ook even de benen te strekken. Ons partnerprogramma biedt daarvoor de meest verrassende buitenactiviteiten. Stijlvol vergaderen en overnachten op de Veluwe? Beleef het zelf!

Vergaderarrangementen

Elke vergadering kunnen we op maat voor u organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met extra wensen. De arrangementen zijn geldig van maandag t/m donderdag.
Type:
Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Woonhuis, Industriële locatie, Buitenlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
U kunt ons altijd even bellen als u informatie wenst. Wij wonen naast het hotel. Vanaf nu organiseren wij ook dagvergaderingen (zonder overnachting). Vanaf 6 personen incl. lunch koffie/thee en zaalhuur 65,00 p.p. ex BTW
Sociale media:
Catering:
Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor versgebakken koekjes en een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. vers gezet nu eenmaal het lekkerst is. Als u in het kader van teambuilding, coaching of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook.
Parkeermogelijkheden:
Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 14 6 13 11 47
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 14 6 13 11 47
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,9 9,5 9,2 9,5 9,4
Gemiddelde score zaal 9,9 9,3 9,5 9,3 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,9 9,2 9,5 9,6 9,6
Gemiddelde score boeking 9,9 9,0 9,6 9,6 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,9 9,3 9,4 9,5 9.5
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,5
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Mark Brouwer
Comafin Franchise BV - Thuisin
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  12-09-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Super locatie, geweldige verzorging
Wij hebben met ons bedrijf een tweedaagse vergadering georganiseerd met een aantal klanten,
De ambiance van de slaapfabriek is uitstekend. vergaderruimte geeft een warm gevoel. Slaapkamers in een woord uitstekend en verrassend.
Ontbijt ten lunch genuttigd. Ook dit was prima! Niks klef broodje ham of kaas maar oerbrood beeld met fijne vleeswaren, zalige salades en kakelverse tonijnsalade.

Wij komen hier terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-09-2017 11:35

WOW Super gaaf dank je wel Mark en ik zal de complimenten ook aan Virginie geven. Graag tot de volgende keer en fijn weekend.
Marjo

Laatst gewijzigd op: 15-09-2017 11:35
profiel foto
Rick Van Nuland
Lygature
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 9 7 9
Meetingdatum:  01-09-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Super voor kleiner gezelschap
Een overnachting en een middag en een ochtend naar volle tevredenheid vergaderd bij de slaapfabriek. Zeer ruime en luxe kamers, en prettige gastvrouw, goede verzorging zorgen voor een vergadering in een prettige sfeer. De kleinschaligheid was voor ons duidelijk een pre. Zeer aan te raden!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-09-2017 07:59

Super bedankt Rick dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Ik zie jullie graag nog een keer terug en wie weet dan in de nieuwe vergaderfabriek!

Laatst gewijzigd op: 05-09-2017 07:59
profiel foto
Oscar Wildschut
Innerlijkinzicht.com
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 -
Meetingdatum:  05-07-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prima groepslocatie!
We hebben hier weer 2 fijne dagen doorgebracht. Fijn ook dat er wat buitenruimte is voor de activiteit die we daar wilden doen. Heerlijk om de hele locatie als groep exclusief te hebben. Dat geeft een vrij gevoel (t.o.v. Bijvoorbeeld een hotel). We komen hier graag weer!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-07-2017 19:33

Super Oscar dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en dank je wel voor de mooie review!!! Tot snel weer

Laatst gewijzigd op: 19-07-2017 19:33
profiel foto
Joanna Klaver
SIDN
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  08-05-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Top verzorgd!
Tijdens onze tweedaagse teambuilding heeft het ons aan niets ontbroken. Zeer verzorgde, moderne accomodatie. Met zorg ingericht en van alle gemakken voorzien. De gastvrouw was altijd in de buurt voor als we iets nodig hadden en heeft alles top verzorgd, van de borrel tot het ontbijt en de lunch.
We komen hier zeker terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-06-2017 15:21

Super leuk en wie weet lukt het dan al in onze nieuwe vergaderfabriek 3 D . Graag tot een volgende keer en het was superleuk dat jullie er waren!

Laatst gewijzigd op: 15-06-2017 15:21
profiel foto
Patrica van den Ham
Achmea
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  13-06-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

24-uurs bijeenkomst
De slaapfabriek bevalt ons heel goed; mooie vergaderlocatie en prima kamers.

Catering en service van de gastvrouw op de locatie is top!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-06-2017 10:18

Helemaal super!! tot in september ":)

Laatst gewijzigd op: 15-06-2017 10:18
profiel foto
Judith Bodife
NVO Oost
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  23-05-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Ga zo door echt super

Reactie locatie
Datum reactie: 26-05-2017 13:20

Heel graag!! en kom zeker nog een keer terug... Ik hoop dan in de nieuwe locatie.

Laatst gewijzigd op: 26-05-2017 13:20
profiel foto
Johan Dijkgraaf
Dijkgraaf Reinders
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  25-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Passie!
Prachtige locatie + zaal maar nog prettiger een passievolle onderneemster met gastvrijheid in haar genen!

Reactie locatie
Datum reactie: 28-04-2017 12:26

Beste Johan
enorm bedankt voor het schrijven van deze mooie review en dat je daarvoor de moeite hebt genomen. Heel erg leuk dat jullie bij ons waren en graag tot een volgende keer wellicht in het nieuwe gebouw! heel veel succes met alles.

Laatst gewijzigd op: 28-04-2017 12:26
profiel foto
Henk Vermaas
Dijkgraaf Reinders BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  25-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

buitengewoon
Wat een verademing om zo gefaciliteerd te worden.
De warme gastvrijheid, het meedenken en betrokkenheid van Marjo is samen te vatten in één woord OPRECHTE BELANGSTELLING! voor haar gasten.

Reactie locatie
Datum reactie: 28-04-2017 12:25

Beste Henk
enorm bedankt voor het schrijven van deze mooie review en dat je daarvoor de moeite hebt genomen. Heel veel succes met alle ontwikkelingen en graag tot een volgende keer!!

Laatst gewijzigd op: 28-04-2017 12:25
profiel foto
Marijke Van Holland
Viva! Zorggroep
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  06-02-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima locatie met dito verzorging
Vanaf het eerste - mail - contact tot aan de afsluiting van de bijeenkomst is er goed contact geweest. Vanuit De Slaapfabriek worden verduidelijkende vragen gesteld over wat we precies wilden, zodat de bijeenkomst zou verlopen zoals we dat voor ogen hadden. En dat is prima gelukt!
Aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-02-2017 10:43

Beste Marijke dat is geheel wederzijds, we hebben samen heel fijn contact gehad en alles goed doorgesproken. Enorm bedankt voor de mooie review en heel graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 08-02-2017 10:43
profiel foto
Sharmen Mijnals
ABN AMRO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-02-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Topper!
Een echte aanrader voor zakelijk gebruik en wellicht ook privé te boeken. Heerlijk gegeten, geslapen als een roos. Top!!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-02-2017 14:46

Reuze bedankt Sharmen voor dit fantastische cijfer!! Graag tot een volgende keer en veel beterschap met de hoest. (en... niemand heeft er last van gehad :))

Laatst gewijzigd op: 05-02-2017 14:46
profiel foto
Marga Roosien
Telindus
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  12-01-2017
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Fantastische locatie!
Prachtige locatie, goed aan te rijden, eigen parkeerplaatsen. Zowel geschikt voor zakelijke als voor privé bijeenkomsten. Zeer goed geleid door eigenaresse Marjo. Je wordt volkomen in de watten gelegd qua eten en drinken, maar er is tevens een zeer goed uitgeruste keuken voor het geval je zelf wilt koken. Mooie, ruime slaapkamers in diverse thema's met goed sanitair. Kortom, een juweeltje in Teuge!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-01-2017 10:22

Beste Marga, dank je wel voor deze mooie reactie en fijn dat jullie het zo goed hebben gehad! Met als extra cadeautje de sneeuw op donderdagavond en het haardvuurtje :) Graag tot een volgende keer!!
Marjo

Laatst gewijzigd op: 16-01-2017 10:22
profiel foto
Joost van Bommel
SMC Consultancy BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  09-12-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

HEI-dag 2016
In een zeer ontspannen sfeer een heidag gehad waarin het aan niets ontbrak. Goede ontvangst mooie kamers, verrassende catering, dus niet niet de standaard hapjes, nee echt wel bijzonder en erg lekker. Een absolute aanrader en we komen zeker terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-12-2016 11:46

Dank je wel Joost en heel erg bedankt voor jullie bezoek. Geniet van de mooie dagen die komen en een heel succesvol 2017! Graag tot volgend jaar :)

Laatst gewijzigd op: 12-12-2016 11:46
profiel foto
Sandra de Weert
Koppert BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  15-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Succesvol lab retraite!
Wij hebben 2 dagen met ons team een retraite georganiseerd bij De Slaapfabriek. Fantastisch!
Locatie i super en het ontbreekt je aan niets. Eten is van zeer geode kwaliteit en alles is tot in de puntjes geregeld!

Voor herhaling vatbaar!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-11-2016 22:23

Fantastisch om te lezen Sandra!!! Veel succes met de samensmelting van het team en heel graag tot een volgende keer.

Laatst gewijzigd op: 17-11-2016 22:23
profiel foto
Rolf Nijdam
Facility Management Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  27-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Ideaal voor hei-sessie
Onze hei-sessie hebben we doorgebracht bij Slaapfabriek. Ideaal omdat je zowel vergaderen, overnachten, eten (samen koken) en ontspanning mooi kunt combineren op deze locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-11-2016 12:57

Dank je wel Rolf voor de mooie reactie en succes met jullie evenement en graag tot een volgende keer...wie weet in het 3D :) geprinte gebouw

Laatst gewijzigd op: 04-11-2016 12:57
profiel foto
Nathalie Malherbe
VBO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  13-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergaderen in andere sfeer
Mooie buiten locatie. Prima verzorgde catering tijdens de vergadering. We hadden een lunch bij een restaurant wat niet op de plek van bestemming was, maar we kwamen niets te kort tijdens de vergadering. Koekjes, snoepjes, fruit en heerlijke verschillende soorten koffie. Het is vergaderen in huiselijke sfeer. Het lijkt wel of je in een woonkamer bent en in de pauzes wordt er een leuk muziekje opgezet wat past bij het seizoen. Een aanrader voor wie een keer op een andere manier wil vergaderen dan in een standaard zaaltje.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-11-2016 12:58

Super bedankt Nathalie!!! Veel succes met alles...

Laatst gewijzigd op: 04-11-2016 12:58
profiel foto
Lourens Lelij
Van der Lelij Vasrgoed
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  12-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
De Slaapfabriek, Teuge - MeetingReview - Review foto 1 De Slaapfabriek, Teuge - MeetingReview - Review foto 2 De Slaapfabriek, Teuge - MeetingReview - Review foto 3 De Slaapfabriek, Teuge - MeetingReview - Review foto 4

Toplocatie voor vergadering
De vergadering is mede door de geweldige en inspirerende inbreng van de eigenaren/medewerkers van de Slaapfabriek tot een overweldigend succes geworden.

Top voor vergaderen, voor slapen, relaxen en ontmoeten. Ook de omgeving heeft veel inspiratie door de aanwezigheid van een levendig vliegveld met goed restaurant in de directe omgeving.

Beslist de moeite van het overwegen waard! Boek maar gerust voor jouw meeting. Misschien komen we elkaar wel tegen.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-09-2016 12:12

Heel erg bedankt voor de mooie review en eerlijk is eerlijk die tiramisu was fantastisch!!! Super gemaakt.... te lekker om vanaf te blijven :) Graag tot een volgende keer en laten we hopen dat het dan misschien in het nieuwe 3D geprinte gebouw is dat zou toch geweldig zijn.. Heel veel succes met alles en graag tot ziens!!

Laatst gewijzigd op: 15-09-2016 12:12
profiel foto
Jolanda Goud
VBO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  12-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Top!
Al 1x eerder bij De Slaapfabriek geboekt en dat is toen al meer dan prima bevallen. Deze keer weer de bijeenkomst van onze besturen bij Marjo geboekt en .... wederom alles weer prima geregeld. Dus, op naar de volgende keer!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-09-2016 12:10

Heel graag Jolanda, en dan weer zulk mooi weer misschien iets minder warm... of wellicht in ons nieuwe gebouw volgend jaar?? Dank je wel voor je mooie reactie!

Laatst gewijzigd op: 15-09-2016 12:10
profiel foto
Manon Gaasbeek
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-05-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

De overtreffende trap van hospitality is ....
... De Slaapfabriek. Herken je het; je hebt hoge verwachtingen vanuit alle aanbevelingen en recencies. En zelfs dan overtreft de werkelijkheid alle verwachtingen...

De centrale - c.q. gezamenlijke ruimte leent zich perfect voor teamoverleggen. De ruimte inspireert en heeft alles in zich om heerlijk te overleggen. Tussendoor ontbreekt het je aan niets, op ieder moment van de dag is beschikbaar wat je je zo ongeveer aan eten en drinken bedenken kunt. We hebben op locatie zowel ontbijt, lunch als diner gebruikt. Alles in 1 woord 'geweldig'. Enid nadeel is dat je veel te veel eet ;-).

Een geweldige sfeer, eten en drinken, mooie ruime hotelkamers ... het is er allemaal en meer dan goed. Wat het voor ons echter helemaal maakte was de gastvrijheid. Van de ontvangst tot de allerlaatste minuut, Marjo was er voor ons. Een meer dan perfect staaltje van hospitality!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-05-2016 22:48

De overtreffende trap van complimenten is.... wat een geweldige review Manon, ik weet niet hoe ik je moet bedanken... ik ben zo ontzettend blij!! Dank je wel; super dank je wel, super super dank je wel! Heel graag tot een volgende keer en kunnen we dan ook weer dit weertje erbij hebben :)

Laatst gewijzigd op: 16-05-2016 22:48
profiel foto
Corine De Jonge
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  19-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Thuisgevoel
Op dinsdag 19 april hebben wij een bijeenkomst gehad bij de Slaapfabriek. Deze locatie had ik geboekt op aanraden van een collega. En mijn verwachtingen werden werkelijkheid. Het is een geweldige locatie, een heerlijk thuisgevoel, waardoor je een relaxte ontspannen bijeenkomst hebt. Alles was erg goed verzorgd en onze gastvrouw Marjo is een geweldig en gezellig mens! ze is geinteresseerd in iedereen en heet je van harte welkom bij ontvangst. Gedurende de dag is ze altijd in de buurt voor vragen en is zeer zorgzaam. al met al......"we komen zeker een keer terug!" een echte aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-04-2016 11:42

WOW Corine, ik ben er helemaal stil van .... dank je wel!!! en heel graag tot een volgende keer. Veel succes met alles. Fijn weekend, Marjo

Laatst gewijzigd op: 22-04-2016 11:42
profiel foto
Lous Houpt
ProRail
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 8
Meetingdatum:  08-03-2016
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Top nieuwe locatie
Voor onze 24 uur coaching sessie deze nieuwe locatie gevonden en dat is een perfecte keuze geweest. Een hartelijk welkom, prachtige hotelkamers en prima werkruimte en van alle gemakken voorzien.
Meteen een booking gedaan voor onze teamdagen.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-04-2016 11:43

Super Lous, dank je wel voor de mooie review en tot over 2 maanden...:)

Laatst gewijzigd op: 22-04-2016 11:43
profiel foto
M van de Geijn
Gemeente Oldebroek
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 10
Meetingdatum:  03-03-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Ontspannen vergaderen, stijlvolle hippe rustige accommodatie

Reactie locatie
Datum reactie: 04-03-2016 21:49

Super bedankt!! 2 hele gezellige dagen gehad

Laatst gewijzigd op: 04-03-2016 21:49
profiel foto
Nienke Schurink
mkbasics nl
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  19-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Toplocatie met huiskamergevoel
Mooie locatie, gastvrij. Modern ingerichte kamers met uitgebreid ontbijt, inclusief zelf gemaakte jam. Mooie ontbijt/vergaderruimte met daarbij een gezellige zithoek, waardoor je je echt thuis voelt. Een echte aanrader dus.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-02-2016 13:39

Dank voor je mooie en positieve reactie Nienke en graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 19-02-2016 13:39
profiel foto
Anita Meerenga
Albert Heijn Logistics
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  17-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

GEWELDIG ! Aanrader.!!
Met een team van 11 collega's hebben wij hier twee dagen doorgebracht. Geweldige, super ingerichte, ruime slaapkamers en één gezamenlijke ruimte waar het door de inrichting, ruimte en ruime hoeveelheid daglicht heerlijk overleggen is. In dezelfde ruimte ook een soort huiskamer gedeelte met TV, open haard en fijne banken. Hierdoor hebben wij overdag fijn kunnen overleggen en in de avond in een ontspannen sfeer de dag kunnen afsluiten.

Er was super catering: heerlijke zelfgemaakte lekkernijen in de vorm van cakes koeken en jam en daarnaast waren alle soorten frisdrank, wijn,bier gekoeld te pakken en stonden er her en der schaaltjes met snoep, koek, chips maar ook fruit,

De gastvrouw is een warm mens die precies aanvoelt wanneer ze wel of niet kan binnenlopen en haast ongemerkt ervoor zorgt dat wat gebruikt is weer aangevuld is. Daarnaast is ze bijzonder flexibel en denkt ze mee.

Lunch hebben we gebruikt bij take out en daar hebben we ook een rondleiding gehad over het vliegveld. Dineer hebben we gebruikt in the hangar ook dat een fijn en goed restaurant.

Echt een aanrader dus !!!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-02-2016 13:40

Heel erg bedankt voor je reactie Anita! Succes met je voet en graag tot een andere keer...

Laatst gewijzigd op: 19-02-2016 13:40
profiel foto
Jacqueline De Haar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  28-01-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Top!
Hier voor 2e keer verbleven (ook in 2015). 2 dagen inclusief overnachting verbleven met meerdere collega's. Ook nu weer het hotel geheel afgehuurd en eigen catering verzorgd. In de lichte, grote woonkamer ons zakelijke programma gedaan. Alle faciliteiten die je nodig hebt, zijn aanwezig. Ruimte groot genoeg om ook in aparte groepen of individueel bezig te zijn met opdrachten. Waar nodig staat gastvrouw Marjo voor je klaar. Kamers zijn groot en schoon met een heerlijk groot bed, heerlijk om jezelf even te kunnen terugtrekken. Heerlijke 2 dagen gehad, absoluut een aanrader!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-02-2016 13:40

Beste Jacqueline, super dank je wel!! Tot volgend jaar?

Laatst gewijzigd op: 19-02-2016 13:40
profiel foto
Esmoreit Megens
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  05-11-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Perfect verzorgde locatie
Wij hebben hier 2 dagen vergaderd met ons bedrijf , een kookworkshop gevolgd en overnacht, alles in een locatie, ideaal! De verzorging was perfect, Marjo denkt mee, staat voor je klaar wanneer nodig en er is de gehele dag van allerlei lekkers aanwezig, we hebben meer dan genoten!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2015 16:38

Dank je wel Esmoreit, het was enorm gezellig dat jullie er waren en zie jullie heel graag weer terug! gr Marjo

Laatst gewijzigd op: 11-11-2015 16:38
profiel foto
Marianne Vlietstra
Gemeente apeldoorn
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  27-08-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
De Slaapfabriek, Teuge - MeetingReview - Review foto 1


De zaal was prima, goede sfeer, aankleding en hostmanship. Verzorging en aandacht voor de groep gedurende de dag was uitstekend.
De uitgebreide lunch is goed ontvangen.
Klein minmunt voor sommigen, de stoelen hadden niet het zitcomfort om de hele dag te gebruiken. Voor enkelen te hoog.
Jammer dat we vanwege het slechte weer de terrasmeubelen bijna niet gebruikt hebben. Dan was deze trainingsdag compleet geweest.
Een zeer tevreden organisator :-)

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2015 16:40

De Volgende keer duim ik voor mooi weer!! dank je wel voor de mooie review, Inderdaad de kussens zijn nieuw en moeten nog een beetje "ingezeten" worden :)Marjo

Laatst gewijzigd op: 11-11-2015 16:40
profiel foto
O. Lubbers
Info Support
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  30-06-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte locatie voor heisessie met overnachting!
Voor diegene die nog twijfelen...?

De slaapfabriek is de perfecte locatie om buiten de dagelijkse omgeving/kantoor te werken met een team aan teambuilding, plan of iets dergelijks. De gastvrijheid mede door de prettige gastvrouw is vermeldingswaardig. Daarnaast vooral ook de central ruimte met keuken, uitgebreide zit en diverse vergaderopstellingen mogelijk. Ook voor allemaal een eigen, luxe en ruime slaapkamer in thema. En natuurlijk bij mooi weer een gehele eigen ruim terras. De locatie is bij een voldoende grote groep (wij waren met 10 personen) geheel tot eigen beschikking. Dat geeft maximale vrijheid. Ook de catering was super geregeld met mogelijkheid om 's avonds een kookworkshops op dezelfde locatie uit te voeren. Volgende keer gaan wij weer in een dergelijk setting voor deze locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 06-07-2015 13:57
profiel foto
Audrey Visscher
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  25-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Helemaal goed!
Wij hebben met 6 collega's 2 dagen in de Slaapfabriek vergaderd met overnachting. En dat is heel goed bevallen: een heerlijke plek, mooie inrichting, bijzonder om de locatie voor je eigen groep ter beschikking te hebben, mooie kamers, heerlijke bedden, ontbijt en lunch helemaal goed, heerlijk terras/tuin en een supergoede gastvrouw! Alleen maar positieve woorden, helemaal terecht. We hebben twee goede vergaderdagen gehad in een perfecte omgeving met perfecte verzorging! Alles helemaal goed, dus zeer aan te bevelen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-06-2015 20:41
profiel foto
Erroll Breukers
SIKA BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  21-01-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Brainstorm sessie SIKA
We werden allervriendelijkst ontvangen, geholpen en verwend door een perfecte gastvrouw die hostmanship hoog in het vaandel heeft staan. Goed ontbijt, heerlijke lunch en allerlei versnaperingen waren aanwezig.
De slaapkamers zijn echt mooi en anders dan in de standaard hotelketens. Leuk en origineel ingericht. De omgeving en de centrale ruimte biedt rust, gemak en comfor, het uitgangspunt om tot een goed resultaat te komen voor een brainstormsessie, of andersoortige bijeenkomsten.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 22-01-2015 20:51
profiel foto
W Hooijman
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 -
Meetingdatum:  16-01-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Zeer geschikte groepsaccomodatie
We werden gastvrij ontvangen op deze perfecte locatie.
Met een groep van 18 personen hadden we een informele avond, een overnachting en een vergadering. Tussendoor stond een wandeling naar vliegveld Teuge gepland.
We hebben zelf gekookt. De ruimte was hier heel geschikt voor. Er is een ruime keuken met veel keukengerei en een grote eettafel.
De slaapkamers zijn heel goed verzorgd. Iedereen was enthousiast.
De foto’s geven een prima beeld van de werkelijkheid.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 21-01-2015 08:40
profiel foto
Maaike
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  19-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Heel erg mooi!
Alles klopt aan deze locatie! Een mooie rustige omgeving, een lekker ruim terras waar je kan zitten, stijlvol ingerichte ruimtes en kamers, fijne bedden, lekker eten en drinken, gastvrijheid!
Kortom, een echte aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 19-09-2014 17:36
profiel foto
elzaai
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  08-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

tweedaagse studie
Wat een fijne plek om samen aan de slag te gaan met o.a het strategisch schoolplan. Er is sfeer, rust, ruimte en veel daglicht. Er is heerlijke koffie met lekkernij. De kamers zijn mooi ruim, de bedden zijn goed. Na een luxe ontbijt weer verder aan de slag. Natuurlijk wil ik ook nog het hartelijke ontvangst hier benoemen. Het was helemaal goed!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-09-2014 09:19
profiel foto
baberson
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Zeer geschikte lokatie in prachtige omgeving.
Tijdens de tweedaagse verblijf werden wij heel hartelijk ontvangen. Ik heb mijn verbaasd over de prachtige indeling van de ruimte. Een prettige plek om te vergaderen met collega's en even uit de setting te stappen tijdens de pauzes. Kamers waren prachtig. Heerlijk geslapen en daardoor de dag erop weer een frisse start gemaakt. Ontbijt was heerlijk en alles was perfect verzorgd. Een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-09-2014 07:08
profiel foto
geaslooijer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Studie
2 dagen studie bij de staalfabriek was zeker geen straf!
Heerlijke ruime Kamer met prettige bedden. Een heerlijk ontbijt met verse warme broodjes. Tijdens de studie lekkere zelf gebakken speciale cake en heerlijke cappuccino!
Vanwege het mooie weer genieten op het terras!
Ik doe het graag over!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-09-2014 22:29
profiel foto
nely64
kloosterboer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

vergader twee-daagse
We hadden een geweldige ontvangst door de eigenaresse.Locatie is ruim opgezet en erg sfeervol.Alles wat we nodig hadden zoals, beamer, flip-over, whiteboard, tv die op de computer aangesloten kan worden en gratis WIFI, was aanwezig
Prachtige slaapkamers, ruim, schoon, thematisch en erg sfeervol. We wilden zelf koken en ook dat was geen probleem. Alles was aanwezig om dit mogelijk te maken. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Tussen het vergaderen door, kon je heerlijk op het terras zitten.
Een echte aanrader om hier te verblijven.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-09-2014 22:02
profiel foto
marjoleinzwikker
Basisschool de Zaaier
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Perfect verzorgde studie-tweedaagse
Studie-tweedaagse gehad vanuit een basisschool. Voor elke deelnemer een hotelkamer beschikbaar, welke er uitstekend en zeer goed verzorgd uit zagen.
Tijdens het dagprogramma was de werkruimte goed verzorgd en waren wij van alle gemakken voorzien.
Uitstekend, leerzaam en door de locatie en omgeving, verblijf gehad!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-09-2014 21:58
profiel foto
Jolien Brands
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-09-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Geweldig!
Heerlijke 2 daagse met collega's gehad. Zeer gastvrij ontvangen. In alle rust kunnen vergaderen. We hebben genoten van de sfeervolle inrichting, het eten en drinken en vooral de prachtig ingerichte kamers met heerlijke bedden en Rituals producten.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-09-2014 21:47
profiel foto
Caroliene
Kukajo
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  15-05-2013
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Goed verzorgd
Vriendelijke ontvangst door eigenaresse. Je merkt meteen dat ze veel aandacht aan de faciliteit heeft besteed. De vergaderruimte ademt een moderne huiselijke sfeer uit. Van alle faciliteiten voorzien zoals beamer, flipover, whitboard maar ook TV waarop laptop kan worden aangesloten. Uiteraard gratis WIFI.
Ik heb nog enkele hotelkamers mogen bekijken en was zeer onder de indruk. Ruime luxe kamers de erg uitnodigen om te overnachten.
Top locatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 25-07-2014 22:03

Dank u wel voor uw reactie, het was inderdaad leuk om de overige kamers ook te laten zien en te horen dat u ze mooi vindt. WOW gevoel...

Laatst gewijzigd op: 25-07-2014 22:03
profiel foto
Karel
Achmea
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  25-07-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training
Voor een meerdaagse Lean training is gebruik gemaakt van de slaapfabriek. Hoewel ik redelijk uit de buurt kwam (3 kwartier rijden) heb ik na het zien van de kamers besloten te overnachten. Zeer ruime kamers (met bad in de kamer!), heerlijke bedden en ondanks dat het bij het vliegveld zit, geen vliegtuig gehoord! Trainingslocatie straalt huiselijke sfeer uit, wat de sfeer in de groep ook meteen prettiger maakte. In de pauzes de omgeving verkend (op fietsen van de slaapfabriek). Mooie omgeving, landelijk, rustig, heerlijk om even te ontspannen na een intensieve training.
Kortom, geweldige locatie! Een aanrader voor iedereen!

Reactie locatie
Datum reactie: 25-07-2014 22:04

Was een hele bijzondere bijeenkomst waarbij heel veel gebeurde, fijn dat u er was en graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 25-07-2014 22:04
profiel foto
Caroliene
Kukajo
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  14-07-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

excelent
Omdat de vergaderzalen van ons bedrijf vol waren geboekt zijn we uitgeweken naar de slaapfabriek. Wat een genot om daar te vergaderen! De locatie is prachtig, de vergaderruimte is ruim en van alle gemakken voorzien. Heerlijke koffie en thee. De locatie is sfeervol ingericht, maar ook zeer praktisch. Na anderhalf uur vergaderen hebben we even een kwartiertje buiten gewandeld, waarna we vol energie weer de vergadering in gingen. Kortom, een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 25-07-2014 22:05

Wat was ik blij dat ik u kon helpen! Graag tot snel... want wordt vervolgd...

Laatst gewijzigd op: 25-07-2014 22:05
profiel foto
Arnt
A&A Inc.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  15-07-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Subliem
Sfeervolle locatie, ruim opgezet en prima gefaciliteerd. De vergaderruimte is vooral niet standaard, kaal of kil, terwijl wel alle faciliteiten zoals beamer, flip-over en whiteboard aanwezig zijn. Stoelen zitten comfortabel, ruime keuze in koffie en thee.
Omgeving werkt inspirerend.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 25-07-2014 19:28
profiel foto
BINK inspireert
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  16-07-2014
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Creatieve brainstorm in De Slaapfabriek
De Slaapfabriek bewust gekozen als creatieve brainstorm locatie. Omgeving inspireert, vergaderruimte straalt rust en licht uit. Volledige privacy en alle faciliteiten voor handen.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-07-2014 17:12

Bedankt voor de mooie review graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 23-07-2014 17:12
profiel foto
lindege
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  21-07-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

toffe locatie met professionele leiding
Alles zeer goed georganiseerd, alles TOP, een echter aanrader

Reactie locatie
Datum reactie: 23-07-2014 17:12

Heel erg bedankt voor de mooie review we zien u graag weer!

Laatst gewijzigd op: 23-07-2014 17:12
profiel foto
CKrijger
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  23-10-2013
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

2 daagse Training / Heidagen
Er is vooraf proactief meegedacht over de invulling van de 2-daagse training en ook tijdens het programma was er veel flexibiliteit mogelijk. Zeer goede kamers en een vergaderlocatie die een huiselijke sfeer kent, een unieke ervaring en zeer zeker aan te bevelen voor vergaderingen tot 15 personen bijvoorbeeld. De persoonlijke accenten die de slaapfabriek met zich meebrengt en verzorgt maakt het voor mij tot een absolute 10.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-07-2014 17:13

Geweldig, het was ook enorm leuk om jullie heerlijk te verwennen. Dank voor de reactie

Laatst gewijzigd op: 23-07-2014 17:13
profiel foto
C. Okhuijsen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  17-06-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

zakelijk informeel
Een lokatie om prima weg van kantoor in een iets informelere sfeer te kunnen vergaderen en brainstormen. Ruime woon / werkkamer die je flexibel kan gebruiken. catering faciliteiten zijn zeer goed verzorgd. Gastvrouw is vriendelijk, charmant met de juiste mate van afstand als de groep een signaal afgeeft graag alleen te willen zijn. Prachtige slaapkamers, zeer ruim, netjes, schoon met oog voor detail. Heerlijke grote tuin waar je met goed weer informeel break out sessies kunt houden. Wij wilde zelf koken tijdens de 2 dagen en dat was allemaal geen probleem . Prima verzorgd ontbijt. Een aanrader als je eens want anders wil dan in een hotelvergaderen en overnachten.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-07-2014 17:13

Super bedankt voor de mooie reactie, tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 23-07-2014 17:13
profiel foto
joan
ICS
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 -
Meetingdatum:  10-06-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Voor onze jaarlijkse internationale management team meeting hebben wij de Slaapfabriek voor een midweek o.b.v. zelfvoorziening afgehuurd. Een uitermate geschikte locatie hiervoor, zeker om de vergaderingen te combineren met teambuilding en veel plezier. De zeer comfortabele kamers zijn met veel zorg en smaak ingericht. Super is ook dat de, heel hartelijke, eigenaren, Marjo en Arvid, meedenken in de diverse mogelijkheden om zo'n week te vervolmaken. Het heeft er allemaal toe bijgedragen dat deze week voor ons perfect verlopen is en het beoogde doel is behaald!

Met vriendelijke groet,
Joan Bodeving
Stichting ICS

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 10-06-2014 17:33
profiel foto
Marjo Prigge-van der Linden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  15-09-2013
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Wij verbleven met 25 personen ( familieweekend) in deze leuke gelegenheid.Mooie (slaapkamers) met grote badkamer met zeer goede bedden, grote "huiskamer", groot terras en fijn uitzicht.In de keuken was alles aanwezig om onze maaltijden te bereiden.Fijne gastvrouw en- heer.Alle privacy om samen te kunnen zijn.Wij hebben hier genoten!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle