• Dutch
  • English
Buro Bic


De Waterkamer 13
7325 HV, Apeldoorn Toon ligging )
Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar
Over de dienst:
Buro Bic ondersteunt hotelmanagers, sales, receptie en reserverings teams bij het ontwikkelen van hun (commerciele) kennis en vaardigheden. Hierbij staat gastgericht denken en doen altijd voorop.

Wilt u uw bedrijf laten groeien met een duidelijke verkoop strategie? Heeft u ondersteuning nodig bij sales en marketing activiteiten of wilt u de kwaliteit van de medewerkers naar een hoger niveau brengen dan bent u hier aan het juiste adres.

Als expert snap ik uw branche en deel ik graag mijn kennis en ervaring. Ik help u op weg om uw commerciële organisatie te professionaliseren zodat u 10% meer omzet kunt genereren met meer gasten en meer klanten.

De trainingen zijn vooral gericht op de praktijk waarbij we met veel relevante praktijk situaties oefenen zodat het vervolgens gemakkelijk is toe te passen op de werkvloer.

Er zijn verschillende soorten trainingen mogelijk. Ook grotere opleidingstrajecten waarbij alle medewerkers het hele jaar door getraind worden op verschillende vaardigheden. Meer informatie vindt u op de website.
Openingstijden
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
Weekenden en avonden zijn ook in overleg beschikbaar
Parkeermogelijkheden:
Kwalificaties:
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 5 2 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 5 2 7
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 8,8 9,0 8.9
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 8,9
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze meetingdienst op:
Sorteer op: 
profiel foto
Kirsten Versloot
Hotel Ara
1 review
      Score
      10
Meetingdatum:  12-05-2017
Aantal keer nuttig:  0

Workshop 'Meer omzet uit reserveringsaanvragen'
Ontzettende leuke en leerzame workshop! Bianca vertelt heel helder en legt alles duidelijk uit. Reageert ook goed op verschillende vragen en weet dit goed te vertalen naar alledaagse situaties. Bedankt!

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 29-05-2017 10:12

Wow Kirsten, een 10!? Daar ben ik heel trots op.
Deze workshop was ook heel leuk om te geven, met zo veel enthousiaste deelnemers.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2017 10:12
profiel foto
info@esh.nl
1 review
      Score
      8
Meetingdatum:  03-04-2017
Aantal keer nuttig:  0

Informatieve workshop Revenue Management
Met een leuke groep deelnemers hebben we met elkaar kennis gedeeld op het gebied van Revenue Management en heeft Bianca Cuperus ons in korte tijd de grote lijnen van Revenue Management verteld. De workshop van 4 uur was te kort om dieper op de materie in te gaan. Wat mij betreft had het ook een trainingsdag mogen zijn.

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 29-05-2017 10:14

Dank je wel voor de mooie beoordeling. En ja, 4 uur is inderdaad eigenlijk veel te kort. Er is nog zo veel te leren over revenue management. Gewoon de volgende keer weer inschrijven :).
Deze gaan we zeker nog een keer doen later dit jaar.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2017 10:14
profiel foto
Wouter Battem
1 review
      Score
      9
Meetingdatum:  27-10-2016
Aantal keer nuttig:  1

Training Gastgericht Denken en Doen
Onze afdeling receptie en telefonie heeft onlangs een zeer goede training gehad. Ook de mystery calls na de hand zijn erg goed en zorgt dat iedereen actief met de training bezig blijft. Zeer goed resultaat en Bianca doet dit uitstekend met veel kennis en passie.

Groetjes Wouter Battem

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 27-10-2016 10:44

Dank je wel Wouter. Heel blij met deze mooie beoordeling.

Laatst gewijzigd op: 27-10-2016 10:45
profiel foto
IBN
IBN
1 review
      Score
      9
Meetingdatum:  17-10-2016
Aantal keer nuttig:  1

Absoluut aan te raden!
Bianca heeft onze strategische sessie begeleidt over ons vergadercentrum. In vier bijeenkomsten zijn tot een praktisch plan van aanpak gekomen waar we écht iets mee kunnen. De jarenlange ervaring van Bianca in de hotellerie / meetinglocatiebranche helpt daar enorm bij.

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 24-10-2016 12:31

Dank je wel voor deze mooie beoordeling en de fijne samenwerking.

Laatst gewijzigd op: 27-10-2016 10:45
profiel foto
Rineke Stekelenburg
Oudlaen Services
1 review
      Score
      8
Meetingdatum:  02-03-2016
Aantal keer nuttig:  0

GASTGERICHT DENKEN EN DOEN
Training was leerzaam en nuttig. Toch ook veel weer opgestoken, wat je normaal op de automatische piloot doet, denk je nu weer meer na, hoe je het anders zou kunnen doen.

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 07-03-2016 16:40
profiel foto
Corrie van Dijk
Oudlaen Vergaderen
1 review
      Score
      9
Meetingdatum:  02-03-2016
Aantal keer nuttig:  0
Buro Bic, Apeldoorn - MeetingReview - Review foto 1 Buro Bic, Apeldoorn - MeetingReview - Review foto 2

Alles in positieve zin ombuigen.
Het was een gezellige leerzame dag, waarin we hebben geleerd om je werk met volle overtuiging te doen.
Niet onderdanig maar dienstbaar te zijn.
Oprecht luisteren en daarna ook handelen. Ook hebben we geleerd om de gast aan het einde van de dag te vragen of ze een goede vergadering hebben gehad en een fijne avond te wensen.
Als aanvulling kunnen we een kaartje meegeven waarin ze een review kunnen plaatsen.
Een leuke dag waarin ik met plezier terugkijk.

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 04-03-2016 11:21
profiel foto
Annemieke de Louw
IBN Vergadercentrum
1 review
      Score
      9
Meetingdatum:  20-11-2016
Aantal keer nuttig:  0

Revenue Management
Deelgenomen aan training Revenu Management en Omgaan met aanvraag (REZ formule) gegeven door Bianca Cuperus. Innoverende en inspirerende trainingsdag gehad, georganiseerd door Congres- en Vergaderclassificatie.

Wat is het fijn om met je vakgenoten te praten over de praktijk en meteen verbeterslagen te bespreken. En wat heerlijk om van de ervaringen en kennis van docente Bianca te horen.

Reactie meetingdienst
Datum reactie: 29-05-2017 10:16

Hi Annemieke, dank je wel voor de mooie beoordeling. Altijd fijn als de andere deelnemers ook hun ervaring delen. Dat maakt de training nog waardevoller.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2017 10:16
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende meetingdienst aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle