De Slaapfabriek

De Zanden 47 7395 PA Teuge

Schrijf review
Reviewscore
9,5
Reviews: 51



Vergaderen in Teuge

Dat kan! Precies tussen Apeldoorn en Deventer ligt Teuge. Vliegveld Teuge is één van de General Aviation vliegveld in ons land. Het vliegveld mag worden gebruikt voor zweefvliegers en parachutisten. Durft u ook een sprong te maken met uw team?

Vergaderlocatie exclusief voor uw gezelschap

Geen andere gasten, alleen uw eigen groep. Een “private” hotel, waar u na het vergaderen blijft overnachten. Onze unieke locatie beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers en een grote vergaderruimte met loungehoek en keuken. De glazen pui zorgt voor veel daglicht. Binnen loopt naadloos over in buiten, waar een heerlijk terras tot uw beschikking staat.

Inspirerend vergaderen in de huiskamer

De sfeer is informeel en ontspannen. Vergaderen of een training geven in de huiskamer op professionele wijze. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor versgebakken koekjes en een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. vers gezet nu eenmaal het lekkerst is. Als u in het kader van teambuilding, coaching of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook. Onze locatie is ook te huur als luxe groepsaccommodatie.

Auto of privejet?

Komt u met de auto? Die kan voor de deur geparkeerd worden. Net als uw privé jet trouwens (nou ja, niet helemaal voor de deur..). Het locale vliegveld ligt op steenworp afstand en biedt, ook wanneer u niet met uw eigen jet arriveert, de mogelijkheid om een leuke rondvlucht te maken. Bovendien biedt de Veluwe een prachtige omgeving om ook even de benen te strekken. Ons partnerprogramma biedt daarvoor de meest verrassende buitenactiviteiten. Stijlvol vergaderen en overnachten op de Veluwe? Beleef het zelf!

Vergaderarrangementen

Elke vergadering kunnen we op maat voor u organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met extra wensen. De arrangementen zijn geldig van maandag t/m donderdag.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 300,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 12
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Woonhuis, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

U kunt ons altijd even bellen als u informatie wenst. Wij wonen naast het hotel. Vanaf nu organiseren wij ook dagvergaderingen (zonder overnachting). Vanaf 6 personen incl. lunch koffie/thee en zaalhuur 65,00 p.p. ex BTW



Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 1,70
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor versgebakken koekjes en een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. vers gezet nu eenmaal het lekkerst is. Als u in het kader van teambuilding, coaching of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Mevr. Gramsbergen
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  11-04-2017

Geachte mevrouw Prigge,

Hartelijk dank voor het mooie boeket bloemen dat we zaterdag jl. van de Slaapfabriek in ontvangst mochten nemen ter gelegenheid van ons 60-jarig huwelijk.
We hebben een geweldig weekend gehad in uw ontbijthotel. Het was smaakvol ingericht met al die mooie accessoires. De slaapkamers prima verzorgd, de keuken goed geoutilleerd. Kortom: een aanrader voor iedereen die met een groot gezelschap een feest wil vieren. Ook daarvoor heel veel dank.

Met vriendelijke groet,
Yvonne Gramsbergen

 Fam van Gelder
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-10-2015

Fantastische locatie. Luxe overal. Zeer goede bedden. Mooie slaapkamers met badkamer. Alle faciliteiten aanwezig. Leuke omgeving door het vliegveld met parachutespringers, zweefvliegtuigen e.d. De Hangar een heel mooie eet en drinkgelegenheid. Zeker het geld waard. Wij verbleven met 22 personen en er was ruim voldoende plek waar we ons konden vermaken. Bron heerlijke huisjes.

 Fam van Eersel
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-03-2016

Mooie schone kamers met dito sanitair. Vriendelijk ontvangst en goede aandacht voor gasten. Heerlijk ontbijt in een zonnige lounge. Prachtige reactie op zoover

 Mevr. Dracht
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-01-2015

Beste Marjo
mijn 80ste verjaardag is heel geslaagd, door natuurlijk door het gezelschap, maar ook de slaapfabriek, wat een accommodatie, perfect!!! Dit is om te onthouden! En dan de sneeuw zaterdagochtend. Een verrassing. Ik wens jullie veel succes met het hotel. Hartelijke groeten Anneke Dracht

 MUISER
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-11-2014

Service / staff: 10
Comfort: 10
Location: 10
Value for money: 10
Hygiene: 10
Total: 10

Van ontvangst tot vertrek in een woord geweldig

 Dhr. vd Beemt
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-08-2014

De enorme peroonlijke \"touch\" en overal is over nagedacht. Leuk en verzorgd ingericht. Heerlijk ontbijt.

 Petra Seesing
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-08-2014

De verwachtingen waren door Zoover erg hoog, maar het was allemaal waar. Service, gastvrij, uitzicht, heerlijke kamer! Dochter 5 heeft genoten van het bad in de kamer en vond het leuk dat er een meisje was om mee te spelen. We komen zeker nog een keer terug!

 peter en adrienne
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  26-07-2014

Heel aangenaam verblijf Jammer genoeg maar voor 1 nacht. Komen zeker nog eens terug,
Peter en Adrienne

 Familieweekend
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-07-2014

Lieve Marjo, arvid en kim
wat een geweldige locatie om met al mijn kinderen en kleinkinderen hier te mogen komen. Wij alle 22 hebben genoten van de warmte op alle fronten. Dank , dank en wij zullen t voorst zeggen!!! T mooie fotoboek heeft ons allen getroffen en wij wensen jullie oprecht een gelukkige gezonde toekomst!

 Roos en Noor, Ad en Mirjam
 verwenweekend KIKA 2014
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-07-2014

lieve marjo, arvid en kim
Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend. Wat een gastvrijheid en wat een mooie dingen zijn georganiseerd. Dit weekend staat in ons geheugen gegrift! duizendmaal dank Lieve groeten Ad, Mirjam, Roos en Noor

 Verwenweekend voor KIKA 5 jarig bestaan
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-07-2014

lieve lieve marjo, arvid en kim
wat een ongelooflijk mooi hartverwarmend weekend hebben wij mogen beleven in de Slaapfabriek. De binnenkomst met de clowns, de mooie bos bloemen & stapel kaarten voor mijn verjaardag, de overheerlijke poffertjes en daarna lekker geslapen. Zaterdag na het verrukkelijke ontbijt het vervoer met de hummerlimo's, het Amerikaans midgetgolfen, de heerlijke kibbeling, rally en dan ook nog vliegen boven Apeldoorn en de BBQ. En zondag de kapsters, het mooi maken, de foto's, de dromenvangers, echt helemaal onwijs te gek, super, fantastisch, niet te bevatten mooie dagen Lieverds bedankt Irma, Amber, Sven en marloes

 Rene en Mariette
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-10-2013

Het leukste hotel!!!!!!
Arvid, Marjo en Kim het klopt nog steeds!!!
We hebben weer heerlijk genoten en deze keer in Sydney. Volgende keer gaan we nog een stad beleven, liefs Rene en Mariette

 fam. de bruiijn
 tennisuitje
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-10-2013

hoi Marjo
wat hebben wij genoten! ons jaarlijkse uitje met de tennismaatjes was weer heel geslaagd mede door jou tips, gastvrijheid, een heerlijk ontbijt en super mooie en luxe kamers. Heel smaakvol en compleet ingericht. Je voelt je heel welkom en warm "thuis"in de kamer. bedankt voor de goede zorgen en komen zeker weer terug! Rick en Monique & tennismaatjes

 Familieweekend
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-09-2013

Lieve mensen: Arvid, Marjo Kim en pluis :) (knuffel v Kim)
wat een goed idee van jullie om deze droom in vervulling te zien gaan. het is zeer goed geslaagd, heel gezellig, super mooi echt een beetje thuis in een ander huis. Wij hebben als familie volop genoten van de mooie omgeving, heerlijk buiten in de natuur, samen fietsen heel gezellig er even tussenuit. Dichtbij huis en toch via de kamer heel ver weg. een lieve groet van ons bedankt voor alles!

 Daan & angelique
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  17-11-2013

beste Marjo en anderen
Nogmaals dank voor het heerlijke verblijf bij jullie. Top kamer, Top ontbijt maar vooral Top gastvrijheid. We hebben heerlijk het klompenpad gelopen, wel wat nat....
zwanen, reigers, schapen en paarden gezien. verder goed geluncht bij de Groot in De Vecht. (vd eigenaresse kreeg je de groeten) P.s. 2e bruggetje was juist :)
Veel groeten Daan en Angelique

 Arja Vermaren
 Vopak Nederland
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  29-01-2014

Lieve Marjo,
hartelijk dank voor het home away from home met het gouden service randje hebben we ons heel welkom en speciaal gevoeld. 3x om de maand een Krauthammer training sessie, en de laatste keer zat er zelfs meer tussen. ... en zelfs toen wist je ieders naam nog! Het poffertjesmix flesje dat ik was vergeten had je nog bewaard, dank je wel :) Elke dag verse zelfgebakken brouwsels en stuk voor stuk heerlijk!!!
Het heeft ons aan niets ontbroken, zeker niet aan aandacht, zolang ons verblijf maar aangenaam en meer was. Ook nu brand bijvoorbeeld lekker de openhaard en staat een kerstcd-tje op (midden in januari hahaha)
Na de lunch was op miraculeuze muisstille wijze de hele keuken, tafel en zithoek opgeruimd, bizar! Wat een service wat een heerlijke plek!
Marjo je bent geweldig, een super gastvrouw. dank je wel voor alle heerlijke verblijven en zeker tot ziens!
Tot ziens Arja Vermaren Traineegroep VOPAK

 Koopmansvrouwenkoor
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-05-2014

Lieve mensen,
Wat een geweldig verblijf hebben we hier gehad. Het jaarlijkse uitje van koopmansvrouwen Koor was top! hartelijk dank voor alles, groet en tot ziens

  2016 2017 2018 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 13 12 3 51
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 13 12 3 51
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 9,4 9,7 9,4
Gemiddelde score zaal 9,5 9,3 9,7 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,5 9,7 9,6
Gemiddelde score boeking 9,6 9,5 9,7 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,4 9,7 9.4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,5
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie