• Dutch
  • English
Carlton President Utrecht Maarssen
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,4
8,8
8,7
8,9
Reviewscore
8,9
Reviews 28
Aanvraag


Floraweg 25
3542 DX, Utrecht Toon ligging )
Het Carlton President is niet voor niets hét vergaderadres van midden-Nederland. De combinatie van negen multifunctionele conferentieruimtes, een ontspannen sfeer en een opvallend efficiënte service staan daar borg voor.Onze faciliteiten zijn ongekend, en als er nog iets ontbreekt wordt dat direct geregeld. Zo kunnen gezelschappen tot 300 personen een doeltreffende, inspirerende bijeenkomst houden. Vergaderen was nog nooit zo prettig en eenvoudig.
Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
Iedere dag van het jaar geopend. 24/7
Sociale media:
Parkeermogelijkheden:
Meerdere autolaadpunten aanwezig. Tevens gereserveerde plaatsen voor trainers en gastheren/dames.
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 0 13 0 26
Aantal Quick Reviews 0 0 0 2 2
Totaal aantal reviews 10 0 13 0 28
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,3 - 8,6 - 8,8
Gemiddelde score zaal 9,3 - 8,5 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 - 8,9 - 8,9
Gemiddelde score boeking 9,7 - 9,3 - 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 - 8,8 - 8.9
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 8,9
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Gerina van Gelder
Zakelijk Succes
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 7 7 8
Meetingdatum:  30-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Zakelijk Succes Academy/ Seminar
Met heel veel plezier hebben wij een heel aantal Seminars en Academy dagen bij jullie gegeven. Wij zijn tevreden over de locatie en zeer tevreden over de samenwerking met Said en zijn collega's. Nooit was iets teveel en altijd bereid om te helpen.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-01-2017 11:35

Beste mevrouw Van Gelder,

Hartelijk dank voor uw review! Wij hebben met veel plezier de Seminars en Academy dagen voor jullie verzorgd. Dank voor uw complimenten voor het team, welke ik met hen gedeeld heb!

Hartelijke groet,

Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 11:35
profiel foto
Femke Jansen
Taaluilen B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 10
Meetingdatum:  18-11-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Schrijfevent 3.0 | Wederom geweldig georganiseerd!
Vrijdag 18 november hebben we voor de tweede keer ons schrijfevent 3.0 georganiseerd in het Carlton hotel. Het was wederom perfect verzorgd! Vanaf de boeking tot aan de evaluatie, heldere communicatie en een prettige samenwerking.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-01-2017 11:37

Beste mevrouw Jansen,

Geweldig om te lezen, dank voor deze review! We kijken er erg naar uit ook met volgende schrijfevent voor jullie te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 11:37
profiel foto
C. den Besten
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 9
Meetingdatum:  13-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Netwerklunch
Netwerklunch gehad in Carlton. Goed luncharrangement, goede ontvangst ook. Carlton is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar. Ook ruime parkeergelegenheid.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-10-2016 11:50

Beste mevrouw den Besten,

Bedankt voor uw review! Erg goed om te lezen dat uw netwerklunch naar wens is geweest.
Hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 14-10-2016 11:50
profiel foto
Marijke Krabbenbos
Bites & Business
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  13-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Fijne communicatie, top catering
Ik heb drie maal een netwerklunch bij Carlton President georganiseerd. Met heerlijke lunch en heldere afspraken.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-10-2016 11:49

Beste mevrouw Krabbenbos,

Bedankt voor uw recensie! Erg leuk om te lezen dat u terug blijft komen.

Hopelijk tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 14-10-2016 11:49
profiel foto
Tineke Van Der Poel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  02-10-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Livera Our own Brands Event 2-3 oktober 2016
Een zeer geslaagde bijeenkomst voor al ons winkelpersoneel. De zalen op 1 verdieping met gezellige ruimtes voor de pauzes. Fijne zalen met goede presentatiemogelijkheden en faciliteiten. Zeer vriendelijk en servicegericht personeel. Heerlijke lunchbuffetten met weer eens wat andere gerechten dan het standaard 'broodje kroket'. Goede bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-10-2016 11:48

Beste mevrouw van der Poel,

Bedankt voor uw review. Erg leuk om te lezen dat onze locatie voor herhaling vatbaar is voor u. Dank ook voor uw complimenten aangaande onze medewerkers, dit vinden wij erg belangrijk.

Hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 14-10-2016 11:48
profiel foto
Jasper van den Breul
Sandd B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Netwerk Bijeenkomst
Dit is mijn tweede keer dat ik ben uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst van Business Utrecht in het Carlton President. Beide keren erg te spreken over de locatie, wat prima te bereiken is door de centrale ligging in Utrecht. Zowel de ontvangstruimte als de vergaderzalen waren van alle gemakken voorzien en was de ambiance zeer prettig te noemen. Bedankt Vera voor jouw gastvrijheid en enthousiasme en tot de volgende keer.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:51

Beste heer van den Breul,

Bedankt voor deze mooie review! Leuk om te lezen dat de bijeenkomst goed is verlopen en dat u blijft terugkomen. Uw dank naar Vera heb ik meteen met haar gedeeld!

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:51
profiel foto
Edo Boonstra
Green Badger
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

BOB netwerkbijeenkomst
Vera de Haan en haar team staan garant voor een gastvrije en vriendelijke ontvangst. De locatie is prima bereikbaar met goede zalen en een mooi restaurant.
Een ideale plek voor business meetings/vergaderingen/overleggen en etentjes.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:49

Beste heer Boonstra,

Bedankt voor deze leuke review! Erg goed om te lezen dat wij een ideale locatie voor u zijn. Uw leuke compliment aangaande Vera en haar team, is meteen met ze gedeeld!

Heel graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:49
profiel foto
Marie-Louise van Heeckeren
van munstermedia
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

BOB Midden Nederland
Carlton President is een goede en mooie locatie voor een vergadering,meeting of congres.
Met een zeer gedreven en vriendelijk ontvangst door charmante gastvrouwen.
Er is zeer veel mogelijk in ruimtes en met heerlijk eten ook weer door uiterst vriendelijk personeel bediend.Al met al zeker een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:44

Beste mevrouw van Heeckeren,

Bedankt voor deze mooie review! Erg fijn om te lezen dat u enthousiast bent over onze locatie. Dank ook voor uw complimenten aangaande onze medewerkers, hier zijn we trots op!

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:44
profiel foto
Olav Toeset
Markant
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie voor een bijeenkomst
Carlton Utrecht Maarssen is een prima bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. De zalen zijn ruim, veel natuurlijk licht en van alle catering voorzien die op dat moment nodig is. Er is gelegenheid om in meerdere ruimtes te bewegen en ontmoeten en dat maakt de bijeenkomst dynamisch. Al met al een fijne locatie voor ontmoetingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:41

Beste heer Toeset,

Bedankt voor uw recensie! Erg goed om te lezen dat u onze locatie als prettig heeft ervaren.

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:41
profiel foto
Rens Tanis
NetwerkgidsNederland.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Samenwerken
Gastheer mogen zijn van het BOB Netwerk. Een pittig en dankbaar klusje. De rol van deze locatie is onmisbaar en wat zijn ze flexibel in hun dienstverlening. En het belangrijkste: hoe mooi een locatie ook is, de mensen maken het verschil. En de mensen van Carlton President Utrecht MAKEN ook het verschil. Aanrader!!

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:37

Beste heer Tanis,

Bedankt voor deze mooie recensie! Ontzettend leuk om te lezen dat uw bijeenkomst naar wens is geweest en dat onze medewerkers het verschil maken. Dit vinden wij erg belangrijk.

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:37
profiel foto
J. Scheffer
Van Munster Media
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
Carlton President Utrecht Maarssen, Utrecht - MeetingReview - Review foto 1

Hospitality met een hoofdletter H!
Afgelopen dinsdag organiseerden wij een netwerkbijeenkomst bij Carlton President Utrecht. Onze gasten zijn niets tekort gekomen. Een hartelijke ontvangst, voldoende hapjes en drankjes die geserveerd werden door een uiterst vriendelijke jongeman en een goed verzorgd buffet. De medewerkers zijn bijzonder gastvrij. Hier wordt hospitality met een hoofdletter H geschreven!

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:34

Beste mevrouw Scheffer,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Ontzettend goed om te lezen dat uw bijeenkomst goed is verlopen. Dank ook voor uw leuke opmerking aangaande de hospitality, dit vinden wij zeer belangrijk!

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:34
profiel foto
K. Bos
Communikaatie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 7
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Netwerkbijeenkomst
Na presentaties in de prima uitgeruste vergaderzaal werden er smakelijke hapjes geserveerd tijdens de borrel in het restaurant. Daarna volgde een goed verzorgd diner in de vorm van een buffet. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 10:31

Beste mevrouw Bos,

Hartelijk dank voor uw recensie. Super om te vernemen dat u een fijne bijeenkomst heeft gehad. Ook dank voor uw complimenten aangaande onze medewerkers, hier zijn we trots op!

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Bart Blikman
General Manager

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 10:31
profiel foto
Kevin Rijnsdorp
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-06-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Business Speeddate
Ik heb op donderdag 9 juni een business speeddate georganiseerd op deze locatie en alles was goed verzorgt! Personeel is erg vriendelijk.
Goed bereikbaar met de auto. En we hebben de borrel gehouden op het mooie terras van deze locatie.
Echt een aanrader deze locatie voor een event of om een nachtje te verblijven!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-06-2016 10:50

Beste heer Rijnsdorp,

Hartelijk dank voor uw recensie! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en ontzettend leuk dat we u 17 november weer mogen ontvangen voor de volgende speeddate.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 13-06-2016 10:50
profiel foto
KIm Evers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  19-09-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Prima meetinglocatie
Met Personal Touch Travel een netwerkbijeenkomst/leveranciersdag gehad bij het Carlton The President. De ontvangst van prima met zeer vriendelijk personeel. De zaal waar we in zaten was perfect voor de grote groep die we hadden. Goede akoestiek, ruim en zeer de moeite waard. De lunch was prima verzorgd en het vriendelijke personeel heeft ervoor gezorgd dat het een geslaagde dag was.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:44

Beste Kim,

Hartelijk dank voor jouw recensie. Super om te lezen dat jullie een goede bijeenkomst hebben gehad.

Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:44
profiel foto
Eric van Etten
hetnieuwecommuniceren
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 -
Meetingdatum:  14-10-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training: professioneel hanteren van frustratie en agressie
De buitengewoon vriendelijke ontvangst en behulpzaamheid van het personeel maakt het gezegde 'een goed begin is het halve werk' meer dan waar. Zaal was perfect voorbereid, alles zoals afgesproken en goed werkende apparatuur. Tiptop!
Ik kom hier graag terug voor het geven van mijn trainingen!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:45

Beste Eric,

Super om jouw review te lezen. Dank hiervoor.

Heel graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:45
profiel foto
zelfsterk
ZelfSterk
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 -
Meetingdatum:  14-10-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Veiligheidstraining
Voor de 2e keer hier een training gegeven. Professionele en vriendelijke begroeting aan de receptie. Zaal was keurig in orde. Goed werkend materiaal: beamer met groot scherm, afgerokte tafel met stroomvoorziening eronder. Lekkere koffie!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:46

Beste gast,

Dank voor uw recensie. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

Graag tot ziens bij een volgende training.

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:46
profiel foto
Derlagen
Holland Training
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  16-09-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie voor trainingen en afspraken
Als ik zelf de keuze mag maken of de klant adviseer mbt een locatie waar alle voorzieningen uitstekend zijn, dan kies ik voor deze locatie. Soms kom er enige tijd niet maar als ik er weer ben, kom ik een beetje "thuis" door de warme ontvangst (m.n. Yvonne & Saïd). Service zoals service hoort te zijn. Interieur is weliswaar aan een update toe, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd het hoge hospitality level!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:54

Geachte heer Derlagen,

Wat fijn om uw recensie te lezen. Dank hiervoor.

Uw complimenten, met name richting Said en Yvonne, zal ik uiteraard met hen delen.

Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:54
profiel foto
B.Laban
acconavm
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  01-10-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:54

Geachte gast,

Dank voor uw score!

Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:54
profiel foto
Lions 110AZ
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  22-09-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Super locatie en super vriendelijke medewerkers. Alles uitgevoerd zoals telefonisch en schriftelijk besproken. Mooie uitstraling van de zalen.
Opvang en begeleiding ook uitstekend.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:55

Geachte Lionsclub,

Dank voor deze review. Met name de complimenten met betrekking tot mijn medewerkers stel ik zeer op prijs.

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Bart Blikman

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:55
profiel foto
achtjan
Ziggo
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  01-08-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Meetings bij Carlton President Maarssen goed verzorgd
Als regelmatig boeker en gast van Carlton President is het een genoegen om aanwezig te zijn binnen deze locatie. Vanaf het eerste boekingscontact (offerte & afstemming) tot vertrek is het plezierig. Bij aankomst, aanwezigheid en tot vertrek voel je je echt gast bij Carlton President. Flexibel, gastvrij, service van goed niveau. Daarnaast ook prijs-kwaliteit in de juiste verhoudingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 16:56

Beste Jan,

Super om deze review te lezen.

Dank hier voor.

Graag tot een volgende keer!!

Groet,
Bart

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 16:56
profiel foto
Zakenfroukje
Zakenfroukje
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  14-09-2011
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Snel, zorgvuldig, attent
Voor een boeking met de Social Media Club Utrecht (SMC030) heb ik het genoegen gehad om samen met Carlton President een mooie avond te verzorgen.

Het boekingsproces ging heel vlot, nauwkeurig en de verzorging op de avond zelf was super. Voor wie van te voren wilde dineren werd een speciaal menu aangeboden, de zaal was keurig en voorzien van alle moderne benodigdheden voor een aantal interactieve presentaties.

Voor het netwerken tussendoor tijdens de pauze en achteraf tijdens de netwerkborrel beneden was voldoende ruimte. Bij de bar was het (nog lang) beregezellig en werden we goed verzorgd met lekkere hapjes.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-08-2014 17:14
profiel foto
nkornaat
SMC030
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 8
Meetingdatum:  13-03-2013
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

De locatie is prachtig, het personeel is gastvrij
De sessie die we georganiseerd hebben met het bestuur van SMC030 is perfect verlopen. Er werd goed met ons meegedacht, we hadden een heerlijk diner arrangement vooraf dat we konden aanbieden aan onze leden en ze stonden voor en tijdens de sessie open voor de verschillende initiatieven die we bedacht hadden. Zeker een locatie die we nogmaals willen gebruiken en die we zullen aanbevelen aan anderen.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-08-2014 16:14
profiel foto
BartHuijbregts
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  26-08-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Fijne lokatie
De laatste jaren heb ik (schat ik) ongeveer 200 trainingsdagen in het Carlton President Hotel trainingen verzorgd. Ik kan dit hotel aanbevelen. Goede service, fijne zalen, leuke bar, gratis parkeren voor de deur. Mijn deelnemers hebben in al die dagen slechts een handvol klachten gehad, die altijd correct werden opgelost.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-08-2014 14:14
profiel foto
rvdborne
Lucrum
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  22-04-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Super Lokatie en Gemakkelijk Bereikbaar !
Ik merk aan mijn relaties dat de keuze voor dit hotel altijd zorgt voor positieve reacties. De centrale ligging zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid en de chique uitstraling heeft een positief effect. Daarnaast is het personeel altijd zeer vriendelijk en in staat om snel wensen in te vullen. Voor mij is dit hotel de beste en eerste keuze als het gaat om vergaderen, workshops en trainingen. Overnachten is hier super geregeld; ruime kamers met alle nodige luxe. Kortom een aanrader voor iedereen die een locatie zoekt in Utrecht.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-08-2014 13:52
profiel foto
Lions 110AZ
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  12-04-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


De locatie, prijs en kwaliteit is doorslaggevend geweest voor de boeking voor de derde keer voor dit hotel. Personeel super vriendelijk. Lunchbuffet zoals gereserveerd en voldoende voor een ieder.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:51
profiel foto
jgeurts
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  22-10-2013
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Prettige zaal. Veel daglicht. Personeel super vriendelijk. Lunchbuffet erg uitgebreid maar wel "zwaar".

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle